2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Konustum doktorla ben idrar testine dikkatli bakamadim Dedi :) saolun bu arada darisi sizlere insallahhhhh
Canım benim çok sevindimmm:)) 2 günde bır tekrar test yapmanı ısterler sımdı,degerın 2 ye katlanması icin, ınsallah en zorunu atlattın bından sonra kese ve kalp hayırlısı ıle :) senın kaçıncı gun embrıyosuydu ve kaç tane transfer ettıler canım?

Arkadaşlar herkese selam :) bende geçen pazar opu mu oldum, operasyon çok iyi geçti hiç birşey hissestmıyorsunuz ama sonrasından bıraz karın agrım oldu , o da yumurtalar rahat görünsün diye operasyonda bastırıyorlarmış karnınızı tabi biraz vücut ham olunca :)) sonrasında mekik cekmıs gıbı Ağrı oluyor :) ama sonrasında agrı kesıcı bıle ıcmedım. Bebısler donduruldu ve Allah'ın ıznı ile gelecek ay transfer olacağım...regl olduktan sonra uzun bır ilaç proseduru olacakmış ve 21 gün sonrası transfer...transfer oncesı onerdıgınız bırseyler var mı? Neler yemelıyız, neler yapmalıyız gibi ? Allah hepımıze yardım etsin , herkese gülmeye çalışıp , kuyruğu dik tutmaya çalışmak artık zor gelıyor...herkese bu yazda tatıle gıdelım sonra dusunecegız bebek demekten artık yoruldum , arkadaşlarım ıcın mutlu olurken , kendım ıcın alısverıs yapmaktan yoruldum , bebegımı güzel gıydırmek ıstıyorumm ben , bıraz iç boşalması oldu kusura bakmayın :( birbirimizi tanımasakta ıyı kı varsınız... cunku bır tek burda gerçeğim , kendimim...

Arkadaşlar herkese selam :) bende geçen pazar opu mu oldum, operasyon çok iyi geçti hiç birşey hissestmıyorsunuz ama sonrasından bıraz karın agrım oldu , o da yumurtalar rahat görünsün diye operasyonda bastırıyorlarmış karnınızı tabi biraz vücut ham olunca :)) sonrasında mekik cekmıs gıbı Ağrı oluyor :) ama sonrasında agrı kesıcı bıle ıcmedım. Bebısler donduruldu ve Allah'ın ıznı ile gelecek ay transfer olacağım...regl olduktan sonra uzun bır ilaç proseduru olacakmış ve 21 gün sonrası transfer...transfer oncesı onerdıgınız bırseyler var mı? Neler yemelıyız, neler yapmalıyız gibi ? Allah hepımıze yardım etsin , herkese gülmeye çalışıp , kuyruğu dik tutmaya çalışmak artık zor gelıyor...herkese bu yazda tatıle gıdelım sonra dusunecegız bebek demekten artık yoruldum , arkadaşlarım ıcın mutlu olurken , kendım ıcın alısverıs yapmaktan yoruldum , bebegımı güzel gıydırmek ıstıyorumm ben , bıraz iç boşalması oldu kusura bakmayın :KK43: birbirimizi tanımasakta ıyı kı varsınız... cunku bır tek burda gerçeğim , kendimim...
Iyi günler..tedaviniz hayırlı olsun_ inşallah transfer sonrası da bebekleriniz tutunacaktir.._ Allah'in izni ile. Bi tavsiyede bulunacaktim: transfer öncesi 2 gün ve transfer sonrası da her akşam taze havuç suyu içersen faydali olacaktir. Ibrahim Saracoğlunun videosunu izledikten sonra ben uyguladim. Havuç suyu kanda HCG ni arttırıyor_ bu da bi nevi tutunmmaya yardımcı oluyor.
Ben kasımda tedaviye başladim_ ve transfer zamani büyük şok yaşadim. Çünkü hemşire bana opu sonrası crinone jel kullanmayi söylememiş ve bunu transfer masasında öğrendim. Doktorum transferi iptal ediyordu_ ama ben ınatla transfer olmasini istedim. Çünki Allah ol dedikten sonra ilaç falan boş. Bi tane zayıf kaliteli olanı transfer etti_ nasıl olsa tutmayacak diye. Ve ben o günden havuç suyunu içtim ve bolca dua ettim. Kenzul Arş duasını her gün okuyorum. Ve bi mucize oldu_ kan testinde HCG pozitif çıktı. Yarın tekrar vereceğim_2 ye katlanması lazim. Çok korkuyorum...önceden de düşüklerim vardı.., Allah hepimize evlat nasip etsin inşallah. Siz de burada mutlu haberlerinizi paylaşirsiniz

Canım benim çok sevindimmm:)) 2 günde bır tekrar test yapmanı ısterler sımdı,degerın 2 ye katlanması icin, ınsallah en zorunu atlattın bından sonra kese ve kalp hayırlısı ıle :) senın kaçıncı gun embrıyosuydu ve kaç tane transfer ettıler canım?
Benimki 4.gun embriyosuydu canim bitane transfer oldu yarin bdha kan vercem bakalim insllah deger artmistir

Iyi günler..tedaviniz hayırlı olsun_ inşallah transfer sonrası da bebekleriniz tutunacaktir.._ Allah'in izni ile. Bi tavsiyede bulunacaktim: transfer öncesi 2 gün ve transfer sonrası da her akşam taze havuç suyu içersen faydali olacaktir. Ibrahim Saracoğlunun videosunu izledikten sonra ben uyguladim. Havuç suyu kanda HCG ni arttırıyor_ bu da bi nevi tutunmmaya yardımcı oluyor.
Ben kasımda tedaviye başladim_ ve transfer zamani büyük şok yaşadim. Çünkü hemşire bana opu sonrası crinone jel kullanmayi söylememiş ve bunu transfer masasında öğrendim. Doktorum transferi iptal ediyordu_ ama ben ınatla transfer olmasini istedim. Çünki Allah ol dedikten sonra ilaç falan boş. Bi tane zayıf kaliteli olanı transfer etti_ nasıl olsa tutmayacak diye. Ve ben o günden havuç suyunu içtim ve bolca dua ettim. Kenzul Arş duasını her gün okuyorum. Ve bi mucize oldu_ kan testinde HCG pozitif çıktı. Yarın tekrar vereceğim_2 ye katlanması lazim. Çok korkuyorum...önceden de düşüklerim vardı.., Allah hepimize evlat nasip etsin inşallah. Siz de burada mutlu haberlerinizi paylaşirsiniz
Öncelikle samimi cevabın için teşekkür ederim... hepimizin bir tek dileği var anne olmak , buyüzden tanısmasakta, burada yazdığımız her hecenin bir anlamı , bir umudu var... ınsallah umutlarımıza kavuscagız...havuç suyunu bende ılk hamılelıkte çok ıcmıstım ve gerçekten tutmuştu sonra kalbı durdu ve alındı ancak bu Dr na aynı seyı sordum Havuç suyu çok iyi degıl mı dıye, o da çok sık içme havuçta A vitamini var bu da hamileliğe iyi gelmez demişti oyuzden biraz cektim kendını havuçtan , ama sen sımdı öyle soyleyınce tekrar Mı başlasam diye düşündüm :) ınsallah degerın 2 kat artar çok tebrık ederım:)) emınım hersey çok güzel ılerleyecek...

Canım var mı gelısme ? Test yaptırdın mı bugun?

Arkdaslar dondurulmus embrıyo transferi olanlara sormak istediğim, opu da ne kadar süre sonra adet kanaması oldunuz? Benım 10 gün oldu bugun kahve lekelenmem başladı normal mıdır?

Star3535 Star3535 canım ben de opu dan sonra 10 gün içinde adet olmuştum. Dr um da böyle olacağını söylemişti ama benim 2. adetim 18 gün gecikmeli oldu bu yüzden transfer biraz gecikti ama hayırlısıyla dün bebişlerimi aldım. 17 aralığı bekliyoruz artık :KK17:

Star3535 Star3535 canım ben de opu dan sonra 10 gün içinde adet olmuştum. Dr um da böyle olacağını söylemişti ama benim 2. adetim 18 gün gecikmeli oldu bu yüzden transfer biraz gecikti ama hayırlısıyla dün bebişlerimi aldım. 17 aralığı bekliyoruz artık :KK17:
Canım benımm hayırlısı ınsallah :) güzel haberlerını beklıyoruz , bol bol yat fazla dolaşma , çok su içmeyi ve proteın yemeyı unutma. Buarada ben bırseyı anlamadım ben sımdı adet olunca Dr u arayacağım ilaca başlatacak hemen 21 gün sonra koyuyorlar sanıyorum 2. Adetım olmadan transfer olmuş olmayacak mı? Yoksa 2. Reglyı mı beklerler ?

Arkadaşlar herkese selam :) bende geçen pazar opu mu oldum, operasyon çok iyi geçti hiç birşey hissestmıyorsunuz ama sonrasından bıraz karın agrım oldu , o da yumurtalar rahat görünsün diye operasyonda bastırıyorlarmış karnınızı tabi biraz vücut ham olunca :)) sonrasında mekik cekmıs gıbı Ağrı oluyor :) ama sonrasında agrı kesıcı bıle ıcmedım. Bebısler donduruldu ve Allah'ın ıznı ile gelecek ay transfer olacağım...regl olduktan sonra uzun bır ilaç proseduru olacakmış ve 21 gün sonrası transfer...transfer oncesı onerdıgınız bırseyler var mı? Neler yemelıyız, neler yapmalıyız gibi ? Allah hepımıze yardım etsin , herkese gülmeye çalışıp , kuyruğu dik tutmaya çalışmak artık zor gelıyor...herkese bu yazda tatıle gıdelım sonra dusunecegız bebek demekten artık yoruldum , arkadaşlarım ıcın mutlu olurken , kendım ıcın alısverıs yapmaktan yoruldum , bebegımı güzel gıydırmek ıstıyorumm ben , bıraz iç boşalması oldu kusura bakmayın :KK43: birbirimizi tanımasakta ıyı kı varsınız... cunku bır tek burda gerçeğim , kendimim...
Merhaba canim tedavin hayirli olsun insallah yuce Mevla senin ve senin gibi benim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerin kucagini bos birakmasin
Canim ben ilk tup bebek denemesiyle ham8le kaldim sukurler olsun oglum 2 yadinda simdi ona kardes istiyoruz 2 tane dondurulmus embriyomuz var onlari 19 aralikta transfer edecekler insallah ben oglumda bol bol kivi ve ananas tuketmistim bu bilgiyi de burdaki arkadaslardan ogrenmistim ve 1 adet koy yumurtasinin sarisini sute karistirip zor da olsa icmistim yine aybi seyleri yapacagim burdan sana soylemek istefigim tek sey Allah seni ve herkesi umduguna nail eylesin yer gok duayla bol bol dua et canim

aynen ne yazıkki öle..
bende şu an o yüzden 3 doktor gezdim:)
bülent traş acıbadem, bahçeci aylin çil, memorial semra kahraman..
kafana hangisi yatıyorsa hangisiyle huzurlu oluyorsan onla dewam et..
doktor gerçekden çok önemli
Merhaba oncelikle Allah inşallah en kisa zamanda bebisi nasip etsin ben de 2014 yilinda eurofertil de ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldim oglum 2 yasinda simdi guzel bir yer doktorlar hemsireler cok ilgili guler yuzluler ucretsiz on gorusme de yapiyorlar tavsiye ederim

Canım benımm hayırlısı ınsallah :) güzel haberlerını beklıyoruz , bol bol yat fazla dolaşma , çok su içmeyi ve proteın yemeyı unutma. Buarada ben bırseyı anlamadım ben sımdı adet olunca Dr u arayacağım ilaca başlatacak hemen 21 gün sonra koyuyorlar sanıyorum 2. Adetım olmadan transfer olmuş olmayacak mı? Yoksa 2. Reglyı mı beklerler ?
Canım farklı tedaviler uygulanabiliyor. ben 2. adetim le birlikte estrofem kullanmaya başladım ilk 7 gün 1 sonraki günler 3 tane. hala da kullanıyorum. ama bazı dr lar ilk adetle yanlış bilmiyorsam lucrin kullandiriyorlar 21 gün sonra transfer oluyor.

Back
X