- 26 Şubat 2016
- 150
- 91
- 28
- 37
Merhabalar_ canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, Rabbim en yakın zamanda seni ve tüm evlat isteyenlieri sevindirsin inşallah..Çok doğru söylemişsin_ bir birimizi tanimasakta burda yazılan her cümle bi umut oluyor insana. Ayrıca teşekkür ederim havuç suyu ile ilgili uyardığın için_ bir az azaltmaya çalışirim. Dün tekrar test yaptırdim_ çok şükür değerler ikiye katlanmış. Ama önceden düşüklerim olduğu için çok tedirginim_ 10-12 ci haftalari geçmeyince bu tedirginlik ve düşük korkusu da geçmeyecek sanırım.. Burada bi arkadaşın tavsiyesı üzere ilk defa intralipit serum kullanmaya başladim_ tabii doktoruma sorarak. Düşüklerde etkiliymiş galiba..Öncelikle samimi cevabın için teşekkür ederim... hepimizin bir tek dileği var anne olmak , buyüzden tanısmasakta, burada yazdığımız her hecenin bir anlamı , bir umudu var... ınsallah umutlarımıza kavuscagız...havuç suyunu bende ılk hamılelıkte çok ıcmıstım ve gerçekten tutmuştu sonra kalbı durdu ve alındı ancak bu Dr na aynı seyı sordum Havuç suyu çok iyi degıl mı dıye, o da çok sık içme havuçta A vitamini var bu da hamileliğe iyi gelmez demişti oyuzden biraz cektim kendını havuçtan , ama sen sımdı öyle soyleyınce tekrar Mı başlasam diye düşündüm :) ınsallah degerın 2 kat artar çok tebrık ederım:)) emınım hersey çok güzel ılerleyecek...
Canım sen de düşük yaşamişsin_ gecmis olsun_ seni o kadar iyi anlıyorum ki...Bu tedavinde ekstra bi şey yaptın mi düşük için? Sebebi belli mi düşüğün?