• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KASIM AYI TÜP BEBEK PLANLAMASI YAPANLAR !!!

hayirli olsun canim. allah nasip ettikten sonra olucak doktorlar da bir vesile sonuçta. şimdi yapabildiğimiz kadar kafayı boşaltmak ve yeni tedaviye odaklanmak. pisikolag çok iyi dusunmussun. peki geçen tedavi de olanlar için yorum yaptimi doktorun neden olduğuna dair yada bu sefer değişik yoldan gidelim falan diye
Dis gebeligin malesef tup bebekte olasiligi birsz daha fzla.cunku embryo bir sivi esliginde veriliyor dogru yere gittiginden emin olsak bile siwi onu ileriye tasiyabilir dedi , tuplerde sikinti oldugubdan dolayi oradaki harekt ters yonlu olu bu nedenle de olabilir,kullanilan progesteron hormonlarinin malesef boyle bir durumu tetikleme riski oluyor dedi.hic bir sey yokken de olabilir dedi.ben zaten arastrmistom bunlari dr a soyledim ewet cok okumussunuz dedi;)) aslinda dis gebelik dedi fakt bir ihtimal kimyasal da olabilir dedi keseyi goremedi cubku beta o kadr artmadi cok duzensiz arts gosterdgi icin ve kucukte olsa bir sey gordugu icin tuplerde dis gebelik dedi.bu nedenle rahim filmi ve kan piht testi istiyorum dedi.ya tabi bir ihtimal dr hatasi da olabilir eger cok tazyikli yollarsa olabiliyormus ama dr uma guweniyorum bu ihtimali dusubmk istemiyorum malesef.cunku cok da iyi bir dr.nasip tabiki .esim de sperm bir cikiyordu bir cikmiyordu cok harektszdi o nedenle kimyasal riskini dusunuyordu sanirim

Dis gebeligin malesef tup bebekte olasiligi birsz daha fzla.cunku embryo bir sivi esliginde veriliyor dogru yere gittiginden emin olsak bile siwi onu ileriye tasiyabilir dedi , tuplerde sikinti oldugubdan dolayi oradaki harekt ters yonlu olu bu nedenle de olabilir,kullanilan progesteron hormonlarinin malesef boyle bir durumu tetikleme riski oluyor dedi.hic bir sey yokken de olabilir dedi.ben zaten arastrmistom bunlari dr a soyledim ewet cok okumussunuz dedi:KK66:) aslinda dis gebelik dedi fakt bir ihtimal kimyasal da olabilir dedi keseyi goremedi cubku beta o kadr artmadi cok duzensiz arts gosterdgi icin ve kucukte olsa bir sey gordugu icin tuplerde dis gebelik dedi.bu nedenle rahim filmi ve kan piht testi istiyorum dedi.ya tabi bir ihtimal dr hatasi da olabilir eger cok tazyikli yollarsa olabiliyormus ama dr uma guweniyorum bu ihtimali dusubmk istemiyorum malesef.cunku cok da iyi bir dr.nasip tabiki .esim de sperm bir cikiyordu bir cikmiyordu cok harektszdi o nedenle kimyasal riskini dusunuyordu sanirim
peki bu okaydan sonra kurtaj oldun mu?

Arkadaslar merhabaa ben de kendimi cok kotu hissettigim bir zamanda aglayarak yaziyorum bunlari.hazranda tup bebek tedawisine basladik esimde ciddi sperm problemi var bahceci umutta cem bey dr
Cem beyden memnundum hala da cok ilgileniyor benimle sagolsun.ilk tedawimizdi ve pozitif oldu sonuc fakat sonra disgebelik teshisi kondu 10 agustosta igne vuruldum.o gundem beri normalde cok duzenli olan adetlerim duzenszlesti bekliyorduk bunu dr ilac verdi duzene girsin diye.bende bir sonraki ay rahik filmi cektrecegim insallah.gecen hafta da kan piht testi yaptrdik ama sonuclara daha 2 hafta falan ver.Ben de yeni bir tedawi icin gunlerin hizla gecmesini bekliyorum.Bu surec cok zordu once sahip olup sonra kaybetmek cok yipratti beni hala her gun agliyorum nerdeyse.Hersey duzene girerse kasim sonu aralik gibi tedawiye baslarz diye dusunuyorum.Rabbim hepimize yardim etsin insallah tez vakitte amin.
dis gebelik oldugunu kacinci haftada anladiniz?

Yok canim ignw vuruldum cok sukur dustu sikinti olmadan.once Allahim olsun diye dua ettik sonra Allahim hayirlisiyla dussun sikinti olmadan diye dua ettik;(
insaniz iste neyle karsiladicagimizj hic bilmiyiruz. bende allahim ne olur 1 kere pozitifi gireyim diye dua ederdim. çünkü pozitif olunca kötü ne olabilirdi ki başka hiç birşey d usubemiyordum çünkü 12 senede hiç hamile kalmamistim. nasilte buluota kaybetmekte varmış. şimdi ise allah bana ve isteyen herkeze sağlıkla kucagimiza alacagimuz evlatlar nadip et diye dua ediyorum. ins bir gun bizde duyarız evlat konusunu.

Merhaba kizlar
Bizde kasim sonu gibi dusunuyoruz yada ortalari.
Sizce gitmeden once bulundugum yerde tahlillerimi, hsg cekimi falan yapsam mi son dakika bir surpriz olmasin ?
Cunku benim tsh im da yuksekti yapmisken hsg falanda cekim mi
Sizin tup oncesi yaptiginiz seyler var mi?

Arkadaslar merhabaa ben de kendimi cok kotu hissettigim bir zamanda aglayarak yaziyorum bunlari.hazranda tup bebek tedawisine basladik esimde ciddi sperm problemi var bahceci umutta cem bey dr
Cem beyden memnundum hala da cok ilgileniyor benimle sagolsun.ilk tedawimizdi ve pozitif oldu sonuc fakat sonra disgebelik teshisi kondu 10 agustosta igne vuruldum.o gundem beri normalde cok duzenli olan adetlerim duzenszlesti bekliyorduk bunu dr ilac verdi duzene girsin diye.bende bir sonraki ay rahik filmi cektrecegim insallah.gecen hafta da kan piht testi yaptrdik ama sonuclara daha 2 hafta falan ver.Ben de yeni bir tedawi icin gunlerin hizla gecmesini bekliyorum.Bu surec cok zordu once sahip olup sonra kaybetmek cok yipratti beni hala her gun agliyorum nerdeyse.Hersey duzene girerse kasim sonu aralik gibi tedawiye baslarz diye dusunuyorum.Rabbim hepimize yardim etsin insallah tez vakitte amin.

Çok geçmiş olsun ALLAH sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin, bende bahçecide aylin hanımda karar kıldım rahim filmimi gösterdim normal demişlerdi ama galiba değil sol tarafındaki tüpün genişleme var sanki dedi moralim bozuldu kızlar böyle bişey olan varmı

Merhaba kizlar
Sizce gitmeden once bulundugum yerde tahlillerimi, hsg cekimi falan yapsam mi son dakika bir surpriz olmasin ?
canım rahim filmi çektirmeden başlama asla orda bi sorun varsa önce o halledilsin, bnm filme normal diyolardı aylin hanım sol tüpde genişleme var gibi dedi eminde olamadı korktum açıkcası sıvı birikimi tutunmasına engel olurmuş :( kafam karıştı ... vitaminde omega 3 kullanmaya başla yumurta kalitesi arttırıyor, eşinde e vitamini kullandır.

canım rahim filmi çektirmeden başlama asla orda bi sorun varsa önce o halledilsin, bnm filme normal diyolardı aylin hanım sol tüpde genişleme var gibi dedi eminde olamadı korktum açıkcası sıvı birikimi tutunmasına engel olurmuş :KK43: kafam karıştı ... vitaminde omega 3 kullanmaya başla yumurta kalitesi arttırıyor, eşinde e vitamini kullandır.
Bende dedim hani rahim filminin zarari varmidir diye o zaman cektirim bende.
E peki simdi noldu canim tedavin .insallah genisleme falan yoktur canim

Merhaba, Rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş. benimde üçüncü denemem olacak. bende eşime havuç suyu veriyorum ve harnup pekmezi. bakalım bu sefer neler yaşicaz. inş yüzümüz güler...

insaniz iste neyle karsiladicagimizj hic bilmiyiruz. bende allahim ne olur 1 kere pozitifi gireyim diye dua ederdim. çünkü pozitif olunca kötü ne olabilirdi ki başka hiç birşey d usubemiyordum çünkü 12 senede hiç hamile kalmamistim. nasilte buluota kaybetmekte varmış. şimdi ise allah bana ve isteyen herkeze sağlıkla kucagimiza alacagimuz evlatlar nadip et diye dua ediyorum. ins bir gun bizde duyarız evlat konusunu.
Amin canimm insallahh

Çok geçmiş olsun ALLAH sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin, bende bahçecide aylin hanımda karar kıldım rahim filmimi gösterdim normal demişlerdi ama galiba değil sol tarafındaki tüpün genişleme var sanki dedi moralim bozuldu kızlar böyle bişey olan varmı
Amin hepimize nasip etsin insallah.ben hic blmiyorum rahim filmi sonuclariyla ilgili bir sey.ama insallah ciddi bir sorununuz olmaz

Merhaba kizlar
Bence cekin arkadasim.olabilecek pruzleri elemis olursun kafan rahat olur.hem hsg cokm iyi oluyormus tuplerde bisey de varsa iyi etkiliyormus temizliyormus

Back
X