• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KASIM AYI TÜP BEBEK PLANLAMASI YAPANLAR !!!

rahim filmi çekilmenizi önemle tavsiye ederim, tek doktora yorumlatmayıp bir kaç doktorada yorumlatın
kızlar bana normal demişlerdi bahçeciden doktorum sol tüpde genişleme var gibi dedi ama emin olamadı, bi deneriz bakarız dedi yani tutmazsa ozaman önlem alırım dedi açıkcası ( BİLMEYENLER İÇN YAZAYIM TÜPTE GENİŞLEME SIVI BİRİKMESİ OLUP TÜP BEBEK DAHİ OLSA TUTMAMA RİSKİ TUTSADA DÜŞÜK YAPTIRMA RİSKİ ÇOK YÜKSEKMİŞ BİLGİNİZE) ... korkuyorum
şimdi bir kaç tüp merkezindeki doktorlarla ön görüşme adında yorumlatmaya gideceğim..

Kizlar meraba bende kasimda 3.ye basliyorum.bu sefer degisik olarak dondurulmusla.doktor adetimin 2. Gel dedi kasimda.acaba bu sefer neler olacak nasil bir tedavi baslayacak dondurulmusla merakla bekliyorum..

Kızlar merhaba ben şuan transferimin 8. Günündeyim.Ama hiçbir belirtim yok içime doguyor negatif olucak gibi ve heran regl olucam gibi.Bu benim 3.denemem.İlki tazeydi 2 tane transfer oldu tutmadı,2.dondurulmuş 2 taneydi biri tuttu digeri düştü ve şimdi 3 yaşinda kızım var çokşükür.Birde gurbette kardeşi olsun yanlız kalmasın dedik yine dondurulmuş2 tane transfer oldu ve salıgünü test günüm.Bu negatifle sonuçlanırsa Kasımda yeniden denicem pes etmicem işallah.Kendinize dikkat edip saglıklı beslenmek çok iyi Ama nasipte olmayıncada sabredip dua etmekten başkada şansımız yokgibi.Rabbim neyler,neylerse güzel eyler.

Merhaba kizlar
Bizde kasim sonu gibi dusunuyoruz yada ortalari.
Sizce gitmeden once bulundugum yerde tahlillerimi, hsg cekimi falan yapsam mi son dakika bir surpriz olmasin ?
Cunku benim tsh im da yuksekti yapmisken hsg falanda cekim mi
Sizin tup oncesi yaptiginiz seyler var mi?
Sizde tahlil vs istemedi mi dr .
Biz nerdeyse 1 seneden belli tahlil çaktırıyoruz

rahim filmi çekilmenizi önemle tavsiye ederim, tek doktora yorumlatmayıp bir kaç doktorada yorumlatın
kızlar bana normal demişlerdi bahçeciden doktorum sol tüpde genişleme var gibi dedi ama emin olamadı, bi deneriz bakarız dedi yani tutmazsa ozaman önlem alırım dedi açıkcası ( BİLMEYENLER İÇN YAZAYIM TÜPTE GENİŞLEME SIVI BİRİKMESİ OLUP TÜP BEBEK DAHİ OLSA TUTMAMA RİSKİ TUTSADA DÜŞÜK YAPTIRMA RİSKİ ÇOK YÜKSEKMİŞ BİLGİNİZE) ... korkuyorum
şimdi bir kaç tüp merkezindeki doktorlarla ön görüşme adında yorumlatmaya gideceğim..
Bende yeni çektirdim canım rahim filmi ön görüşmeye gittim tüp bebek için. Muayene ediyor bilgin olsun bende regl olduktan sonra 2. Gün gidecegim birsürü test verdi çok pahalı onları yaptırcam

Kızlar bende Tık yok artık kesin tutmadıgını anladım yani.Bugün 9. Günüm 6. Günden önce ara ara agrılarım oluyordu belimde kasıklarımda ama 6. Gün regl olucam gibi sancılarım oldu sıcaklık bastı gecede terlemiştim çok fazla.O geceden sonra bugüne kadar tık yok nebir agrım nebir sızım korkumdan testte yapmıyorum :(

Kızlar bende Tık yok artık kesin tutmadıgını anladım yani.Bugün 9. Günüm 6. Günden önce ara ara agrılarım oluyordu belimde kasıklarımda ama 6. Gün regl olucam gibi sancılarım oldu sıcaklık bastı gecede terlemiştim çok fazla.O geceden sonra bugüne kadar tık yok nebir agrım nebir sızım korkumdan testte yapmıyorum :KK43:

korkma yaa bunlar aynı zamanda tutunma ağrılarıda olabiliyor..
sıcak basmasıda gebelik belirtisidir bende bunların hepsini yaşamıştım..
stres yapman sana daha çok zarar verir sakin ol beta HCG zamanını bekle ve testini kanda yaptır..

A adanali olumsuz düşünme olumlu olsun kendini çok dinleme lütfen akışına bırak o bebek burya müjde vermeye gelecek :))) RABBİMİN izniyle
Isallah canim ama hiiiiccc umudum yok.Ama halada rabbimden umudu kesmedim.Ilk zamanlar kendimi cok dinledim hareket etmedim 7. gündennsonra baktim tutmucak biraktim kendimi ve hic bir tarafimda ne agri nesizi ohh tin tin.Bakalim saligünü testim olursa 2 tane var bebisim bakalim :) buarada sagol güzel dileklerin icin iyiki varsiniz burasi ailemden daha yakin bazen bana:)

korkma yaa bunlar aynı zamanda tutunma ağrılarıda olabiliyor..
sıcak basmasıda gebelik belirtisidir bende bunların hepsini yaşamıştım..
stres yapman sana daha çok zarar verir sakin ol beta HCG zamanını bekle ve testini kanda yaptır..
Vallahi canim sadirdim artik ya kizimda böyle degildim belirtilerim vardi.7. günden sonra tik yok ne agri netepki hayret icindeyim.Ama test günümü bekliyorum artik kismet.

Isallah canim ama hiiiiccc umudum yok.Ama halada rabbimden umudu kesmedim.Ilk zamanlar kendimi cok dinledim hareket etmedim 7. gündennsonra baktim tutmucak biraktim kendimi ve hic bir tarafimda ne agri nesizi ohh tin tin.Bakalim saligünü testim olursa 2 tane var bebisim bakalim :) buarada sagol güzel dileklerin icin iyiki varsiniz burasi ailemden daha yakin bazen bana:)

hayılısı heyecanla sonucunu bende bekleceyeceğim :)

bende tek embrıyo dondurulmus ıcın gun sayanlardanım bakalım transfer yolunda gıderse yırmı gun ıcınde olur

Back
X