- 19 Eylül 2016
- 523
- 115
- 103
Kuzu sende inşallah sağlıkla al kucagina canm bnmAy insallah :) bende kasimda kucagima alicm insallah. Yapsinlar yaramazlik bidaha cocuk olmicaklar yaa keske diyorm bende kucukken daha fazla yaramazlik yapabilseydim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu sende inşallah sağlıkla al kucagina canm bnmAy insallah :) bende kasimda kucagima alicm insallah. Yapsinlar yaramazlik bidaha cocuk olmicaklar yaa keske diyorm bende kucukken daha fazla yaramazlik yapabilseydim :)
Sen iyi dayaniyosun Allah kabul etsin bn tutamıyorum yaaa wala çok acıkıyorum nasi yapiyosunAyy masallah şeyda bu cok tatlı ama yerim ben bunu. Rabbim uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah. Sıpamı uyutayim da bende koyarım. Tüm gün uyumuyo. Uyku düzeni cok bozuldu. Oruclu oruclu cileden çıkarıyor beni
Yavv arkadaşlar bana bildirimler cok gec geliyo. O yüzden soohbetlere katılmıyorum kusura bakmayın.
Hamdolsun Yaradana özürsüz kusursuz verdi. Kuzularımızın hep bal özüAyyyy hepinizin k çok tatlı aman allahimmmmm yerim ben bunları yaaaaa masallahh nazar değmesin sizlere tosun paşalar sizi![]()
ben oruç tutamıyorum ya tek bakiyorum hem emiyo hala daha hemde dayanamıyorum kızlar yaaa
nasi yapcam??
Ben de normalde cok acikirim ama havalarinda serin gitmesinin etkisi vr heralde. Birde allah sabrini veriyo sanırım. Oruc degilde sıpa cok yoruyo beni. Bende emziriyorum ama oruc tuttugum icin sütüm kesilmek üzere aralıklı olarak oruc tutmayi düşünüyorumHamdolsun Yaradana özürsüz kusursuz verdi. Kuzularımızın hep bal özü
Canım ne demek istedini ben anlamadimKızlar selam bugün burası çok sessiz. Lütfen bana şans dileyin.
Bugün blw ye resmen başladık. Baktım kendi kendine fileli meyve emziğine muz haşlanmış havuç yada erişte yiyor. Sabah kahvaltısında kendisine şans tanıdım fena değildi. Biraz kustu bi ara ama iyidi.
Dün kimse yazışma yapmamış görünüyordu bende o nedenle burası çok sessiz dedim. Blw konusu da kendi kendine beslenmesi için oğluma şans verdim işte onu diyordum tatlımCanım ne demek istedini ben anlamadim
Anladım bnde weriyomdayemekten başka herşeyi yapiyorDün kimse yazışma yapmamış görünüyordu bende o nedenle burası çok sessiz dedim. Blw konusu da kendi kendine beslenmesi için oğluma şans verdim işte onu diyordum tatlım
Bencede ya herkes kayboldu bizde ayni 10 aylikken yürüdük evin ıcine hiç biyer kalmiyo karışmadık kardesde geliyo 5 aylik hamileyimeyyy ahali bebişler dogdu. kimseden ses cıkmıyo. nerelerdesiniz yaa. neler yapıyorsunuz. bebişler nasıllar bakalım. benimkini hiç sormayın tam bi afacan. nerde yaramazlık var benimki orda. artık yürüuoruz biz. 10 tane de dişimiz var. sizinkiler ne durumda bakalım
Aaaa cok sevindim canım allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Ikisi de küçük olacagi için bakmak zor olur ama allah sabrini veriyo gercekden. Cinsiyeti belli mi bebişinBencede ya herkes kayboldu bizde ayni 10 aylikken yürüdük evin ıcine hiç biyer kalmiyo karışmadık kardesde geliyo 5 aylik hamileyim
Zor olucak ama arkadaş gibi buyuycekler inşallah erkek odaAaaa cok sevindim canım allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Ikisi de küçük olacagi için bakmak zor olur ama allah sabrini veriyo gercekden. Cinsiyeti belli mi bebişin
Hayırlı olsun saglicakla dogsun bebisZor olucak ama arkadaş gibi buyuycekler inşallah erkek oda
Slm cnm bizim ufaklik ta yasinda yurudu. Simdi biz meme birakma savasi veriyoruz. Gece cok fazla uyanmaya basladigi icin memeden kesmeye karar verdim.eyyy ahali bebişler dogdu. kimseden ses cıkmıyo. nerelerdesiniz yaa. neler yapıyorsunuz. bebişler nasıllar bakalım. benimkini hiç sormayın tam bi afacan. nerde yaramazlık var benimki orda. artık yürüuoruz biz. 10 tane de dişimiz var. sizinkiler ne durumda bakalım