- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi minikamONUR
bebeğim ultrasonda gorünmedi
korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim inşlh öyledir canımKesinlikle korkma daha miniktir. Rabbimin izniyle İnsallah gorursun![]()
sen kaç haftalıksın emişş
4- 5 haftalık kan değerime göreKaç haftalik bebek? Bazen 6 da bazen 8 de görünüyor
canım sonuç nasıl yanlış çıksın ki mümkünmıü4+4de kesemi gördüm sonra sağlık ocağına gebelik için kayıt oldum beta hcg 5bin cıktı haftaya bıdaha yapalım Dedi Dr yine sonuç 5bin cıktı basımdan kaynar sular döküldü sanki ilçede yasadıgım için kendı doktorumada gidemıyorum Dr kendi doktoruna git Dedi.sabahı sabah ettim dedim kesin kalp atısını duymucam Bebek yok ağladım zırladım bugun gittim kendi doktoruma 6+4de kalp atısını dınledım şükürler olsun cektıgım stres üzüntü anlatamam düşünmeyın hıcbıseyı oluruna bırakın gercekden stres ınsanı bıtırıyo ve bıdaha da tövbe sağlık ocağına gıtmıcem sonuçlar yanlıs çıkıyor
canım böyle şeyler düşünme. çunku oyle düşününce oyle gibi hisseder insanHanimlar bebegim yolda Ben cok stresteyim çok alingan oldum depresif ruh haline girdim bebegim etkilenirmi kasimda gelicek saglikla olur hepimizin ins
Bilmiyorum 6bin nüfuslu Bı ılcede yasıyorum şarkdayız hastane çalışanları bize karşı tuaf biraz.doktorum eski sonucu çıkartıp vermıslerdir Dedi degerin aynı kalsaydı bu haftada bebegı kalp atısını göremezdik dedi ama bende ınanmıyorm nebıleyım yapmışlardır kan tahlılimi çok şükür bebegım iyicanım sonuç nasıl yanlış çıksın ki mümkünmıü
çok şükür canımBilmiyorum 6bin nüfuslu Bı ılcede yasıyorum şarkdayız hastane çalışanları bize karşı tuaf biraz.doktorum eski sonucu çıkartıp vermıslerdir Dedi degerin aynı kalsaydı bu haftada bebegı kalp atısını göremezdik dedi ama bende ınanmıyorm nebıleyım yapmışlardır kan tahlılimi çok şükür bebegım iyi