2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

kızlar kayınvalidemle yaşıyorum. 7buçuk aylık hamileyim kafayı yemek uzereyim. kaynanam annem daha karnımdaki bebeğe bişiy almadı diye soyleniyor. kendisi sanki dunyaları bağışlıyor bi don bi atletle neyse. annem bebek yatağı almayı duşunuyor bana. şimdi kayınvalidem almasın dedesi alacak ona. yok annene sevdirmeyecem bebeği falan laflara bak. şimdi bana soyleyim ben ne diyeyim bu kadına bana akıl verin. artık aklım bana yetmiyor kızlar valla:KK43:(

Cocuk senin cocugum nasil sevdirmiycem gibi seyler soyleye biliyo anlamiyorum bu kadar sesiz olma cnm tavrini koy ki oyle laflar soyleyemesin bi daha

Bugun tam 40 haftalik oldum ne sanci var ne bir belirti heyecan hat safhaya ulasti artik son gunler gercekten cok zor

Merhaba arkadaşlar ikinci bebeğime hamileyim, sezeryanla doğum yapacağım Dr um spinal sezeryan olacağımı söyledi.Ben genel anestezi istiyorum.Sizler nasıl doğum yapacaksınız?Baya azaldı günümüz

Merhaba arkadaşlar ikinci bebeğime hamileyim, sezeryanla doğum yapacağım Dr um spinal sezeryan olacağımı söyledi.Ben genel anestezi istiyorum.Sizler nasıl doğum yapacaksınız?Baya azaldı günümüz
Bende genel istemiyorum benim dr bugün söyledi epidural öneriyorum bebeğe anestezi geçmiyo dedi spinalde çok başağrısı yapıyo dedi epidural en tavsiyem dedi yani

Back
X