canım benim de saçımda sedef hastalığı var. malesef stres tetikliyo. bana doktor kırmızı kapaklı bi losyon vermişti. saçımı yıkamadan önce annem bunu yaralara sürerdi, öyle öyle azaldı. ama ilacın adını hatırlamıyorum, doktora bi sor istersen losyon falan iste. tamamen bitmiyo bende yıllardır var ama azalıyor. ayrıca çalışmalarına maşallah
@su09 kuzum sana da maşallah
bugün kaldığım yerden devam etmeye başladım. tarihten 3 video izledim, kitaptan tekrar ettim. konu bitince sorularını çözücem.
her yeni günümüzün bir öncekinden daha verimli olması dileğiyle
Losyon ve şampuan verdi canım onları kullanıyorum losyon kortizon içeriomuş o yüzden çok kullanmıcam onu

bu süreçte çok agladik yikildik. Kendine biraz zaman ver. Toparlan yine aramiza don pes etmeyelim hep birlikte calisalim canim
 bu süreçte çok agladik yikildik. Kendine biraz zaman ver. Toparlan yine aramiza don pes etmeyelim hep birlikte calisalim canim

Nasılsıniz
Nasılsıniz  

kızlar vizeleri mi başladı ki
 kızlar vizeleri mi başladı ki
		 kızlar bu aralar okulum baya yoğun vizelerim haftaya baslayacak ama bu hafta sunum sırası bizdeydi okumam gereken bir suru kitap yapmam gereken ödevler derken bu hafta ve haftaya malesef kpss çalışamayacağım pazar günü ara verdim kpss ye su yüklerden kurtulup bomba gibi gelicem buraya aralikta cok daha iyi devam edicem kpss ye
 kızlar bu aralar okulum baya yoğun vizelerim haftaya baslayacak ama bu hafta sunum sırası bizdeydi okumam gereken bir suru kitap yapmam gereken ödevler derken bu hafta ve haftaya malesef kpss çalışamayacağım pazar günü ara verdim kpss ye su yüklerden kurtulup bomba gibi gelicem buraya aralikta cok daha iyi devam edicem kpss ye 

. Şu kpss ruh ve beden sağlığımıza neler yapıyor daha Allah bilir
. Şu kpss ruh ve beden sağlığımıza neler yapıyor daha Allah bilir 

. Aşırı tembellik yaptım kaç haftadır. Hızlanmalıyım artık.
. Aşırı tembellik yaptım kaç haftadır. Hızlanmalıyım artık.