2016 Mart anneleri bebişlerimizin kilo takibi

M

Maşallah bebegınıze. ne ile beslenıyosunuz ya da nasıl

Teşekkür ederiz, valla canımın istediği herşeyi yiyorum ama yasaklar hariç, ağır tatlılar, beyaz ekmek, abur cubur, asitli-hazır içecek bunları tüketmiyorum
Sabahları mutlaka 1 yada bazen 2 haşlanmış yumurta, 1 -2 dilim tam buğday ekmeği, tereyağı bal peynir kaşar normal kahvaltı yani abartmadan
Gün içinde, 1 avuç kuruyemiş (ceviz.fındık,kaju,badem hepsinden 2-3 tane) , 1 muz, süt veya yoğurt
Haftada 1-2 balık, haftada 2 defa köfte veya et, haftada 1 tavuk, öğlenleri ve akşam bazen sadece sebzeye ağırlık veriyorum ..
Bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye çalışıyorum, maşallah o da aldı kilo bende :))
Çok uzattım galiba ben :) bu şekilde düzenli normal beslenmeme rağmen ben 9 kilo aldım, Allah tan bebekte aldı :) vitamini kesti hemen doktorum bu şekilde beslenmeye devam et dedi sadece Bebek iri olucak dedi kiloma da bişey demedi bu haftadan sonra zaten senin yediklerinin çoğunu Bebek alıcak dedi ..
Kusura bakma canım ya uzun oldu gerçekten :)

Tesekkur ederim canım.bende uygulamaya baslıycam yarın sabah :)

25+2 684 gr prensesim:) biz 3.ayımızı zor geçirdiğimiz için biraz kilo kaybı yaşamıştık 53 ile hamile kalmıştım dün kontrolde 52.6 çıktım..Buarada annemin bnde aldığı ve sonradan kaldığı yaklaşık 25 kg gözümü korkutmuş olmalı ki diyetisyen eşliğinde bi süre beslendim yağ,tuz,şekeri olabildiğince az kullanıyorum bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacağım:)

Biraz yapıyla da mı alakalı acaba. Biz eşimle m8nyonuz mesela. Bebeğimiz de ufak tefek olması gerekir mu ki. Ben de herseyi yememe rağmen zayıf gibi. Bazı arkadaşlar maşallah. Tek dileğimiz önce sağlıklı olmaları tabi

21 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda 400 gr dı zayıf gibi geldi banada karnımda çok çıkmadı pekmez yemeye başladım oğlum kilo alsın diye
Bende 60 kg la hamile kaldım şuan 63 kg mım bende çok kilo almadım ondanmıki acaba dedim

22 haftalik 485 gram oglum. Bende zayif hamile kaldim 58dim 63um suanda. 5kilo almisim ins. Ben Cok fazla almamda oglum alir kilolari.
Ilk dogumumda 12 kilo aldim sadece ama bebegimin kilosu cok iyidi 3700 ile dogdu.
Ins. Buda ele avuca gelir dogdugunda

Ben 24 haftalikken 560 idi oğluşumun kilosu doktor iyi dedi gelişimi suan 25 haftalik olduk 2 hafta var kontrolumuze bende 64 ile hamile kaldım 56 ya düştüm suan 62 yim..

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 25+0 Oğluşum 800 gr olmuş. Çok sevindim. Herşeyi iyi Dr. Mutlu olduk. Pazartesi de şeker yüklemesi yapilicak. İnşallah temiz çıkar

Kızlar bebişlerinizin boyu ne durumda benimki 1 hafta geriden geliyor.
Canim hafta hafta değişir. Ben de endiseleniyordum da bebeğin yapısıyla alakalı. Sonuçta bazı anneler gebelikte hiç kilo bile almiyorken bebisleri gayet iyi kilo da doğuyor. Ya da geç döllenme de olabilir . Elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış

24.haftada 29 cm 660 gr'dı.31 Aralıkta tekrar gideceğiz bakalımBenim kızçem annesi gibi minyon olacak heralde

kesinlikle öyle.Ben de bebek için çok iyi besleniyorum.Et,balık,kuru yemiş,meyve... Benimkinin kilosu normal ama boyu küçük olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…