- 12 Kasım 2015
- 287
- 141
- 103
- 35
Maşallah bebegınıze. ne ile beslenıyosunuz ya da nasıl24+4 hafta Bebiş 976 gr
M
Maşallah bebegınıze. ne ile beslenıyosunuz ya da nasıl
Teşekkür ederiz, valla canımın istediği herşeyi yiyorum ama yasaklar hariç, ağır tatlılar, beyaz ekmek, abur cubur, asitli-hazır içecek bunları tüketmiyorum
Sabahları mutlaka 1 yada bazen 2 haşlanmış yumurta, 1 -2 dilim tam buğday ekmeği, tereyağı bal peynir kaşar normal kahvaltı yani abartmadan
Gün içinde, 1 avuç kuruyemiş (ceviz.fındık,kaju,badem hepsinden 2-3 tane) , 1 muz, süt veya yoğurt
Haftada 1-2 balık, haftada 2 defa köfte veya et, haftada 1 tavuk, öğlenleri ve akşam bazen sadece sebzeye ağırlık veriyorum ..
Bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye çalışıyorum, maşallah o da aldı kilo bende :))
Çok uzattım galiba ben :) bu şekilde düzenli normal beslenmeme rağmen ben 9 kilo aldım, Allah tan bebekte aldı :) vitamini kesti hemen doktorum bu şekilde beslenmeye devam et dedi sadece Bebek iri olucak dedi kiloma da bişey demedi bu haftadan sonra zaten senin yediklerinin çoğunu Bebek alıcak dedi ..
Kusura bakma canım ya uzun oldu gerçekten :)
Canim hafta hafta değişir. Ben de endiseleniyordum da bebeğin yapısıyla alakalı. Sonuçta bazı anneler gebelikte hiç kilo bile almiyorken bebisleri gayet iyi kilo da doğuyor. Ya da geç döllenme de olabilir . Elinden geleni yap gerisi Allaha kalmışKızlar bebişlerinizin boyu ne durumda benimki 1 hafta geriden geliyor.
Maşallah cnm bebiseBizimde bugün kontrolümüz vardı. Boyumuz 36 cm kilomuz 1070 gr olmuş. 26+5'deyiz.
Teşekkür ederizMaşallah cnm bebise
canım geç döllenme olabilir.Bende yaklaşık 3 haftalık geriden gelme var.Son adet 6 haziranken 25 haziran hesaplıyoruzKızlar bebişlerinizin boyu ne durumda benimki 1 hafta geriden geliyor.
kesinlikle öyle.Ben de bebek için çok iyi besleniyorum.Et,balık,kuru yemiş,meyve... Benimkinin kilosu normal ama boyu küçük olacak galibaBiraz yapıyla da mı alakalı acaba. Biz eşimle m8nyonuz mesela. Bebeğimiz de ufak tefek olması gerekir mu ki. Ben de herseyi yememe rağmen zayıf gibi. Bazı arkadaşlar maşallah. Tek dileğimiz önce sağlıklı olmaları tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?