2016 Mart anneleri bebişlerimizin kilo takibi

Bizde bugün kızımla görüşmeye gittik 28+0 dayız boyumuz olmuş 40cm kilomuzda 1530gr maşallah bebişlerimize Allahım sağ salim kucağımıza aldırsın

İyi akşamlar,

Dün gece karın ağrısından dolayı acile gittik, çok şükür kızımız iyiymiş her hangi bir sıkıntı yok. Ancak idrarımda enfeksiyon çıktı, hamile kalmadan önce de yıllardır böbrek taşı hastası olduğumdan dolayı nasıl bir sancı olduğunu bilirim kum dökmenin. Dünkü çok farklıydı ama, bir de bebiş olunca insan daha bir pimpirikli oluyor tabi. Haftaya kontrolümüz var, ancak dün de kızımızın kilosunu öğrendik. 1297 gr olmuş minnak :)

Selam kızlar Bugün gittim kontrole 28+6 yiz. 1.300 olmuş bebis şükür problem yok. ben de 10 kilo aldım toplamda ama doktor çok dedi biraz söylendi

Mrb benimde 30+4 te oglusum 1.800 gr olmuş. Toplamda 5 kilo aldım. Hepimizin allah yardımcısı olsun

Merhaba kızlar.Bugün 28+1 oldu bebişim ve doktora gittik.39 cm boyu 1300 kilosu

Merhabalar benim bebeğim 28+1 de 1007grmdı çok az kilosu dimi Ne yapabilirim hanımlar tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim

Merhabalar benim bebeğim 28+1 de 1007grmdı çok az kilosu dimi Ne yapabilirim hanımlar tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim
Cnm kilosu az çok diye takıntı yapma benimde bi ara geriden gidiyodu ama o zaman beslenmeme pek dikkat etmiyodum doktor iki hafta geriden geliyo dediğinde çok üzüldüm ama bir dahaki kontrole kadar kahvaltımda mutlaka yumurta haşladım yiyebilirsen ikitane ye hatta bide geceleri yatarken süt iç maşallah şu zamanda çok iyiyiz önden bile gidiyoruz sağlıkla kucağımıza alırız inş

Çok teşekkür ederim Canım inş kilo alır çok kafama taktım benim haftamda olanlarla aramızda en az 300gr var Cuma günü randevumuz var bakalım Nasıl çıkacak şuan 29+3

30+5 te gittim bende , kızımız 1800gr 43 cm olmuş :)
Bi kaç gundur sanki kaburgalarını sıkıştırıyordu,sığmıyor sanırım içeri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…