- 11 Eylül 2015
- 115
- 57
- 13
- 38
Bebeğim geriden gelirken geçen haftaki kontrolümüzde 5 gün önden gidiyor çıktı. Demek ki haftalara göre değişme oluyor.canım geç döllenme olabilir.Bende yaklaşık 3 haftalık geriden gelme var.Son adet 6 haziranken 25 haziran hesaplıyoruz
aynen sürekli değişebiliyor hesaplamalarBebeğim geriden gelirken geçen haftaki kontrolümüzde 5 gün önden gidiyor çıktı. Demek ki haftalara göre değişme oluyor.
Kızlar benimde 28+ 3 de bebeğim 1216 gr 36 cm de boyu bende toplam 4 kilo aldım
Maşallah bebişlerinize :)Bizde bugün kızımla görüşmeye gittik 28+0 dayız boyumuz olmuş 40cm kilomuzda 1530gr maşallah bebişlerimize Allahım sağ salim kucağımıza aldırsın
Bende yeni katıldı aramıza selamlar.. Bebisim 27+4 günlük kilosu 1180 boyu 36 cm mis :)
1530gr
yaa maşallah annesi iyi besliyorsun bebişi :)Bizde bugün kızımla görüşmeye gittik 28+0 dayız boyumuz olmuş 40cm kilomuzda 1530gr maşallah bebişlerimize Allahım sağ salim kucağımıza aldırsın
maşallah :) ben de 28+3 teyim haftaya kontrolüm var çok heyecanlıBende yeni katıldı aramıza selamlar.. Bebisim 27+4 günlük kilosu 1180 boyu 36 cm mis :)
Cnm kilosu az çok diye takıntı yapma benimde bi ara geriden gidiyodu ama o zaman beslenmeme pek dikkat etmiyodum doktor iki hafta geriden geliyo dediğinde çok üzüldüm ama bir dahaki kontrole kadar kahvaltımda mutlaka yumurta haşladım yiyebilirsen ikitane ye hatta bide geceleri yatarken süt iç maşallah şu zamanda çok iyiyiz önden bile gidiyoruz sağlıkla kucağımıza alırız inşMerhabalar benim bebeğim 28+1 de 1007grmdı çok az kilosu dimi Ne yapabilirim hanımlar tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederim Canım inş kilo alır çok kafama taktım benim haftamda olanlarla aramızda en az 300gr var Cuma günü randevumuz var bakalım Nasıl çıkacak şuan 29+3Cnm kilosu az çok diye takıntı yapma benimde bi ara geriden gidiyodu ama o zaman beslenmeme pek dikkat etmiyodum doktor iki hafta geriden geliyo dediğinde çok üzüldüm ama bir dahaki kontrole kadar kahvaltımda mutlaka yumurta haşladım yiyebilirsen ikitane ye hatta bide geceleri yatarken süt iç maşallah şu zamanda çok iyiyiz önden bile gidiyoruz sağlıkla kucağımıza alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?