- 13 Ocak 2010
- 27
- 30
- 613
Bugun kontrole gittik. Kilomuz 3500!! Adet tarihine gore 36 hafta 3 gun ama ultrasona gore 40 hafta ile uyumlu !!
Her an dogum bekliyoruz :)
Bebeklerrimiz saglicakla gelsin inşallah. Acaba 33.haftalarda kilosu kaçtı bebislerinizin. Benim 33+4 de kilo 2200 ve nst de sancim çıktı erken doğum olmasindan korkuyorumMasallahh..:) biz tam 2 hafta ondeyiz sizden. Gecen hafta 37 kusur iken 3800 gr demisti doktorum. Ben fazla bulmuştum. Simdi seninkini okuyunca tosuncuklar gelecek galibaa diyorum:) bari bi an onxe gelseler de iyice tosuncuk olmasalar..
Bebeklerrimiz saglicakla gelsin inşallah. Acaba 33.haftalarda kilosu kaçtı bebislerinizin. Benim 33+4 de kilo 2200 ve nst de sancim çıktı erken doğum olmasindan korkuyorum
aynı kilomuz haftamızBizde dün gittik 37+0 dayız 3300 olmuşuz boyumuzda 53 cm olmuş Artık hareket etmeye bile halimiz yok Çıksın die bekliyoruz artıkk
Bana birazcık fazla geldi kilomuz sanki son haftayı beklersek iri bi bebek olucak gibi hayırlısı olsun Allah sağ salim almayı nasip etsinaynı kilomuz haftamız
benim bebis de önden gidiyor. Senle günlerimiz aynı.Bugün gittim kontrole 3.350 olmus yaramaz kızım.Bana birazcık fazla geldi kilomuz sanki son haftayı beklersek iri bi bebek olucak gibi hayırlısı olsun Allah sağ salim almayı nasip etsin
Sende hala beklemedesin dimi Ben bu hafta çok ümitliydim gelir die ama hanımın keyfine dicek yok galiba bakalım yarın gene kontrol var kaç olmuşuz öğrenicez bende son haftayı görürsek die korkuyorumbenim bebis de önden gidiyor. Senle günlerimiz aynı.Bugün gittim kontrole 3.350 olmus yaramaz kızım.
Son haftayı beklersem normal doğumu zor yaparım ben:)
Bana birazcık fazla geldi kilomuz sanki son haftayı beklersek iri bi bebek olucak gibi hayırlısı olsun Allah sağ salim almayı nasip etsin
evet canim hala beklemedeyim ne yazikki dün Nst ye bağlandım ne sancı ne bişey. Bebis de büyüyor gittikçe. Mutlu oluyorum ama bir yandan doğum nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorumSende hala beklemedesin dimi Ben bu hafta çok ümitliydim gelir die ama hanımın keyfine dicek yok galiba bakalım yarın gene kontrol var kaç olmuşuz öğrenicez bende son haftayı görürsek die korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?