2016 Mart anneleri bebişlerimizin kilo takibi

Bugun kontrole gittik. Kilomuz 3500!! Adet tarihine gore 36 hafta 3 gun ama ultrasona gore 40 hafta ile uyumlu !!
Her an dogum bekliyoruz :)

Masallahh..:) biz tam 2 hafta ondeyiz sizden. Gecen hafta 37 kusur iken 3800 gr demisti doktorum. Ben fazla bulmuştum. Simdi seninkini okuyunca tosuncuklar gelecek galibaa diyorum:) bari bi an onxe gelseler de iyice tosuncuk olmasalar..

Merhaba arkadaşlar ben de bugün minnak kızımı gördüm.35+0 dayız.Fakat bebeğim 2.177 gr 44 cm.Annesi gibi minyon olacak dedi doktor.Bu gidişle 2,5 kilo ancak doğarmış.Biraz canım sıkıldı ama en azından sağlıklıymış şükür

Masallahh..:) biz tam 2 hafta ondeyiz sizden. Gecen hafta 37 kusur iken 3800 gr demisti doktorum. Ben fazla bulmuştum. Simdi seninkini okuyunca tosuncuklar gelecek galibaa diyorum:) bari bi an onxe gelseler de iyice tosuncuk olmasalar..
Bebeklerrimiz saglicakla gelsin inşallah. Acaba 33.haftalarda kilosu kaçtı bebislerinizin. Benim 33+4 de kilo 2200 ve nst de sancim çıktı erken doğum olmasindan korkuyorum

Bebeklerrimiz saglicakla gelsin inşallah. Acaba 33.haftalarda kilosu kaçtı bebislerinizin. Benim 33+4 de kilo 2200 ve nst de sancim çıktı erken doğum olmasindan korkuyorum

32de gitmistim doktora,o zaman 2200dü,36da da 3200 olmustu. Aradaki haftalari bilemiyorum.ilk gebelikse nstde agri dogumdan haftalar once cikabiliyo;benimkinde oyle olmustu.

Bana birazcık fazla geldi kilomuz sanki son haftayı beklersek iri bi bebek olucak gibi hayırlısı olsun Allah sağ salim almayı nasip etsin
benim bebis de önden gidiyor. Senle günlerimiz aynı.Bugün gittim kontrole 3.350 olmus yaramaz kızım.
Son haftayı beklersem normal doğumu zor yaparım ben:)

benim bebis de önden gidiyor. Senle günlerimiz aynı.Bugün gittim kontrole 3.350 olmus yaramaz kızım.
Son haftayı beklersem normal doğumu zor yaparım ben:)
Sende hala beklemedesin dimi Ben bu hafta çok ümitliydim gelir die ama hanımın keyfine dicek yok galiba bakalım yarın gene kontrol var kaç olmuşuz öğrenicez bende son haftayı görürsek die korkuyorum

Bana birazcık fazla geldi kilomuz sanki son haftayı beklersek iri bi bebek olucak gibi hayırlısı olsun Allah sağ salim almayı nasip etsin
Sende hala beklemedesin dimi Ben bu hafta çok ümitliydim gelir die ama hanımın keyfine dicek yok galiba bakalım yarın gene kontrol var kaç olmuşuz öğrenicez bende son haftayı görürsek die korkuyorum
evet canim hala beklemedeyim ne yazikki dün Nst ye bağlandım ne sancı ne bişey. Bebis de büyüyor gittikçe. Mutlu oluyorum ama bir yandan doğum nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum doktor acele etme daha iki hafta var dedi. Hatta geçen hafta üç kişiyi 41. Haftasında normal doğum yaptırdım dedi. Umarım o kadar bekletme bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…