- 13 Ocak 2010
- 27
- 30
- 613
Bizdede nst de bişi yok ama yalancı sancılarımızın maşşallahı var bende normal doğumdan korkmuyorum ama son haftaya kadar irileşirse daha fazla nasıl yaparım die düşünmeye başladım inş bu hafta kucaklarız kızlarımızı ya kızlar erken gelir diyolardı İnş bizdede o söylem doğrulanırevet canim hala beklemedeyim ne yazikki dün Nst ye bağlandım ne sancı ne bişey. Bebis de büyüyor gittikçe. Mutlu oluyorum ama bir yandan doğum nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorumdoktor acele etme daha iki hafta var dedi. Hatta geçen hafta üç kişiyi 41. Haftasında normal doğum yaptırdım dedi. Umarım o kadar bekletme bebislerimiz
inşallah canım, oluruna bıraktım artık ben de. Sanki bu hafta gelecek gibi hissediyorum. Hayirlisi artıkBizdede nst de bişi yok ama yalancı sancılarımızın maşşallahı var bende normal doğumdan korkmuyorum ama son haftaya kadar irileşirse daha fazla nasıl yaparım die düşünmeye başladım inş bu hafta kucaklarız kızlarımızı ya kızlar erken gelir diyolardı İnş bizdede o söylem doğrulanır
39+0 da 3500 gram 52 cm dogdu oglum37+6 da 3100 gram. Haftaya dogum var bakalim 1 haftada ne kadar buyucek bebisim
maşallah canım. kız mi erkek mi bebek? benim kız 39+3 te 3.610 doğdu. 50 cm idiBizde 75 günlugüz 38 haftada 3750 dogduk 54cm iki ay konturolunde 5900 57 cm dik bakalım bu ay kac gram alcaz
Bebeğim kiz canim ama 1haftadir iştahı yok endişeleniyorum hasta olcak diyemaşallah canım. kız mi erkek mi bebek? benim kız 39+3 te 3.610 doğdu. 50 cm idi
Endiselenme canım. ateş kusma ishal yoksa. Benimki iştahlı ama kusuyor. emdigi ise yaramıyor.B
Bebeğim kiz canim ama 1haftadir iştahı yok endişeleniyorum hasta olcak diye
Masallah canım sadece anne sütü mu alıyorBiz de 3260 gr 51 cm doğduk. 2. Ay asi da yaptığımız ölçümde 6550 gr 59 cm olduğunu söyledi hemşire. Hızlı büyüyor bebisim
Evet canım sadece anne sütü ama maşallah 4 5 aylik gibi olduMasallah canım sadece anne sütü mu alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?