2016 Mart anneleri bebişlerimizin kilo takibi

Bizdede nst de bişi yok ama yalancı sancılarımızın maşşallahı var bende normal doğumdan korkmuyorum ama son haftaya kadar irileşirse daha fazla nasıl yaparım die düşünmeye başladım inş bu hafta kucaklarız kızlarımızı ya kızlar erken gelir diyolardı İnş bizdede o söylem doğrulanır

inşallah canım, oluruna bıraktım artık ben de. Sanki bu hafta gelecek gibi hissediyorum. Hayirlisi artık

37+6 da 3100 gram. Haftaya dogum var bakalim 1 haftada ne kadar buyucek bebisim

Biz de minik bebeklerdeniz 37+0 da 2600 gr boyumuz da 48 cm bakalım 28 martta doğum olucak ne kadar alıcak benim küçük beyim..miniğim saglıkla gelsin de minik adamım kilo nasılsa alır

39+1 3 kilo 49 cm oldu kızım Annesi de 62 kilo oldu

37+6 da 3100 gram. Haftaya dogum var bakalim 1 haftada ne kadar buyucek bebisim
39+0 da 3500 gram 52 cm dogdu oglum bebislerine kilo aldirmak isteyenler bu 1 hafta icinde sabah aksam olmak uzere gunde 2 bardak sut ictim ve hergun muz yemeye calistim. Son 3 gun ceviz cok tukettim arada da hic sevmedigim halde pekmez kasikladim ve ise yaradi 1 haftada 400 gram aldi oglum

Benim kızım 39+2 de geldi. 4070 gr :) biraz tombik. Boyu da 52 cm di. İlk ayının sonunda 4850 oldu ve 54,5 cm boyu

Kızlar Merhaba herkes doğumlari yaptı, bebisleri kucağına aldı tabi. sayfaya artık uğrayan olmuyor☺ ben diyorum ki bebislerin gelişimini kilo ve boylarını yazmaya devam edelim. Bakimiyla beslenmesiyle ilgili şeyleri paylasalim. güzel olmaz mı? Akran ne de olsa bebislerimiz

Ilki benden olsun. Iki aylık olduk.
kilo 5.80 boy 57. kafa çevresi 39

2. Ay asisi olduk bugun. Tartildik 5700 kilo 59 cm boy 40 bascevresi olmus. Buarada 3580 gram 52 cm dogmustu oglum sadece anne sutu almasina ragmen kilosu iyi dedi hemsire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…