Ben henüz karar veremedim ama bazı fikirlerim var :)
Kız bebek için:
Ahsen:En güzel
Almina:Güneş tutulmasındaki kızıllık.Kutsal topraklarda yetişen çiçek.Narin,kırılgan ve hırçın çiçek.
Azra:Bakire kız.Ayak basılmamış kum.Delinmemiş inci.
Dalya:Yıldız çiçeği
Defne:Hep yeşil kalan ve güzel kokan ağaç
Dilruba:Gönülçelen
Elvin:Cennet çiçeği
Eslem:Allaha teslim olan.
Eslina: Dünya güzeli
Mina:Kutsal dağ
Minel:Cennetteki inci tanesi.
Mira:İtalyanca= hedef Latince=hayran olmak
Miray:Yılın ilk ayı.Güneş ve ay gibi parlayan.
Öykü:Hikaye
Rana:Güzel,hoş,iyi
Seçil:Benzerleri arasında seçilen
Sidelya:Cennette bir çiçek.
öykü,defne,azra ve seçil arasında kaldım ben defavorilerim öykü, mira, defne
ben azranın anlamını beğenmiyorum ama yinede seslenmesi güzel oluyoröykü,defne,azra ve seçil arasında kaldım ben de
evet anlamı konusunda ben de katılıyorum sana.o yüzden kararsızım.seçil nasıl sence?ben azranın anlamını beğenmiyorum ama yinede seslenmesi güzel oluyor
seçilde güzel ama seçilden ziyade öykü ve defne favorilerim arasında kız bebekte soyisim ne cnmevet anlamı konusunda ben de katılıyorum sana.o yüzden kararsızım.seçil nasıl sence?
soyismi burdan ifşa etmiyim canım.ama hiçbiri uymuyorseçilde güzel ama seçilden ziyade öykü ve defne favorilerim arasında kız bebekte soyisim ne cnm
evet anlamı konusunda ben de katılıyorum sana.o yüzden kararsızım.seçil nasıl sence?
Aaaa neden Azra nın anlamı cok güzeeeeeel.. Bakire kız.. Ayak basılmamış kum...Delinmemiş inci ne kadar kutsal.. Direk bakire kız aaa diye bakmayın böylesine kutsal olmasa bu kadar önem tasır mı hic.. Hz. Meryem ede verilen adlardan biri aynı zamanda Medine ninde adlarından biri..
Ayy hepsi çok güzelDuru hoşuma gidiyordu.
Nisan düşünmüştük bir de nisan ayında tanıştık babasiyla. :)
Zehra ismi de Son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı çok içten tam kız evlat ismi gibi:)) ama çok çok kararsızız. :))
Duru güzelmişDuru hoşuma gidiyordu.
Zehra ismi de Son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı çok içten tam kız evlat ismi gibi:)) ama çok çok kararsızız. :))
Duru hoşuma gidiyordu.
Zehra ismi de Son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı çok içten tam kız evlat ismi gibi:)) ama çok çok kararsızız. :)) zehra beyaz parlak yüzlü nurtopu gibi demek kısaca
mesela hangileriazra da kutsal temiz anlamında ama ne biliyim ben diğerlerini çok beğendim sanırım
Ahah.. öyle oldu biraz.Ayy hepsi çok güzel3 tane isim koyun sizde duru Nisa zehra hahah şaka şaka duru güzel ama zehrada çok güzel ama nisada çok güzel ayy ben iyice kafanı karıştırdım dimi
Duru güzelmişPeki iki isim olayına sıcak bakıyor musun?
öykü, duru, defne, eylül ipek favorilerim geneldemesela hangileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?