2016 martta hamile oldugunu ögrenenler :)

gmzmrt

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
313
117
18
31
merhaba kızlarrr

Ben 8 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce pco oldugunu öğrendim
sadece dua ettim rabbimden istedm ve ayın 10 unda hamile oldugumu ögrendim :)

Başlasın serüven ...

Benim gibi olanlar var mı ???

Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar. Sigara konusunda sıkıntım vardı, buradaki forumları okudum ve herkesin telkinlerinin ve motivasyonunun farklı olabileceğini anladım. Benimki de yemin etmenin önemi ve dini yeriymiş. Çok az konuda yemin etmişimdir ve yeminden dönmenin de kötü olduğunu bildiğim için hamileliğim boyunca sigara içmeyeceğime yemin ettim az önce. Benimde irademin temeli bu oldu. Rabbim sözlerimizi tutmayı ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.
Ben de 2 senedir bekliyordum. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda.

Bende 8 aylik evliyim. Cumartesi adetten 3 gun once ogrendim hamile oldugumu cok sukur. Beta hcg 63.6 idi. Bugunde adetten 1 gun sonra
bhcg 418.91:anneadayı: elhamdulillah cok mutlu oldum. Rabbim herkese yasatsin. İnsAllah sizlerde saglicakla bebeklerinize kavusursunuz :KK68:

kan verdin mi canm
Evet kan verdim 15500 cikti degerim ama doktor 3 haftalik gebelik dedi ve bence 3 haftalik olamaz cunki test koyu cikti hem benim adet de 3 subatda oldu sozce arkadaslar ben kac haftalik hamile oluyorum internetde hesapladim 6 hafta oluyor ama doktor 3 diyor sizce ne kafamdadelisorular yardimci olun lutfen

:KK55:
Merhaba bende dun hamile oldugumu oyrendim
Temmuzda 5 yil olacakti evleneli he dun oylesine test yaptim ve hamileyim cok sukur rabbime olmayanlara nasip etsin tez bir zamanda
EKSTRA birşey yaptınız mı hamilelik için?
Rabbim kolaylıklarda kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah :KK30:

Mrb kızlar şiddetli meme ağrısından salı günü doktora gittim. Doktor kan testi yapti.hamile olabilirsin Kesin birşey söyleyemem bekleyelim biraz dedi. belirsizlik beni geriyor. Beta HCG 5.12 çıktı. Kasiklarimda batma hissi var sizce hamile miyim ?

:KK55:
EKSTRA birşey yaptınız mı hamilelik için?
Rabbim kolaylıklarda kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah :KK30:
Hikayem uzun ama ozet geciyim
Yumurtam buyumuyordu sonra buyudu hersey normal ama bebek yok.
Sonra tedaviyi biraktim cunki yorulmustum artik ve kalbim agrimaya basladi doktora gitdim meuer tiriod mis ve tedavi goruyordum hamilelige engelmis doktor tedavi etdi beni son 2 aylik tedavim kalmisti sonra 4 ay bekleyecektim bebek icin olmasa asilama ve tedavimi baslamistimki birde ne olsun hamileyimmmm
Cok sukur rabbim olmayanlara nasip etsin amin

A
Hikayem uzun ama ozet geciyim
Yumurtam buyumuyordu sonra buyudu hersey normal ama bebek yok.
Sonra tedaviyi biraktim cunki yorulmustum artik ve kalbim agrimaya basladi doktora gitdim meuer tiriod mis ve tedavi goruyordum hamilelige engelmis doktor tedavi etdi beni son 2 aylik tedavim kalmisti sonra 4 ay bekleyecektim bebek icin olmasa asilama ve tedavimi baslamistimki birde ne olsun hamileyimmmm
Cok sukur rabbim olmayanlara nasip etsin amin
Maşallah :)

merhaba kızlarrr

Ben 8 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce pco oldugunu öğrendim
sadece dua ettim rabbimden istedm ve ayın 10 unda hamile oldugumu ögrendim :)

Başlasın serüven ...

Benim gibi olanlar var mı ???
Var tatlimm ben varim bende yaklasik 8 aylik evliyim 7 bucuk diyelim:) bende 10 una yakin gebe oldugumu ogrendim simdi bes haftalik hamileyim sen?

Back
X