- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.981
Evet evet haziranda dogum yaoan biri su an 5.5 sylik hamile yani oha diyorum resmen azcik kaba oldu amaben çok mu erken davrandım acaba derken benden hızlı olanlar bile varmış. benimkinden küçük bebeklerle hamiş kalanları görünce bi normal saydım kendimi
superselma canım neredesin sen 3 çocuk sonrası seni göremez olduk iyice.
Ya sizde bebeklerden dayak yiyomusunuz, biz fena halde yiyoruz, ah ah ah diyerek sap sup yapistiyor bize bi sıpa, geçen pazar günü kahvaltı yaparken dalmışım kumanda elindeydi gözümün yanına nasıl vurduysa hala şiş duruyor, şiddet görmedi ama uyguluyor sonu korkutuyor beni valla
Evet evet haziranda dogum yaoan biri su an 5.5 sylik hamile yani oha diyorum resmen azcik kaba oldu ama
Bende emzirme bitmeden 2. bebegi dusunmuyorum aynı fikirdeyim.
Isirmada var, 8 tane dişi var 9.cunun ucu göründü 10 yolda düşün, bi parmak yakalasin yeterki nasıl ısırıyor, süt bitince memeyi ısırıyor, şiddet genlerinde de yok nerden aldı bilmiyorum ama şu da varki çok tatlı yaaevet yaa, vurma o kadar yok da özellikle ayak parmaklarını veya burnumu ısırıyor sıpa yaa. Hiç ısırma öğretmedik nerden öğreniyorlar bunları..
edit: eklemeden edemedim, bir de saçlarımı eline dolayıp çekiştirmesi var, o fena işte tutam tutam yoluyor saçlarımı oğlum..
Anaaaa kız hayırlı olsun inşallah, sen sezeryanli degilmiydin yanlismi hatırlıyorummiranda_1986 kizzzz kossss. Biyerlerden sesimi duyuyosan gel hele. Ben hamileyim ..bu aksm öğrendim. Yavrim abii oluoiiii
Evet tercihi sezeryan olmuştum. Doguramam korkusunaAnaaaa kız hayırlı olsun inşallah, sen sezeryanli degilmiydin yanlismi hatırlıyorum
superselma canım neredesin sen 3 çocuk sonrası seni göremez olduk iyice.
miranda_1986 kizzzz kossss. Biyerlerden sesimi duyuyosan gel hele. Ben hamileyim ..bu aksm öğrendim. Yavrim abii oluoiiii
Ayy ben dé seni tebrik ederim . Minnoş lairmz abi abla oliiiuilerve bir hamiş daha, tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?