2016 mayıs annelerine bir soru :)

falling_water

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
736
1.331
313
Sevgili anneler merhaba. Oncelikle hepinizin hayirlisiyla saglikla bebeklerinizi kucaklamanizi dilerim.
10 haftalik hamile haziran annesiyim. Yaklasik 1 aydir bulantilardan ve tiksintiden oyle muzdaribim ki.. haziran annelerinin konusunu takip ediyorum orda da herkes ayni durumda. En populer konu bulanti halsizlik kusma.. gececek diyorlar ama ne zaman? benim merak ettigim benden 1 ay onde olan mayis anneleri acaba su anda ne durumda? Kendinize gelebildiniz mi, gelebildiyseniz kacinci haftada geldiniz?
Hadi bana bir umut olun :)

Sevgili anneler merhaba. Oncelikle hepinizin hayirlisiyla saglikla bebeklerinizi kucaklamanizi dilerim.
10 haftalik hamile haziran annesiyim. Yaklasik 1 aydir bulantilardan ve tiksintiden oyle muzdaribim ki.. haziran annelerinin konusunu takip ediyorum orda da herkes ayni durumda. En populer konu bulanti halsizlik kusma.. gececek diyorlar ama ne zaman? benim merak ettigim benden 1 ay onde olan mayis anneleri acaba su anda ne durumda? Kendinize gelebildiniz mi, gelebildiyseniz kacinci haftada geldiniz?
Hadi bana bir umut olun :)
Canım ayynen öyle en fazla bir ay sonra hiçbişeyin kalmayacak mesela benn ilk üç ay iki kilo verdim hiçbişey yiyemiyodum şimdi çok iyiyiz tatlının adına bile tahammül edemezken artık tatlı bile canım çekiyor biraz sabır geçecek :)

Selam cnm bende hala geçmedi azaldı bayaga ama geçmedi ve özellikle mide yanması berbat dun gece uyumadım. Ayni soruyu bende soruyorum ltfn cvp ?ilk gebeligimde 4. Ayin bitmesine yakin geçmişti

Hiç kimse yaşamadı mi bu sorunları niye kimse yardımcı olmuyor :( ağzımda ki acılık öldürecek beni

Hiç kimse yaşamadı mi bu sorunları niye kimse yardımcı olmuyor :KK43: ağzımda ki acılık öldürecek beni
o acilik safra kusunca tüm gün benimle oluyor. Geçirecek hiçbir yol bulamadım..

Bulantı kusma geçecek diye umitlenmiyorum artık. Çünkü geçti bitti diye düşünürken yine hortluyo...

Ben hıc bulantı kusma tiksinme yasamadim çok şükür, dr uma sordum sanslisin daha bundan sonrada olmaz, 12 haftada bitiyor zaten bulantilar dedi. Sizinde 2 hafta içinde biter herhalde, pek yardımcı olamıyorum ksr bakmayın

canım benimde 2.ayım berbattı ne yedim ne içtim ne kokladım.2.ay bitti herşey normale dondu iştahım açıldı bulantım gecti.simdi 5.aya gireceğiz agzımda tuhaf bir tat , acıktıgımda mide bulantısı ve gaz oluyor

Bunun gecici oldugunu kabul ettiginde.stresin.azalacak ve bulantin da.azalacak. bu benim 3. Gebeligim hepsinde siddetli bulanti kusma yasadim. Yeni yeni geciyor ama birden tekrarlayabiliyor da.

Back
X