2016 Mayis Haziran tup bebek tedavisi gorecekler

Merhaba kızlar buradaki herkese Allah sabır versin.Nasıl zorlu bir süreçten geçtiğimizi sadece başına gelen bilir. 4 yıllık evliyim.Pko luyum ve eşimde de sperm sayısı yetersizliği var. En başında bir yıl normal bekledik. Klomen ve çatlatma iğneleri sonuç vermedi. İkinci deneme yılımızda doktor mecbur tüp bebek dedi ve kime nereye gideceğimizi bilemedik. En sonunda bekleyemedik ve ne olursa olsun diyip tedaviye geçen yıl başladık. İlk denemede 11 embriyomuz döllendi. 7'si sağlıklıydı. Bir embriyo transferi yapıldı. Sonucu almak ayrı bir stresti. Sonuç:negatifti. Sebebi ise rahim duvarı yeterince kalın değilmiş. Bu süreçte aldığımız ilaçlardan ateşim çok yükselmişti. Siz de dikkat edin.
İkinci transfer iki ay sonra yapıldı. Estrofemle duvarım yeterince kalınlaştı. Denememin 5. gününde yaşadığım boşluktan kaynaklı ani bir korku yaşadım. Ağlayarak doktora gittim ve umudum kaybolmasın diye tutunmuştur üzülme bu kadar korkudan bişey olmaz dediler. Sonuç:negatifti.
Maddi ve manevi olarak çok yorulduk yıprandık. Eşimle birbirimize daha çok sarıldık. Aile ve arkadaş oturmalarından çekinir hale gelmiştik. Kimse bize soru sormasın kimse halimize üzülmesin istiyoduk, kimse bizi teselli etmesin istedik. Ve doktorum evliliğin 3. yılını doldurun yeni sürece raporla başlayalım hem de dinlenin dedi.
Bu sürece başlamadan önce de bir yığın kan tahlilleri ve histeroskopi istedi. Toparlandık ve artık karar verdik. Yeni sürece başlıyoruz. Histeroskopi temiz çıktı. Haziarndaki ilk adetimde tedaviye başlayacağız. Üçüncü transferim olacak kısmetse.
Manevi olarak da çok hazırladım kendimi. Allah bu yola çıkan herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba Rabbim inşallah bu Yaşadığınız zorlukların karşılığını bir evlatla mükâfatlandırır Ramazan Ay'ı hürmetine . Bü süreçler çok zor gerçekten . Eczaneden ilaçlarımı alırken kadın dediki baya zor ve Karışık işler sinir bozucudur dimi dedi degil dedim sinir bozmuyor sadece çok sitresli umud ediyorsun ve sabrediyorsun . Sonra Yanındaki adam beni tanıyordu eczacı dediki o kadına kucagındaki bunların mükafatı sanki o Sözle Dünyalar benim oldu . Rabbim umudumuzu kaybettirmesin.verende o alanda o biz Sabırla isteyeceğiz bekleyeceğiz o gün geldiğinde Rabbim al kulum diyecek ve bizde duamızın karşılığı yine dua edeceğiz yine isteyeceğiz . Ben muhtemelen ayın 1inde başlıycam il

Amin canim bu surecte kim bu yola çıktıysa Rabbim bu ayların hurmetine yardim etsin ve yüzümüzu guldursun. Bizim de kucagimiz dolunca bugunleri unutacagiz galiba. Zor bir sınav veriyoruz. Senin icin de hayırlısı olsun. Doktorum bana her transferi deneme olarak yorumlama demisti. Yani her yumrta toplama sureci aslinda deneme oluyormuş. Bn ikinci denme üçüncü trasnferi olucam nasipse. Hayirlisi hepimiz icin.

Yaş 36 bursa jinemed de bugun ilk tüp bebek tedavime başladım. İgnelere başladık puregon 300 verdi
Hayırlısı inşallah iğnelerinizi kendiniz mi vuruluyorsunuz benimkileri eşim yapmıştı . Inşallah Rabbim hayırlı sonuç Almanızı nasip eder . Ramazan Ay'ı hürmetine

Arkadaşlar tüp bebek ilaçları yaklaşık nekadar tutuyo alanlar paylasirsa sevinirim

cuma gunu ignelere mi baslicaksin canim? Ben de cuma gunu kan v.ericem cumartesi buyuk ihtimalle ignelere baslicam. Benim ilk denemem olucak insallah. Esimin sperm morfolojisi dusuk sizin sebep ne tup bebek icin? Hepimizin hakkinda hayirlisi canim
Ben dun kan verdim bi problem cikmadi tahlilde.basladim ignelere puregeon ile basladim yumurta buyutme ignesiyle. hakkimizda hayirlirisi ins.bu arada benim tuplerimin ikiside kapali.bu. yuzden normal hamile kalamiyorum.

Selâmün aleyküm kızlar 2 tane dondurulmuş emriyom var. 2. Denemem için tedaviye bu gün başladım .şimdi adetinin 2. Günü estrofem verdi doktor bu ilaç adeti mi kesecek mi. Bilgisi olan var mi

Selâmün aleyküm kızlar 2 tane dondurulmuş emriyom var. 2. Denemem için tedaviye bu gün başladım .şimdi adetinin 2. Günü estrofem verdi doktor bu ilaç adeti mi kesecek mi. Bilgisi olan var mi
Canim hayirli olsun. Bu ilac rahim duvarini guclendirmek icin veriliyor. Ostrojen hormonu aslinda. Tutunmada sorun olmamasi için.

Dondurulmuş embriyo transferi olacaklar herhangi bir kan testi falan istediler mi sizden ? Benim ilk denememde istemişlerdi şimdi istemediler merak ettim Aradım . Tahlillerin 1 sene geçerli oldugunu söylediler .

Ben dun kan verdim bi problem cikmadi tahlilde.basladim ignelere puregeon ile basladim yumurta buyutme ignesiyle. hakkimizda hayirlirisi ins.bu arada benim tuplerimin ikiside kapali.bu. yuzden normal hamile kalamiyorum.
Kızlar benim esimdede spermde morfolojik bozukluk var. Bursa Jinemed 6.günüm Puregon 300 le başladım. Fsh 31 çıkmış yuksekmis. Bilmiyorum ama internette gebelik şansı düşüktür denilmiştir. Biraz moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. Perşembe günü kontrolde transfer günümuz belli olacak

Kızlar benim esimdede spermde morfolojik bozukluk var. Bursa Jinemed 6.günüm Puregon 300 le başladım. Fsh 31 çıkmış yuksekmis. Bilmiyorum ama internette gebelik şansı düşüktür denilmiştir. Biraz moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. Perşembe günü kontrolde transfer günümuz belli olacak
Hayirlisi ins cnm bende puregeon kullaniyorum dozunu yukselttu doktorumyalniz bende cok fena bas agrisi yapti.ilacin dizu yukselince sizede yanetkileri oluyomu.250 ydi dozu275 yapti.

Hayirlisi ins cnm bende puregeon kullaniyorum dozunu yukselttu doktorumyalniz bende cok fena bas agrisi yapti.ilacin dizu yukselince sizede yanetkileri oluyomu.250 ydi dozu275 yapti.
Benim yaş 36.ve 3 tane sağda 1 tane solda 4yumurtam vardı .puregon 300 dozla başladım. Akşam üstü 6.7 arası vuruyorum. Biraz baş agrisi yapti ilk günler parol içtim. Bu sabah kontrole gittim.yumurtalar büyüdü. Bugün 10.günüm ve son puregon günüm. Salı günü alinacak yumurtalar. Heyecanlı bi hafta bizi bekliyor .hayırlısı. .

Kızlar 10gundur puregon 300doz aliyorum ve salı günü OPU yani yumurta toplama günüm. Dualarinizi bekliyorum. Benimde dualarım sizinle...

Kızlar 10gundur puregon 300doz aliyorum ve salı günü OPU yani yumurta toplama günüm. Dualarinizi bekliyorum. Benimde dualarım sizinle...
Hayirlisi cnm insallah bende bugun kontrole gittim.catlatma ignesi verdi pazartesi sabah yumurta toplama islemi yapilcak insallah .rabbim butun bebek isteyenlere versin .

Merhabalar ..Bende 20mayista basladim, 1haziranda yumurtalar toplandi pazartesi 5.gunu olacak dondurulacaklar... transferim reglden sonra olacak insallah hakkimizda hayirlisi olur:KK3:

Kizlar bir sey danisacagim.. opunun ustunden 5gun gecti tranfere de daha 2 hafta var en azindan bu surede cinsel birlikteligin bir zarari olur mu tecrubesi olanlar paylasabilir mi:110:

Back
X