2016 Mayis Haziran tup bebek tedavisi gorecekler

Bide canM ben ayin sinuna dgru gtcem hastaneye bayram tatili etkilermi tahlil ne icin
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.bizimde 3 yıldır olmadı malesef maddiyat çok ön planda herşey para.fsh in çok yüksek değil ayrıca stresten oluyor benim 7 ydi mesela birden 10 oldu çok problem etme sakin olmaya çalış çok zor biliyorum ama çabala.bayramda sıkıntı olmaz tup bebek merkezleri 24 saat çalışıyor zaten mesela benim transferim gece 12 de oldu sorun olmaz

Canim
canim cok tesekkur ederim insaallah hayirli haberler aliriz coook tesekkur ederim bende ankarada murat sonmezeein hastasym cok ovduler laboratuar kosullari iyi diye bi o kadarda masrafli ama siz nerde tedavi goryrsnz

Canim
canim cok tesekkur ederim insaallah hayirli haberler aliriz coook tesekkur ederim bende ankarada murat sonmezeein hastasym cok ovduler laboratuar kosullari iyi diye bi o kadarda masrafli ama siz nerde tedavi goryrsnz
Eskişehir aci badem nasipde varsa oluyor canım çok dua et.Hic yaşamamış gibi olursun çektiklerini mutlu haberi alinca.daha önce denediniz mi tüp bebek

Eskişehir aci badem nasipde varsa oluyor canım çok dua et.Hic yaşamamış gibi olursun çektiklerini mutlu haberi alinca.daha önce denediniz mi tüp bebek
Yok canim ilk kez denycez 1 haftaya kadar gidecez iste oldgmz sehirde o kadar mahrum bi yerki hic bisey yok hastane desen bin sahit ister hastane demeye of siz sizin sonuc nasildi

Yok canim ilk kez denycez 1 haftaya kadar gidecez iste oldgmz sehirde o kadar mahrum bi yerki hic bisey yok hastane desen bin sahit ister hastane demeye of siz sizin sonuc nasildi
Birincisi bu kadar üzülüp stres yapma çünkü bütün işlemler sende olacak mümkün olduğunca rahat olmaya iyi düşünmeye çalış ben hep ilk başından beri inandım ve Rabbim çok şükür nasip etti.ben 5+4 günlük hamileyim.Sana da nasip olur inşallah

Ay canim cok sevndgm vallahi darisi bana ve benim gibi bekleyenlere olsn insaalllahh hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah yavrunu (;

Ay canim cok sevndgm vallahi darisi bana ve benim gibi bekleyenlere olsn insaalllahh hayirlisiyla kucagina alirsin insaallah yavrunu (;
Sağol canım inşallah bir daha ki ay seninde hameligini konusuyor oluruz :) Rabbim yaşamak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.çok gençsin ayrıca olacağına inanıyorum ben

Sağol canım inşallah bir daha ki ay seninde hameligini konusuyor oluruz :) Rabbim yaşamak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.çok gençsin ayrıca olacağına inanıyorum ben
Ay cok tesekkur ederim canim ya Allah bin kere razi olsun insaallah canim ama cok sevindim senin adina:))

Rica ederim :) bak ne güzel yazmissin ya sabir.. ya sabir ya selamet deyip güzel sonuca ulaşacaksın inşallah :)
Canim sabretmesem 3 sene boyunca hic doktora gitmeden nasipse olur diye beklemezdm kaldki bu saatten snra hayli hayli sabrederim yeterki olsun ..

Pers veya cuma transferim yapilacak.. bana da dua edin.. insallah dollenme olayinda bi sıkıntı çıkmaz..
Canim ne zaman basladi ne zamana kadar devam etti tedavin bizde haftaya gtcezde ona gore izin alcaz yumurta takibi baslayacak

Ay nen canm esim ast.ko
Tedavinin başlaması ve transfer arasında 15 günlük bi zaman var.başka sehire mi gideceksin ona gore nasıl izin alacağını anlatayım
aynen canm kastamndan ankaraya gtcez esim askeri persnl komutani herseyi bilmwsine ragmen simdi izin veemiyo bi kac ay sonra gt dyo biz 3 senedir gec bile kaldik ne yapcagmi sasrdm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…