Mrb bende bursa jinamed de ttansferim oldu sonucu bekliyoruz allah yardımcınız olsunKızlar benim esimdede spermde morfolojik bozukluk var. Bursa Jinemed 6.günüm Puregon 300 le başladım. Fsh 31 çıkmış yuksekmis. Bilmiyorum ama internette gebelik şansı düşüktür denilmiştir. Biraz moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. Perşembe günü kontrolde transfer günümuz belli olacak
Benim bugün transferim yapıldı ilk deneyimim. 15 dk yattim sonra tuvalete kalktim giyinip ciktik. Hepimizin allah yardımcısı olsunMrb bende bursa jinamed de ttansferim oldu sonucu bekliyoruz allah yardımcınız olsun
İnşallah güzel haber alırsınız. bugun transferim oldu işte .yaş 36 . Ilk deneyim. Esimde spermlerde morfolijik bozukluk vardi. Benimde bi tupumde sıkıntı var ameliyat oldum filan. Nisandan beri ameliyat tedavi ugrasiyoruz iste...Sizin yaş kaç ?kaçıncı deneyim?Mrb bende bursa jinamed de ttansferim oldu sonucu bekliyoruz allah yardımcınız olsun
Hayırlı olsunBenim bugün transferim yapıldı ilk deneyimim. 15 dk yattim sonra tuvalete kalktim giyinip ciktik. Hepimizin allah yardımcısı olsun
Merhaba, bende mayis adetimle birlikte tedaviye basladim. Transfer yapilali 10. Gunun bugün. 12.gun kan tahlili istediler ama ben dayanamayip 9.gunde idrarda baktım. Ikinci cizgim silik cikti. Burdan okudugum kadariyla hamileydim.bugun kan tahliki yaptirdik ve 319.7 cikti sonucum. Tabi gorur gormez aglamaya basladim. Okadar korktum ki olmadi tutmadi diye.. ne kadar pozitif ciksada 2 gun sonra testi tekrarlayacagim duzenli yukselmesi gerekiyormuş. Tabi daha kalp atislarini duymadan tam sevinemiyorum bile. Herseyin en kotusune okadar alistirmisim ki kendimi.. eger tedavi oluyorsaniz ya da olacaksaniz kendinizi bu kadar strese sokmayin. Biliyorum cok zor ama Rabbim ol desin yeter ki.. hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah hersey yolunda gider. Hepimiz hayirkisiyla saglikla sihatle aliriz bebeklerimizi kucagimiza.Merhaba
Mays,Haziran gibi tup bebek tedavisine baslayacak olan var mi? Birbirimize destek olalim.
Hayır , yurtdışımdayım ben . Keşke Türkiye'de yaptırmaya vaktim olsa idi .. Öyle bir imkanım olsa Bahçeci tercihlerimin en başında gelirdi..
Merhaba ,
38 yasindayim.1 yildir evliyim...
Nisan ayında tedaviye basladim .sorunum amh düşüklüğü. 2 kere denemem oldu.ilki tek embrio gelisti sonuc kimyasal gebelik.2.denemem mart 3 folikul ,yumurtalar erken catladi opu bile yapilmadi . D vitamini takviyesi aldim 2000 mg.ve bir yerden hediye gelen yaklasik 3 kilo incir kurusunu rast gele yedim . 3 denemem haziranda olacakti.tesaduf hastanenin onunden gecerken oylesine bi baktirayim dedim ki adet gunumum 3.gunu idi .kist olusmustu martta.baktirayim gerekirse dogum kontrol hapimi alayim dedim.dr.ulturason istedi .tepkisi ne ilac aldin habersiz? 8 adet folikul gelismisti . Hemen tedaviye basladik.20 nisanda. 28 nisanda opu yapıldı. 6 tane dollendi. 01 mayista En iyi kalitede iki embrio transfer edildi.10 mayista test gunum. Bu olay benim mucizem. Dilerim devami da gelir...dilerim herkesin ruyasi gercek olur...sevgiler selamlar[/QUOTE
Hayırlı günler dandalika ... Bende yeni üyeyim ... Ve 29 yasındayım 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmadı ... 4 tane doktordan üçü sebebiz dedi ... Bir tanesi amh değerini 1.18 olduğu için tüp bebek dedi kafam karıştı .... Ne yapacağımı bilemiyorum ... Düşük mü acaba ???
Hayırlı olur insallah ne kadar güzel. İki kere negatif sonucunu gördükten sonra ben pozitifi gorsem mutluluktan bayilirdim sanırım. Darısı başımızaMerhaba, bende mayis adetimle birlikte tedaviye basladim. Transfer yapilali 10. Gunun bugün. 12.gun kan tahlili istediler ama ben dayanamayip 9.gunde idrarda baktım. Ikinci cizgim silik cikti. Burdan okudugum kadariyla hamileydim.bugun kan tahliki yaptirdik ve 319.7 cikti sonucum. Tabi gorur gormez aglamaya basladim. Okadar korktum ki olmadi tutmadi diye.. ne kadar pozitif ciksada 2 gun sonra testi tekrarlayacagim duzenli yukselmesi gerekiyormuş. Tabi daha kalp atislarini duymadan tam sevinemiyorum bile. Herseyin en kotusune okadar alistirmisim ki kendimi.. eger tedavi oluyorsaniz ya da olacaksaniz kendinizi bu kadar strese sokmayin. Biliyorum cok zor ama Rabbim ol desin yeter ki.. hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah hersey yolunda gider. Hepimiz hayirkisiyla saglikla sihatle aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Amin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Ben daha yarin 2. Testi yapacagim. Onu da gormeden kalp atislarini da duymadan sevinemiyorum. O kadar olumsuz sey okudum ki korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin karnini kucagini doldursun insallahHayırlı olur insallah ne kadar güzel. İki kere negatif sonucunu gördükten sonra ben pozitifi gorsem mutluluktan bayilirdim sanırım. Darısı başımıza
sakın olumsuz düşünme. Bu surecte moral en kuvvetli ilacın senin şükret bol bol. Biz de bu haberleri alabilmenin hayalini kuruyoruz. Rabbim insallah 9ayin sonunu gormeni nasip eder canım. Ama sakin korkup uzme kendini. Hayırlısı olsun insallah.Amin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Ben daha yarin 2. Testi yapacagim. Onu da gormeden kalp atislarini da duymadan sevinemiyorum. O kadar olumsuz sey okudum ki korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin karnini kucagini doldursun insallah
Amin canin cok tesekkur ederim.Allah sana be tum isteyenlere de nasip etsin insallah. Sende sakin pes etme. Onun bi günü vakti var mutlaka.sakın olumsuz düşünme. Bu surecte moral en kuvvetli ilacın senin şükret bol bol. Biz de bu haberleri alabilmenin hayalini kuruyoruz. Rabbim insallah 9ayin sonunu gormeni nasip eder canım. Ama sakin korkup uzme kendini. Hayırlısı olsun insallah.
İnsallah bende cok teşekkür ederim. Guzel haberini vermeye drvam et ama bizim için umut oluyosun.Amin canin cok tesekkur ederim.Allah sana be tum isteyenlere de nasip etsin insallah. Sende sakin pes etme. Onun bi günü vakti var mutlaka.
İkiz mi.gözünüz aydınMerhaba, bende mayis adetimle birlikte tedaviye basladim. Transfer yapilali 10. Gunun bugün. 12.gun kan tahlili istediler ama ben dayanamayip 9.gunde idrarda baktım. Ikinci cizgim silik cikti. Burdan okudugum kadariyla hamileydim.bugun kan tahliki yaptirdik ve 319.7 cikti sonucum. Tabi gorur gormez aglamaya basladim. Okadar korktum ki olmadi tutmadi diye.. ne kadar pozitif ciksada 2 gun sonra testi tekrarlayacagim duzenli yukselmesi gerekiyormuş. Tabi daha kalp atislarini duymadan tam sevinemiyorum bile. Herseyin en kotusune okadar alistirmisim ki kendimi.. eger tedavi oluyorsaniz ya da olacaksaniz kendinizi bu kadar strese sokmayin. Biliyorum cok zor ama Rabbim ol desin yeter ki.. hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah hersey yolunda gider. Hepimiz hayirkisiyla saglikla sihatle aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Cok sagolun ben asamalarini sorcaktim nasil. Yol izllycezOlalım perimasali tabi ki yapabileceğimiz birşey varsa seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?