2016 Mayis Haziran tup bebek tedavisi gorecekler

Canim ne zaman basladi ne zamana kadar devam etti tedavin bizde haftaya gtcezde ona gore izin alcaz yumurta takibi baslayacak
Tedavi boyunca o şehirde kalmaniza gerek yok.. bizim 3 defa gitmemiz yetecek transfer dahil.. 10 haziranda adet 2.günü kontrol oldu..o zaman gittim.. yumurta takibini memleketimde baska kadin dogum uzmani yapti.. sonucta mm ölçülüyor..
20 haziranda yumurtalar toplandi..eve geldim dinleniyorum.. sanirim yarin veya ertesi gün icin ararlar..
Yani toplamda 15 gün icinde 3 kez git gel yaptim..

Canim
Biz kastmya cok uzak bi ilcedeyiz ve cok mahrum ve zaten bizi kastamnudaki sevk edyo bisey yapmyrlarki merkezde

Canim 4 4 bck saat suruyor artik yoruldm ya benm skntm bana yeter bide bu izin sorun oldu canm beni bi yonlendrrmsn,
Hastaneye gore değişir bende 4,-5 kere gittim dr un yönlendirir zaten ayrıca eşinle gitmene gerek yok esin yumurta toplama işlemi olduğu gün izin alsa yeterli o gün döllenme olacağı için sperm vermesi lazim onun dışında kendin gidebilirsin

Canim benim tek destegim esim oyle fazla yer bilmyrm yalnz basima altindan kalkamam esim tek destekcim oda beni birakmazki yalnz basima cunku cok strese gryrminanin cok zor durumdayim

Imkanlarimiz cok kisitli ne bi hastane var ne de bi doktor kac kere gttik bakmyrlar biz burda bsey yapayiz dye ankaraya sevk edyrlar ilgilenmyrlar zaten sorunumuzu bildkleri halde soylemediler o yuzden bu kadar bekledik zaten gec kaldk

Canim benim tek destegim esim oyle fazla yer bilmyrm yalnz basima altindan kalkamam esim tek destekcim oda beni birakmazki yalnz basima cunku cok strese gryrminanin cok zor durumdayim
Toplu izin almasın o zaman günlük izinlerle idare edin.ayrıca tek başına da yaparsın muayene olacaksın sadece yumurtan var mi yok mu rutin kontrol gibi düşün.

Toplu izin almasın o zaman günlük izinlerle idare edin.ayrıca tek başına da yaparsın muayene olacaksın sadece yumurtan var mi yok mu rutin kontrol gibi düşün.
Canim hakkimiz olan izni vermyrlar baskalari keyfi izne gndeeyo bizi gndermiyo

Canim hakkimiz olan izni vermyrlar baskalari keyfi izne gndeeyo bizi gndermiyo
Canım ama sen bütün yollari kapatıyorsun ya esin izin alacak ya sen kendin gideceksin o haksızlıklar her yerde var ben de çalışıyorum is yerim sıkıntı çıkardı ayrıca tup bebek merkezleri sgk ile anlaşması olmadığı için rapor veremiyor bende bi kadın doğum dr una gittim rapor alarak hallettim bi şekilde yolunu bulursunuz yani

Sorun esimde canm o yuzden esimin gitmesi sart
Bu devirde genelde iyilikten halden anlayan insan yok iş ortaminda.. gitsin bir ürolojiye 2 haftalik raporu patlatsin.. minnet etmesin, açıklama bile yapmasin hatta.. benim müdürüm olmaz dediginde ben öyle yapiyorum, hic bir sey yapamıyor. Kimseye hesap vermek ve minnet etmek zorunda degil..saglikla ilgili bir durum var çünkü

Aynen öyle alsın rapor kimse de birşey diyemez

Canim askeriye oyle bi kurumki kendi icerisinde kurallari rapor kesinlikle yasak gibi bisey anlayisli insan olmadigi icin rapor alanlara sicile isliyo gbi bsey iste normal memuryette gecen kurallar gecmyoki yoksa rapor en kolayi hem mazeret iznimiz var hem senelik iznimiz var onu bile veemiyrlar insan yerine koyduk derdimizi anlattik ama dune kadar tammam dyodu bugn sorun cikardi sanki keyfimizden gidiyrz doktru aradik en az 1 hafta esinin burda olmasi lazi dyo zaten sorun esimde off bide

Kizlar transferden sonraki 10. Günüm evde idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm. .Rabbime hamd olsun..Rabbim herkeze tez vakitte nasip etsin. .Bu duyguyu umarım keseye sağlıklı sihatli afiyetli görürüm. .

Kizlar transferden sonraki 10. Günüm evde idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm. .Rabbime hamd olsun..Rabbim herkeze tez vakitte nasip etsin. .Bu duyguyu umarım keseye sağlıklı sihatli afiyetli görürüm. .
Hayırlı olsun inşallah ,:) kan testini de ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…