Edacik82 merhaba ... Nar suyu transfere kadar mi ne iciliyormus . transferden sonar icilmiyormus diyee duydum .. ananas ben de yiyorum ki hicccc sevmem ... Kabak cekirdegi yedim tuzsuz olanindan transferden sonra ... ve sirf protein beslendim . .. et yumurta gormek istemiyorum artik .. .Q10 15g epeydir kullaniyordum ama ne fayda etti bilmiyorum . eger spermse sizin sorun bence hersey yolunda gidecektir Allahin izniyle,. Sonucta spermi bir sekilde buluyorlar . Benim yarin bu saatlerde belli olur ..ilkinde idrar testi yapmistim evde pozitif cikti sonrasi kimyasal oldu . simdi hicc bakmadim yarini bekliyorum ...Acikcasi heyecanim yok ... Garip bir sekilde Sakinim ... Insallah ikisi de tutunmustur diliyorum. Yas 38 ... iyi olurdu ikiz hani ... Mucize olurdu benim icin ..gerci bu seviyeye gelmem de mucize ya ... tutmazsa isten izin alip turkiyede deneyecegim, .. Allah hakkimizda Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini verirsin nar suyu neden içiliyormuş acaba benim bu ay dolduracak doktor transfer önümüzdeki ay dedi bakalım