2016 Mayis Haziran tup bebek tedavisi gorecekler

Edacik82 merhaba ... Nar suyu transfere kadar mi ne iciliyormus . transferden sonar icilmiyormus diyee duydum .. ananas ben de yiyorum ki hicccc sevmem ... Kabak cekirdegi yedim tuzsuz olanindan transferden sonra ... ve sirf protein beslendim . .. et yumurta gormek istemiyorum artik .. .Q10 15g epeydir kullaniyordum ama ne fayda etti bilmiyorum . eger spermse sizin sorun bence hersey yolunda gidecektir Allahin izniyle,. Sonucta spermi bir sekilde buluyorlar . Benim yarin bu saatlerde belli olur ..ilkinde idrar testi yapmistim evde pozitif cikti sonrasi kimyasal oldu . simdi hicc bakmadim yarini bekliyorum ...Acikcasi heyecanim yok ... Garip bir sekilde Sakinim ... Insallah ikisi de tutunmustur diliyorum. Yas 38 ... iyi olurdu ikiz hani ... Mucize olurdu benim icin ..gerci bu seviyeye gelmem de mucize ya ... tutmazsa isten izin alip turkiyede deneyecegim, .. Allah hakkimizda Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini verirsin nar suyu neden içiliyormuş acaba benim bu ay dolduracak doktor transfer önümüzdeki ay dedi bakalım

Edacik82 merhaba ... Nar suyu transfere kadar mi ne iciliyormus . transferden sonar icilmiyormus diyee duydum .. ananas ben de yiyorum ki hicccc sevmem ... Kabak cekirdegi yedim tuzsuz olanindan transferden sonra ... ve sirf protein beslendim . .. et yumurta gormek istemiyorum artik .. .Q10 15g epeydir kullaniyordum ama ne fayda etti bilmiyorum . eger spermse sizin sorun bence hersey yolunda gidecektir Allahin izniyle,. Sonucta spermi bir sekilde buluyorlar . Benim yarin bu saatlerde belli olur ..ilkinde idrar testi yapmistim evde pozitif cikti sonrasi kimyasal oldu . simdi hicc bakmadim yarini bekliyorum ...Acikcasi heyecanim yok ... Garip bir sekilde Sakinim ... Insallah ikisi de tutunmustur diliyorum. Yas 38 ... iyi olurdu ikiz hani ... Mucize olurdu benim icin ..gerci bu seviyeye gelmem de mucize ya ... tutmazsa isten izin alip turkiyede deneyecegim, .. Allah hakkimizda hayilisini versin ... Sevgiler - selamlar
dadalika :) ay insallah ilk senin guzel haberlerini alicaz ve bize umut olucaksin :) ben de persembe hemsireyle randevumuz var igneleri gostericek o zaman hemen sorucam nar suyuna baslayabilir miyim diye. Benim de yasim 33 hatta kasim da 34 olucam. valla 1, 2 fark etmez hayirlisiyla tutsunda tedavimiz :) biz de esimin sperm morfolojisi cok dusuk (%1) hareket (%48) ve sayi (26 milyon) sinira cok yakin degerlerde ama taaa kasim ayinda yaptirmistik testi simdi ne oldu ne degisti bilmiyorum. Kuru incire baslayacagiz bugun gunde iki tane. Benim tiroidim 3.72 cikmisti doktor 2,5 istiyordu onun icin ilac kullaniyorum o dusurdu tiroidimi. Bir de D vitamini vermisti doktor 2000 iu onu kullaniyorum hergun. am tavsiyelerin icin cok tesekkurler hepsini not aldim. Kabak cekirdegini de hemen alicam :)

Lale kozan Lale kozan canim nar suyu rahim kalinlasmasi icin iciliyor. Yalniz %100 nar suyu olmasina dikkat et. bazen konsantresini satiyorlar bos yere seker almis olursun. ama doktoruna danis mutlaka belki farkli bir ilac kullaniyosundur o ilacla nar etkilesime falan girer o yuzden mutlaka danisin doktorunuza

Lale kozan Lale kozan canim nar suyu rahim kalinlasmasi icin iciliyor. Yalniz %100 nar suyu olmasina dikkat et. bazen konsantresini satiyorlar bos yere seker almis olursun. ama doktoruna danis mutlaka belki farkli bir ilac kullaniyosundur o ilacla nar etkilesime falan girer o yuzden mutlaka danisin doktorunuza

Bugün ilaçlarım bitiyor çarşamba günü yumoşlar toplanacak bir ay doldurup sonra transfer yapılacak bana kalsa hiç beklemem ama napalım nar suyunu ben evde sıkar taze taze içerim ananas duymuştum nar suyunu hiç bilmiyordum Allah razı olsun öğrenmiş oldum doktora danışın içerim tşk

Bugün ilaçlarım bitiyor çarşamba günü yumoşlar toplanacak bir ay doldurup sonra transfer yapılacak bana kalsa hiç beklemem ama napalım nar suyunu ben evde sıkar taze taze içerim ananas duymuştum nar suyunu hiç bilmiyordum Allah razı olsun öğrenmiş oldum doktora danışın içerim tşk
canim yalniz bak nar suyu transferden sonra icilmiyor. Bak senin yumurta toplamana az kalmis demek ki zaten rahim kalinliginm beklenen seviyedeymis. transfer sonrasi icin nar onermiyorlar. Transfer sonrasi icin ananasi ozellikle ortadaki sert kismiyla yiyeceksin. ama dedigim gibi doktoruna sor canim kas yapalim derken goz cikarmayalim mazallah! o kadar ugrasiyoruz sonucta doktorlar herseyin en dogrusunu bilir cunku tup bebekte her hastanin hikayesi farkli

kızlar bende nisanda ilk transferimi oldum kimyasal oldu.adet olmayı bekliyorum.ikinci nezaman olur bilemiyorum.bir adet olması gerekiyormuş sanırım adetten sonra hemen ilaçlara başlarmıyım bilemiyoum.hepimiz için hayırlısı olsun in.ş

kızlar bende nisanda ilk transferimi oldum kimyasal oldu.adet olmayı bekliyorum.ikinci nezaman olur bilemiyorum.bir adet olması gerekiyormuş sanırım adetten sonra hemen ilaçlara başlarmıyım bilemiyoum.hepimiz için hayırlısı olsun in.ş
Canım 2 ay sonra veriyorlar tekrar denemeyi ama yani doktorun ne diyecek o onemli

Bende mart ayında yaptırdım nisanda duzenim bozuldu 10 gun sürdü bugün yarın benimde olmam gerekli artık hazirana nasipse bizde başlayacağız Allah yardımcımız olsun insallah

Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 4.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

Merhaba ,
38 yasindayim.1 yildir evliyim...
Nisan ayında tedaviye basladim .sorunum amh düşüklüğü. 2 kere denemem oldu.ilki tek embrio gelisti sonuc kimyasal gebelik.2.denemem mart 3 folikul ,yumurtalar erken catladi opu bile yapilmadi . D vitamini takviyesi aldim 2000 mg.ve bir yerden hediye gelen yaklasik 3 kilo incir kurusunu rast gele yedim . 3 denemem haziranda olacakti.tesaduf hastanenin onunden gecerken oylesine bi baktirayim dedim ki adet gunumum 3.gunu idi .kist olusmustu martta.baktirayim gerekirse dogum kontrol hapimi alayim dedim.dr.ulturason istedi .tepkisi ne ilac aldin habersiz? 8 adet folikul gelismisti . Hemen tedaviye basladik.20 nisanda. 28 nisanda opu yapıldı. 6 tane dollendi. 01 mayista En iyi kalitede iki embrio transfer edildi.10 mayista test gunum. Bu olay benim mucizem. Dilerim devami da gelir...dilerim herkesin ruyasi gercek olur...sevgiler selamlar
canim naptin sonucun geldi mi? guzel haberlerini bekliyoruz dort gozle :)

Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 4.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
canim ben daha ilk tup bebek tedavimin cok basindayim. simdilik sadece dogum kontrol hapi kullaniyorum. ama bu belirti isi hic belli olmuyor. cunku o sepmtomlari gormeden hamile kalanda var gorup hamile kalmayanda. Sen hep aklindan iyiyi gecir iyi olsun. Insallah guzel haberlerini alicaz bize de umut olucaksin :)

canim naptin sonucun geldi mi? guzel haberlerini bekliyoruz dort gozle :)
canim merhaba ...sonucum negative . malesef hic tutunmamislar . Dun saskindim. yazamadim. Kasim ayindaki kalite olarak dusuk emriyom bile tutunmaya calismisti ... allahtan hayirlisi diyorum..insallah sizlerden guzel haber alirim. sevgiler

canim ben daha ilk tup bebek tedavimin cok basindayim. simdilik sadece dogum kontrol hapi kullaniyorum. ama bu belirti isi hic belli olmuyor. cunku o sepmtomlari gormeden hamile kalanda var gorup hamile kalmayanda. Sen hep aklindan iyiyi gecir iyi olsun. Insallah guzel haberlerini alicaz bize de umut olucaksin :)
bu is belirtiyle olsaydi ... ben hamileydim agridan siskinlikten bulantidan gina gelmisti.. belirti aramamak lazim ... bunlari kafana takip strese sokma kendini

canim merhaba ...sonucum negative . malesef hic tutunmamislar . Dun saskindim. yazamadim. Kasim ayindaki kalite olarak dusuk emriyom bile tutunmaya calismisti ... allahtan hayirlisi diyorum..insallah sizlerden guzel haber alirim. sevgiler
canim benim ne desek bos ama sen sonucta elinden gelenin fazlasini yaptin. Seni kocaman kucakliyorum.:KK200:

Back
X