2016 Mayis Haziran tup bebek tedavisi gorecekler

Kızlar benim esimdede spermde morfolojik bozukluk var. Bursa Jinemed 6.günüm Puregon 300 le başladım. Fsh 31 çıkmış yuksekmis. Bilmiyorum ama internette gebelik şansı düşüktür denilmiştir. Biraz moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. Perşembe günü kontrolde transfer günümuz belli olacak
Mrb bende bursa jinamed de ttansferim oldu sonucu bekliyoruz allah yardımcınız olsun

Mrb bende bursa jinamed de ttansferim oldu sonucu bekliyoruz allah yardımcınız olsun
İnşallah güzel haber alırsınız. bugun transferim oldu işte .yaş 36 . Ilk deneyim. Esimde spermlerde morfolijik bozukluk vardi. Benimde bi tupumde sıkıntı var ameliyat oldum filan. Nisandan beri ameliyat tedavi ugrasiyoruz iste...Sizin yaş kaç ?kaçıncı deneyim?

Merhaba
Mays,Haziran gibi tup bebek tedavisine baslayacak olan var mi? Birbirimize destek olalim.
Merhaba, bende mayis adetimle birlikte tedaviye basladim. Transfer yapilali 10. Gunun bugün. 12.gun kan tahlili istediler ama ben dayanamayip 9.gunde idrarda baktım. Ikinci cizgim silik cikti. Burdan okudugum kadariyla hamileydim.bugun kan tahliki yaptirdik ve 319.7 cikti sonucum. Tabi gorur gormez aglamaya basladim. Okadar korktum ki olmadi tutmadi diye.. ne kadar pozitif ciksada 2 gun sonra testi tekrarlayacagim duzenli yukselmesi gerekiyormuş. Tabi daha kalp atislarini duymadan tam sevinemiyorum bile. Herseyin en kotusune okadar alistirmisim ki kendimi.. eger tedavi oluyorsaniz ya da olacaksaniz kendinizi bu kadar strese sokmayin. Biliyorum cok zor ama Rabbim ol desin yeter ki.. hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah hersey yolunda gider. Hepimiz hayirkisiyla saglikla sihatle aliriz bebeklerimizi kucagimiza.

Son düzenleme:
Hayır , yurtdışımdayım ben . Keşke Türkiye'de yaptırmaya vaktim olsa idi .. Öyle bir imkanım olsa Bahçeci tercihlerimin en başında gelirdi..
Merhaba ,
38 yasindayim.1 yildir evliyim...
Nisan ayında tedaviye basladim .sorunum amh düşüklüğü. 2 kere denemem oldu.ilki tek embrio gelisti sonuc kimyasal gebelik.2.denemem mart 3 folikul ,yumurtalar erken catladi opu bile yapilmadi . D vitamini takviyesi aldim 2000 mg.ve bir yerden hediye gelen yaklasik 3 kilo incir kurusunu rast gele yedim . 3 denemem haziranda olacakti.tesaduf hastanenin onunden gecerken oylesine bi baktirayim dedim ki adet gunumum 3.gunu idi .kist olusmustu martta.baktirayim gerekirse dogum kontrol hapimi alayim dedim.dr.ulturason istedi .tepkisi ne ilac aldin habersiz? 8 adet folikul gelismisti . Hemen tedaviye basladik.20 nisanda. 28 nisanda opu yapıldı. 6 tane dollendi. 01 mayista En iyi kalitede iki embrio transfer edildi.10 mayista test gunum. Bu olay benim mucizem. Dilerim devami da gelir...dilerim herkesin ruyasi gercek olur...sevgiler selamlar[/QUOTE

Hayırlı günler dandalika ... Bende yeni üyeyim ... Ve 29 yasındayım 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmadı ... 4 tane doktordan üçü sebebiz dedi ... Bir tanesi amh değerini 1.18 olduğu için tüp bebek dedi kafam karıştı .... Ne yapacağımı bilemiyorum ... Düşük mü acaba ???

Merhaba, bende mayis adetimle birlikte tedaviye basladim. Transfer yapilali 10. Gunun bugün. 12.gun kan tahlili istediler ama ben dayanamayip 9.gunde idrarda baktım. Ikinci cizgim silik cikti. Burdan okudugum kadariyla hamileydim.bugun kan tahliki yaptirdik ve 319.7 cikti sonucum. Tabi gorur gormez aglamaya basladim. Okadar korktum ki olmadi tutmadi diye.. ne kadar pozitif ciksada 2 gun sonra testi tekrarlayacagim duzenli yukselmesi gerekiyormuş. Tabi daha kalp atislarini duymadan tam sevinemiyorum bile. Herseyin en kotusune okadar alistirmisim ki kendimi.. eger tedavi oluyorsaniz ya da olacaksaniz kendinizi bu kadar strese sokmayin. Biliyorum cok zor ama Rabbim ol desin yeter ki.. hakkimizda hayirlisi olsun. Insallah hersey yolunda gider. Hepimiz hayirkisiyla saglikla sihatle aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Hayırlı olur insallah ne kadar güzel. İki kere negatif sonucunu gördükten sonra ben pozitifi gorsem mutluluktan bayilirdim sanırım. Darısı başımıza

Hayırlı olur insallah ne kadar güzel. İki kere negatif sonucunu gördükten sonra ben pozitifi gorsem mutluluktan bayilirdim sanırım. Darısı başımıza
Amin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Ben daha yarin 2. Testi yapacagim. Onu da gormeden kalp atislarini da duymadan sevinemiyorum. O kadar olumsuz sey okudum ki korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin karnini kucagini doldursun insallah

Amin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Ben daha yarin 2. Testi yapacagim. Onu da gormeden kalp atislarini da duymadan sevinemiyorum. O kadar olumsuz sey okudum ki korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin karnini kucagini doldursun insallah
sakın olumsuz düşünme. Bu surecte moral en kuvvetli ilacın senin şükret bol bol. Biz de bu haberleri alabilmenin hayalini kuruyoruz. Rabbim insallah 9ayin sonunu gormeni nasip eder canım. Ama sakin korkup uzme kendini. Hayırlısı olsun insallah.

sakın olumsuz düşünme. Bu surecte moral en kuvvetli ilacın senin şükret bol bol. Biz de bu haberleri alabilmenin hayalini kuruyoruz. Rabbim insallah 9ayin sonunu gormeni nasip eder canım. Ama sakin korkup uzme kendini. Hayırlısı olsun insallah.
Amin canin cok tesekkur ederim.Allah sana be tum isteyenlere de nasip etsin insallah. Sende sakin pes etme. Onun bi günü vakti var mutlaka.

Mrb arkadaşlar,hikayemi anlatayım sizlere öncelikle umidinizi asla kaybetmeyin ve dua edin bol bol.mayis 15 de tedavim başladı 4 yumurtam oluştu 4 ü de dollendi ki bu arada içim içimi yiyordu 4 yumurta çok az ya olmazsa bölünmeye devam etmezse diye çünkü hastanede tanıştığım birinin tam 15 taneydi Rabbim hayırlısı dedim ve 4 ü de son güne kadar benimleydiler.29 mayis da transferim oldu zorlu bi bekleyiş tabi ki.10.gün dayanamayıp test yaptırdım pozitif saka gibiydi bitti mi bitmiyor bitmeyecek sonra iki güne bir testler değer yükseldi mi diye simdi bir hafta sonu kese oluştu mu telaşı sonra kalp atışları vs....... bu heyecanlı bekleyiş hic bitmeyecek yani Ama çok güzel bi bekleyiş bu herşeyden önce artik annesinizz...Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

İkiz mi.gözünüz aydın

En bastan anlatayım o zaman :) adetin 2. Yada 3.günü ilaç tedavisi başlıyor ben iğne kullandım kişiye farklı ilaç iğne ve doz oluyor.sonra kontrollere gidiyorsun yumurta oluşumu var mi diye mesela ben iğneye başladıktan 3 gün sonra ilk kez çağrıldım sonra büyüme hızlanınca hergun çağırdılar bi şekilde 7 gün geçti sonra catlatma iğnesi verdiler zamansız çatlamasın daha da büyümesin diye bu iğneden 2 gün sonra yumurta toplama işlemim oldu anestezi altında çok kısa bi işlem ayni anda esim de sperm verdi döllenme başladı yani o gün sonrasında bekleme başladı embriyo gelişimini embriyologlar hergun haber veriyor zaten yeterli bölünmeye ulaşınca transfer için çagirıyorlar benim 5.gün 2 embriyo transfer edildi.sonrasında kendine dikkat edeceksin agir kaldırma ayakta durma vs... yine ilaçlar iğneler verilecek tutunma olsun diye sonra 12.gün test istiyorlar hamilelik oluştu mu diye sonra 2 günde bir yenileniyor artış var mi diye o şekilde sonra da kese oluşumu kalp atışı .....devam edip. Gidiyor ..biraz uzun olmuş ama başka sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin bu dönemleri çeken bilir

Ay canim Allah bin kere razi olsun 3 yildir cocugumuz olmadi hep nasiptr dedik bekledik snra gecen ay hastaneye gittik ki esim e azosperm dediler ve cocugunuz olmaz sizin dediler aglaya aglaya oldum ankaraya gittik iste esim bi ilgili doktr bulamdk hersey para olmus cok uzuluyrm 23, yasinda tek caremiz tup bebek 3 senedr cok zaman kaybetmssz bi de stresten fshm 12 ye cikms normalde degerlerim cok iyidi simdide onu sorun edyrm maddi manevi tukendik :(

Bide canM ben ayin sinuna dgru gtcem hastaneye bayram tatili etkilermi tahlil ne icin

Back
X