Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 Mayıs tranfer günümduKese kaçıncı gunune geliyor transferın ?
Masallah canimm :)) senin kacinci gun embriyosuydu degerin cok yuksek massallah:)) benm 10. Gun 60 cikti seninkonim yaninda dusuk sankiKızlar degerim yükselmiş 11.gün 247 13.gün 487 çıkmış![]()
Evet canım mesajların görünüyorBu msjı ve beni görüyor musunuz acil biri işaret versin
Saol cnm...Evet canım mesajların görünüyor
Hangi şehirdesin canım kızlar ona göre yazsın yakın yerlerdenKizlar merhaba ben yeni uyeyim benimde 4 yildir cocugum olmuyo bende eger adetimi duzeltebilirsem tupbebek yaptircam yaptiran arkadaslar nerde yaptirdiniz acaba doktor tavsiyesi olan
Bu msjı ve beni görüyor musunuz
Noldu canım görünüyor mesajın
10 Mayıs tranfer günümdu
Amin canım.Tedavin hayırlı olsun.bende başladım doktora gittim doktor haftaya rahim içine bakacak ve hayırlısı ile tedaviye başladık hepimizin rabbim göbüşlerini doldursun hem de çifter çifter.Şu mübarek ayda
İstanbul tuzladayimHangi şehirdesin canım kızlar ona göre yazsın yakın yerlerden
Amin canım yanlız biraz araştırdım transfer ve muayeneler gusül bozmazmisCanım ben 2 gün sonra aldım korkumdan namazlarıda oturarak kılıyorum Allah kabul etsin
İstanbul da değilim ama mustafa Acet çok övülüo canım hatta randevu bulmak çok zormuş ve genelde zor olan hastalar var adamda. İstersen bi araştır. Bi de bizim kızlar hamiş onlar nerelerde yaptırmış bak listemize yazıo önceki sayfalardaİstanbul tuzladayim
Hadi güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhBende yarın alıcam sonucu ama son gün hiç geçmiyor sanki.. İçimde resmen bir taş var..
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Amin canım.Tedavin hayırlı olsun.
5.gun ama Kliniklere göre de değişiyor sanırımMasallah canimm :)) senin kacinci gun embriyosuydu degerin cok yuksek massallah:)) benm 10. Gun 60 cikti seninkonim yaninda dusuk sanki
jelibon seninkide hayırlı olsun pozitifin inş bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alır büyütürsün.bende başladım doktora gittim doktor haftaya rahim içine bakacak ve hayırlısı ile tedaviye başladık hepimizin rabbim göbüşlerini doldursun hem de çifter çifter.Şu mübarek ayda