2016 mayıs tüp bebek

Kizlar merhaba ben yeni uyeyim benimde 4 yildir cocugum olmuyo bende eger adetimi duzeltebilirsem tupbebek yaptircam yaptiran arkadaslar nerde yaptirdiniz acaba doktor tavsiyesi olan
Hangi şehirdesin canım kızlar ona göre yazsın yakın yerlerden

İstanbul tuzladayim
İstanbul da değilim ama mustafa Acet çok övülüo canım hatta randevu bulmak çok zormuş ve genelde zor olan hastalar var adamda. İstersen bi araştır. Bi de bizim kızlar hamiş onlar nerelerde yaptırmış bak listemize yazıo önceki sayfalarda

bende başladım doktora gittim doktor haftaya rahim içine bakacak ve hayırlısı ile tedaviye başladık hepimizin rabbim göbüşlerini doldursun hem de çifter çifter.Şu mübarek ayda
jelibon seninkide hayırlı olsun pozitifin inş bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alır büyütürsün.

selam kızlar nasılsınız, uzun zamandır girmiyorum, ben aşılama yaptıracağım Allahın izniyle ama çok korkıyorum olumsuz cevap almaktan ilk dfa deneyeceğiz. Eşimin tahlilleri yeni geldi sperm hayırlısı gayet iyi gibi ama size danışmak istedim:) tecrübeli arkadaşlar varsa:)))) bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ederim inşallah bizde en kısa zamanda aranıza katılırız:))))) kader arkadaşlarım

Back
X