2016 mayıs tüp bebek

Kızlarrrrrrr doktordan geliyorummmmmmm.İki tane kesem var ama bırı minicik gelişmeyebilirmiş.Cok korkuyordum rahatladım.İki hafta sonra kalp atısı :))) allah tum isteyenlere nasıp etsin bizimkileri de tamamına erdirsin.
maşallah ne mutlu haber inşallah ikisi de sağlıkla gelişir büyür doğar...

Kızlarrrrrrr doktordan geliyorummmmmmm.İki tane kesem var ama bırı minicik gelişmeyebilirmiş.Cok korkuyordum rahatladım.İki hafta sonra kalp atısı :))) allah tum isteyenlere nasıp etsin bizimkileri de tamamına erdirsin.
aminnnn tebrik ederim. sağlıkla al kucagına

Selam canım. Benimde bugün 9.cu günüm. Dün dayanamayıp 8.gün kan testi yaptırdım. Sonuç 17. Bende senin gibi araştırıyorum
Ben 8.günümde idrar testi yaptım çok çok silik bi çubuk vardı 10.gün yine yapmıştım daha koyu renkti.. ikiz bebekler olduğu için erken görünmüş drm öyle söylemişti.. kan testi sonucumu hatırlamıyorum yüksek bi değer çıkmıştı..

Günler geçmek bilmiyor 8. Günüm. Dün az kahverengi leke geldi ve belim cok ağrıdı. Umarım hayırlı haberlerle sonuçlanır Allah yardımcımız olsun hepimizin

Nazardan ziyade çevremdekiler üzülmesin die paylaşmadım umarım Mutlu haberler veririm onlara dediğin gibi bende sadece burasıyla paylaşıyorum . Birimimizi en iyi anladığımız yer burası

Günler geçmek bilmiyor 8. Günüm. Dün az kahverengi leke geldi ve belim cok ağrıdı. Umarım hayırlı haberlerle sonuçlanır Allah yardımcımız olsun hepimizin

Tam gununde gelmiş leke :)) 7. Ve 8. Gunlerde oluyor genelde yerleşme kanaması heralde bizde de
Nazardan ziyade çevremdekiler üzülmesin die paylaşmadım umarım Mutlu haberler veririm onlara dediğin gibi bende sadece burasıyla paylaşıyorum . Birimimizi en iyi anladığımız yer burası

Kesinlikle, iyiki varsınız.:KK200:

Caj
kızlar benim yarın opu var belki yüz kere söledim ama. benim karnımda aşırı gaz ve şiş yuruken ağrı yapıo gazım var die gidiom bi şey yok. ya sıkıntı olur mu yada böle bi şey yaşayan var mı önereceğiniz bi şey var mı
canım normal ben oturamıyordum bile bol bol su iç

Back
X