2016 mayıs tüp bebek

Kızlar iyi akşamlar herkes iyidir umarım

Transferden sonra bana bi iğne yaptılar kalçadan iki gündür yürüyemiyorum ne acılı iğneymiş :KK70:

Bugün okula gittim yüksek lisans dersim vardı ona gittim hayat devam ediyor kısaca:21:
Canım varmı bi değişiklik benim bel ağrım var çok sık sık agriyo adet olcak kadar siddetli

Zaten embriyo kalitesini sperm değil anne yumurtası belirliyor spermler ne durumda olursa olsun stresle beslenmiş yumurtalar Olunca embriyo kalitesiz oluyor yumurta geliştirme aşamasında relax olmalı ve çok iyi beslenilmeli ben yapamadım siz yapın valla inşallah iyi olur herşey

Aa gercekten mii?? Kk de pek yazmiyor hulusi hocamin hastasi olupda. Bende bu kadar basarili bir doktorun nasil olmaz dye hep sasiriyom. Cok sevindim vallahii:)) ne asamadasin sen canm biraz bilgi versene
Benim yarın 10. Günüm canım. 3.gün embriyosu. Dün test yaptım 17 çıktı. Yarın bir daha bakalım dedi hulusi bey. Erken yaptım ama. Sonucu görünce yarı annesin artık. Değer ilerlerse iyi bir sonuç dedi ☺️

Kizlar yumurta gelistirme asamasinda neler yiyip.icilmeli simdilik sadece nar suyum var ananasta yemeye adetle mi baslaniyo

Kizlar yumurta gelistirme asamasinda neler yiyip.icilmeli simdilik sadece nar suyum var ananasta yemeye adetle mi baslaniyo
Başla canım ananas a benim dr daha haftalar önce başla dedi bana. Kahve yasak. Çay çok açık ve az içilecek. Sigara zaten yok.

Merhaba kızlar bugün iç çamaşırıma siyah akinti gelmiş transferin bugün 18.günü yarın kese görmeye gideceğim doktora sordum crinone jelden dolayi olmuştur dedi böyle bir durum yaşayan var mi
Evet canım çamur gibi oluyo drum normal demişti jeldenmiş

Kızlar bugun transfer gununu saymazsak 3 gunum doktor test tarihi 2 haziran dedi ama en erken kendim ne zaman yapayım umut olur mu benim için

Kızlar bugun transfer gununu saymazsak 3 gunum doktor test tarihi 2 haziran dedi ama en erken kendim ne zaman yapayım umut olur mu benim için
Test gününü bekle canım çünkü bazen kana karışması da gecikio bazen. Moralini boş yere bozma en azından. Bebek tutunmuşsa bile erken testte çıkmayabilir nolur nolmaz canım

Başla canım ananas a benim dr daha haftalar önce başla dedi bana. Kahve yasak. Çay çok açık ve az içilecek. Sigara zaten yok.
Bnm dr hic öyle bisey demedi hemen yarin alayim da yiyeyim o zmn kahve sevmem sigaramda yok şükür cayi cok iciyorum onu azaltauim bari sagol cnm

Test gününü bekle canım çünkü bazen kana karışması da gecikio bazen. Moralini boş yere bozma en azından. Bebek tutunmuşsa bile erken testte çıkmayabilir nolur nolmaz canım
haklısın galiba ama test gunu hiç gelmeyecekmiş gibi geliyo pozif sonucları görünce çok mutlu oluyorum

Bnm dr hic öyle bisey demedi hemen yarin alayim da yiyeyim o zmn kahve sevmem sigaramda yok şükür cayi cok iciyorum onu azaltauim bari sagol cnm
Rica ederim canım gerçi benim yasak olan şeylerim daha çok ama ben geneli yazdım sana canım çünkü benim listeden bende bıktım :KK12:

haklısın galiba ama test gunu hiç gelmeyecekmiş gibi geliyo pozif sonucları görünce çok mutlu oluyorum
Haklısın canım benim transferim olmadı nerdeyse ben bile test yaptırcam :halay::KK45: zor bir süreç biliyorum canım ama bol bol bebişlerinle konuş sev onları geçer zaman bi bakmışsın test günün gelmiş

Benim yarın 10. Günüm canım. 3.gün embriyosu. Dün test yaptım 17 çıktı. Yarın bir daha bakalım dedi hulusi bey. Erken yaptım ama. Sonucu görünce yarı annesin artık. Değer ilerlerse iyi bir sonuç dedi ☺️
Ay hadii insallahh canimm..erken yapmissin canim evet. Benim bebeklerim 8. Gun yerlestiler biliyorum o gun kanamam oldu cunku. 10. Gun degerim 60 hulusi hoca cok guzel dedi. Bizde yarin bakcaz tekrar katlanip katlanmadihina insallah hepimiz evlatlarimizaa kavusuruz... Kacinci denemendi senin? Yarin sonucunu yaz mutlaka

Back
X