2016 mayıs tüp bebek

Hayirli olsun canimm kacinci gun yaptin testi kacinci denemendi? Degerin yuksek sanki belki de ikizdir insallah :))

3. Deneme ilki dis gebelik ikincisi gecen ay tutmamist bu sefer iki embriyo kondu.Ben 6.gun kan verdim dayanamadim maalesef 5.gun blasti cunku :))

Ay bu sira herkes guzel haberler veriyor sanki pozitif gorenler cogaligor insallah bizede az kaldi once @Ankanase sonra sira bende :)) insallah mutlu haberleri alabiliriz bizdee
Evet dimi ya inşallah böyle böle sıra sıra hepimiz görelim pozitifleri ve tabi evlatlarımızı kucağıma aldığımızı :dua:

Kizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim

Eklentiler

• IMG-20160514-WA0003.webp
    IMG-20160514-WA0003.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim
Bence hamilesin canm ikinci cizgi belli baya :) kan testini yaptir bir an once idrardaciktiysa kan da kesin cikar

İnşallah canım dediğin gibidir ilk defa gebelik testi yaptırıyorum ilk denemem açıkçası kanda çıkmaz diye yaptırmaya korkuyorum

Kizlarrr az önce test yaptım çizgi mizgi çıkmadı :KK43: sinirlerim çok bozuldu bugün 8.gün kan vermeye de korkuyorum artık olmadı diye halbuki 6. Gün yaptığımda silikte olsa çıkmıştı umitlenmistim ama şu an moralim alt üst oldu

Kizlarrr az önce test yaptım çizgi mizgi çıkmadı :KK43: sinirlerim çok bozuldu bugün 8.gün kan vermeye de korkuyorum artık olmadı diye halbuki 6. Gün yaptığımda silikte olsa çıkmıştı umitlenmistim ama şu an moralim alt üst oldu
Canım idrar testi güvenme moralini de bozma nolur

Bence hamilesiniz inşallah Allah tamamına erdirsin;) 5. Gün transferi miydi sizin ?

Back
X