bende oyle tahmin etmisyim ama bir yandanda tedirgin oldum sagol canimBen kullanıyorum tatlım, aynen bendede oluyo, ama normal merak etme ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oyle tahmin etmisyim ama bir yandanda tedirgin oldum sagol canimBen kullanıyorum tatlım, aynen bendede oluyo, ama normal merak etme ...
Hayirli olsun canimm kacinci gun yaptin testi kacinci denemendi? Degerin yuksek sanki belki de ikizdir insallah :))
Bende aynı senin gibi oturmadı çalıştım, bende almanyadayim aynılarını banada.ilk söylediler...
Hayırlı olsuun canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin çok sevindim bir kader ortağımız daha hamile çok şükürDegerim 186 olmus 15 gun sonra kese icin cagirdi.Allahim hepinizden mutlu haber akmak nasip etsin kzlar :)
Hayırlı olsuun canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin çok sevindim bir kader ortağımız daha hamile çok şükür![]()
Ay bu sira herkes guzel haberler veriyor sanki pozitif gorenler cogaligor insallah bizede az kaldi once @Ankanase sonra sira bende :)) insallah mutlu haberleri alabiliriz bizdee
Evet dimi ya inşallah böyle böle sıra sıra hepimiz görelim pozitifleri ve tabi evlatlarımızı kucağıma aldığımızıAy bu sira herkes guzel haberler veriyor sanki pozitif gorenler cogaligor insallah bizede az kaldi once @Ankanase sonra sira bende :)) insallah mutlu haberleri alabiliriz bizdee
Hayırlı olsun tedavin Allah tamamına erdirsin kolaylık ve sabır versin hoşgeldin canımKizlarrrr bende iğneleri vuruyorum çarşamba opu var inşallah güzel sonuçlarla dönerim suan 7yumurta oluşmuş
InsAllah cok iyi embriyo olurlar :)) hayirli olsun.Kizlarrrr bende iğneleri vuruyorum çarşamba opu var inşallah güzel sonuçlarla dönerim suan 7yumurta oluşmuş
Bence hamilesin canm ikinci cizgi belli baya :) kan testini yaptir bir an once idrardaciktiysa kan da kesin cikarKizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim
Canım idrar testi güvenme moralini de bozma nolurKizlarrr az önce test yaptım çizgi mizgi çıkmadısinirlerim çok bozuldu bugün 8.gün kan vermeye de korkuyorum artık olmadı diye halbuki 6. Gün yaptığımda silikte olsa çıkmıştı umitlenmistim ama şu an moralim alt üst oldu
Bence hamilesiniz inşallah Allah tamamına erdirsinKizlar Merhaba yazılarınızı hep okuyorum ama üye olup yazmak şimdiye kismetmis ben fulya bahcecide tedavi gördüm 5 mayista dondurulmus transferim oldu bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı kan testi için cuma günü gelin dediler idrar testi nin fotoğrafını atıyorum acaba hamilemiyim
Evet canim inşallah hamileyimdir allah hepimize nasip etsinBence hamilesiniz inşallah Allah tamamına erdirsin5. Gün transferi miydi sizin ?