2016 mayıs tüp bebek

Kizlar mide bulantisi icin ne yapiyorsunuz. Doktor bana ilac vermedi cok ilac kullaniyorum diye. Zencefilli cay ic dedi ama kesmiyo ya

Kizlarrr sacma sorularimla karsinizdayim;) transfer hazirligindayim denize giriyorum icim de evham var bu rahim kalinligina zarari olurmu yaa cok acaibimm;))) ama napiim icime dert olmasin.doktor sadece cinsel iliski olmasin demisti gecen hafta baska bir sey demediler.

Kizlarrr sacma sorularimla karsinizdayim:KK66: transfer hazirligindayim denize giriyorum icim de evham var bu rahim kalinligina zarari olurmu yaa cok acaibimm:KK66:)) ama napiim icime dert olmasin.doktor sadece cinsel iliski olmasin demisti gecen hafta baska bir sey demediler.
Canim olmaz ama.temiz yerlerde gir mikrop kapma.enfeksiyon olmasin merkezden geliyorum degerim 1000i gecmis haftaya kese icin cagirdi:anneadayı:

Zatenn cok tatliii insanin sarilasi geliyorr canim senin ilk tedavinmiydi
Evet canim ilk oyuzden okadar pimpirik tedirginlik herkese sarildim Dilek e kan almada Aysegule bide hemsire orta yasli ona cok kalabalikti bugun herkes bakti insallah moral olur bu surecte herkese Cem bey kendi cagiriyo kontrol icin ucreti de tuzlu baya

Kizlarrr sacma sorularimla karsinizdayim:KK66: transfer hazirligindayim denize giriyorum icim de evham var bu rahim kalinligina zarari olurmu yaa cok acaibimm:KK66:)) ama napiim icime dert olmasin.doktor sadece cinsel iliski olmasin demisti gecen hafta baska bir sey demediler.
Canım benim dr da denize havuza girme dedi.bilgin olsun.ama sanırım mikrop kapma açısıdan önlem amaçlı sanırım

Canım benim dr da denize havuza girme dedi.bilgin olsun.ama sanırım mikrop kapma açısıdan önlem amaçlı sanırım[/QUOay
Canım benim dr da denize havuza girme dedi.bilgin olsun.ama sanırım mikrop kapma açısıdan önlem amaçlı sanırım
Ayyy gerildimm bn simdiii.havuza girmedimde deniz de temiz gayet ama icimsey oldu simdi
Sabh merkezi aradim sorayim diye kac saat oldu donmediler

Canım rahat ol. Denizin bir sakıncası yok. Tadını cikar

Tesekkur ederim canim
Az once konustum sikinti deil dediler cok sükür
Sevindim canım benim daha önce transferim iptal olmuştu hastalandığım için geçen seferde iptalin ucundan dönmüştük belki ondan tedbirli davranıyo olabilir.

Benim hamileliğin 2. Ayına kadar regl sancım oldu hem de hergün. Hatta bir sefer pembe kanama bile oldu. Korkma çok normal.
Gerçekten mi biraz içimi rahatlattınız... Benim de 9. Günüm sadece 4. Ve 5. Gün hariç hemen hemen her gün sanki her an adet olacakmışım gibi sancım var belime de vuruyor ve özellikle sağ göğsüme elektrik çarpar gibi bir sancı giriyor. Umutlanmalı mıyım bunlardan

Gerçekten mi biraz içimi rahatlattınız... Benim de 9. Günüm sadece 4. Ve 5. Gün hariç hemen hemen her gün sanki her an adet olacakmışım gibi sancım var belime de vuruyor ve özellikle sağ göğsüme elektrik çarpar gibi bir sancı giriyor. Umutlanmalı mıyım bunlardan
Benimde gecmisime bakarsan adet olcam ben tutmadi cok agrim var adet agrisi bu falan diye yazdim ama pozitif o kdr agrim vardi ki uykumdan uyaniyodum dusun bildigin adet agrisi sivilcem bile cikmisti. Doktora bile erken gittim benim adet agrim var diye doktor keseyi gordu benim hala agrilarim vardi sonra gecti gbi oldu simdi 2.ayima gircem yani olmamam gereken 2. Adetimin zamani geldi ve agrilarim yine basladi sivilcem cikti. Pazartesi randevum var kalp atisini duycaz insallah

Benimde gecmisime bakarsan adet olcam ben tutmadi cok agrim var adet agrisi bu falan diye yazdim ama pozitif o kdr agrim vardi ki uykumdan uyaniyodum dusun bildigin adet agrisi sivilcem bile cikmisti. Doktora bile erken gittim benim adet agrim var diye doktor keseyi gordu benim hala agrilarim vardi sonra gecti gbi oldu simdi 2.ayima gircem yani olmamam gereken 2. Adetimin zamani geldi ve agrilarim yine basladi sivilcem cikti. Pazartesi randevum var kalp atisini duycaz insallah
Çok çok teşekkür ederim cevabınız için... Ben de çok korkuyorum ya megatifse diye umutlanmak umutlanmamak arası gidip geliyorum sürekli... Normalde adetimden bir gün öncesi sancım olur sonra adet olurum ben bu sefer böyle uzun uzun olması da endişelendirdi beni umarım ben de pozitifi görürüm sizin kaçıncı gündü pozitifi sonucu aldığınız?

Back
X