2016 mayıs tüp bebek

dünden beri moralim bozuktu kendi doktorumuza gittik o doktorlar ne saçmalıyor dedi isimlerini ver kimmiş onlar dedi 14 m kese bebeğin görünmemesi normal 20 m olması lazım bebeğin görünmesi için kanama içinde tutunma ve yerleşme kanaması dedi içime su serpti allah'ım senin evlatlarını bakmak ve hizmet için bekliyoruz
Allahım yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah..Kanaman nezaman basladi senin canım.

dünden beri moralim bozuktu kendi doktorumuza gittik o doktorlar ne saçmalıyor dedi isimlerini ver kimmiş onlar dedi 14 m kese bebeğin görünmemesi normal 20 m olması lazım bebeğin görünmesi için kanama içinde tutunma ve yerleşme kanaması dedi içime su serpti allah'ım senin evlatlarını bakmak ve hizmet için bekliyoruz

Yolk kesen görünüyor muydu canım. Ultrason resmin var mı

Kizlarr cumartesi transferim insallah zaten 3tane embryom vardi 3unude koyacaklarmis sanirim dualarinizda beni de unutmayin lutfen .spermin kalitesinden dolayi cok bekletmeyelim embryoyu dedi dr
vayyy geldi çattı günün maşallah hayırla tutunsunlar annelerine inşallah arkandan da biz gelelim. cumartesi adetin kaçıncı günü oluyor canım?

kullanılan ilaçlar adet olmayı engellemiyor canım benim 2. ve 3. tedavimde daha test günüm bile gelmeden 8. gün de direk adet oldum baranısıl da yarın test yaptıracak ama korkuyor kanama adet kanaması da ilaçlar sökmesini mi engelliyor diye
Benim de ilk tedavimde 45+55 gün gecikti adet söktürücü kullandım 2 kutu anca onunla söküldüm. Genelde arkadaşlar da adet olmayı engellediğini söylüyor sizin bünye daha farklı demekki kullanılan ilaç dozlari aynı olmadığı icin de olabilir

Canım transferin 11.gunu bugun 8gun aksamdan beri kahve akintim var acaba ilactan dolayimi diye dusundum test gunum yarin daha..
Yok canım kötüyü düşünme yerleşme kanamasıdır o bir de 8.gün de başlamış tam da bebeğin tutunma günleri, bebeğin seninledir insallah güzel şeyler düşün. Ilacları kullanırken adet olanlar cok nadir, kime sorsan ilacı bıraktıktan sonra adet olduğunu söyler ben ilaclari biraktim 45 gün sonra oldum adet söktürücü içtim onunla olabildim. Test sonucunu cok merak ettim şimdi inşallah Allahım gönlüne göre verir

vayyy geldi çattı günün maşallah hayırla tutunsunlar annelerine inşallah arkandan da biz gelelim. cumartesi adetin kaçıncı günü oluyor canım?
ben bukadr erken olcagni sanmiyordum cumartesi deyince cok sasrdim 16.gun olacak canim.rahim kalimligi 9 kusur dedi .dualarinda unutma lutfen beni canim

Canım Progestan iğne monodoks prednol ve coraspin verdi.estrofeme dewam.doktor salı demişti zaten tahmin ettiği gibi salı transfer ins.bnm ilaçlar baya kalabalık: )

Back
X