Canım şimdilik iyi gidiyoruz bulantı var ama çok sukur ben yaptırmak istemiyorum yaptirmadim Rabbim ne verirse kabulum allahın bir bildigi vardır aldiricak cana kiyacak halimiz yok ya yaptirma aklını bulandirma benceSelam canım nasılsın aynı haftadayız seninle:) nasıl geçiyor inşallah herşey yolundadır ikili test yaptırdın mı benim yarın kontrolüm var ikili test de yapılacak
Aslında yaptırmak istemiyorum boşuna aklımı bulandırmak yarın drla konuşup karar vericem.
Valla benim de gerildim yarı uykusuz ağrım oldu stresten mıdır nedir senin nasıl olacak cnm bugün bir aksilik olmaz inşallahKizlarrr ne durumdasinizz ya benim için sistii Rabbim korusun bizi bu kötülüklerden
Canım ben ediyorum 12haftaya. kadar dedi Dr sana demedi mi danis yine de hayırlı olsunArkadaşlar ben size birşey soracağım 12.gün değerim 212 estrofem günde 3 kez progestan fitil günde 3 kez 100mg iki kez kullanıyorum coraspin 100 birde folik asit kullanıyorum bunlara hep devam edecek miyim siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Sen yine de rahat olmaya bak tatlım haberdar et bizi bebişler sımsıkı tutunsular sana Allahın izniyleBiz vardik cok sukur ama gelene kadar cok zorlu yollardan gectik ne diyim bizi bu onemli gunde boyle strese sokanlari Allaha havale ediyorum.Benim islerim genelde mucadele icinde oluyordu ama bukadar olmamisti hicRabbim cok buyuk elbet
Estrofem e devam ediyor MusunCanım ben ediyorum 12haftaya. kadar dedi Dr sana demedi mi danis yine de hayırlı olsun
Evet hepsine estrofem i dün sordum aynen devammiş tedavinin bir parçası asıl bırakırsak zararlı ymisEstrofem e devam ediyor Musun
Progestanı peki fitil mi iğne olarak mı yapıyorsunEvet hepsine estrofem i dün sordum aynen devammiş tedavinin bir parçası asıl bırakırsak zararlı ymis
Protestan 1 bu haftada oluyrm iğne onun dışında crinone jel sabah akşamProgestanı peki fitil mi iğne olarak mı yapıyorsun
Okudum muuuu oldu mu transferin cnmBiravucdua L lavantacicegi dnzderya G gipsyy ve diger canlar sabir+dua+emek=mutluluk insallahh nilgunun sozleryle
Ani defterini okumuş cnm dün yazmıştımKızlar nerde yazıyor isimler
Okumazmiyimm sonunda bogazim dugumlendi bekliyorum canim alacsklar 1.5litre su ictim iceyimmi dahaOkudum muuuu oldu mu transferin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?