2016 mayıs tüp bebek

Canım şimdilik iyi gidiyoruz bulantı var ama çok sukur ben yaptırmak istemiyorum yaptirmadim Rabbim ne verirse kabulum allahın bir bildigi vardır aldiricak cana kiyacak halimiz yok ya yaptirma aklını bulandirma bence

Arkadaşlar ben size birşey soracağım 12.gün değerim 212 estrofem günde 3 kez progestan fitil günde 3 kez 100mg iki kez kullanıyorum coraspin 100 birde folik asit kullanıyorum bunlara hep devam edecek miyim siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Canım ben ediyorum 12haftaya. kadar dedi Dr sana demedi mi danis yine de hayırlı olsun

Biz vardik cok sukur ama gelene kadar cok zorlu yollardan gectik ne diyim bizi bu onemli gunde boyle strese sokanlari Allaha havale ediyorum.Benim islerim genelde mucadele icinde oluyordu ama bukadar olmamisti hic Rabbim cok buyuk elbet

Biz vardik cok sukur ama gelene kadar cok zorlu yollardan gectik ne diyim bizi bu onemli gunde boyle strese sokanlari Allaha havale ediyorum.Benim islerim genelde mucadele icinde oluyordu ama bukadar olmamisti hic Rabbim cok buyuk elbet
Sen yine de rahat olmaya bak tatlım haberdar et bizi bebişler sımsıkı tutunsular sana Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…