2016 mayıs tüp bebek

Oldu canim 3tane vardi zaten 3ude transfer edildi. 3.embryo bir tik gerideydi onu dondurmayalim dedi onuda ekledi nasip kismet artik.canim ben cok su ictim abarttim sanirim siz cok telas yapip cok icmeyin :KK66:)
Bende aşılamada çok içmiştim.:KK76:çok zor oluyo biliyorum.hatta dr sayende hd görüntü var demişti.

kızlar degerim 5.93e düsmüş malesef busefer olmadı vardir bundada bir hayir demekten baska carem yok..Çok agladım dünya basima yıkıldı..:KK43::KK43:Şuan okadar nötrüm ki hiçbirsey hissetmiyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..Allah yardımcımız olsun...

kızlar degerim 5.93e düsmüş malesef busefer olmadı vardir bundada bir hayir demekten baska carem yok..Çok agladım dünya basima yıkıldı..:KK43::KK43:Şuan okadar nötrüm ki hiçbirsey hissetmiyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..Allah yardımcımız olsun...
Kıyamam sana Allah yardımcın olsun.Vardır bunda da bir hayır.rabbim kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Canım şimdilik iyi gidiyoruz bulantı var ama çok sukur ben yaptırmak istemiyorum yaptirmadim Rabbim ne verirse kabulum allahın bir bildigi vardır aldiricak cana kiyacak halimiz yok ya yaptirma aklını bulandirma bence
Bugün gittik ikili testi de yaptırdık :( dr um çok net biri hayır yaptırmıyoruz diyemedik hoş sonuç umrumda değildi zaten ama temiz çıktı dedi. tabi bu sadece bir olasılıktan ibaret bizim olasılık düşük çıktı ama sıfır değil hiç bi zaman da sıfır olasılık yok zaten takdir de Allah'ın ben doğruluğuna inanmıyorum o testlerin. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla versin evlatlarımızı. Bana elevit ve demir verdi folici bırak dedi. Coraspin 33. haftaya kadar devammış crinone jel hakkında bişey söylemedi daha önceki muayenede 12. haftada bırakıcaz demişti aslında. Sen neler kullanıyorsun canım ?

A
BARAN90ISIL BARAN90ISIL Canim arkadasim Rabbim yardimciniz olsun esine ve sana saglik versin guc versin insallah tez zamanda guzel haberler aliriz senden
Amin insallah canım.Yapacak birşey yok.Ćok ağladım ama şimdi iyiyim Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş..Bundada vardir bir hayır elbet.Hepiniz sagolun..

Back
X