2016 mayıs tüp bebek

Kızlar bende dün start verdim :) hamdolsun Rabbim inşallah güzel ve hayırlı sonuçlara ulaştırır banada dua edermisinniz. . Menogon verdi döktür 375 doz 3 gün kalcadan alıyorum cuma kontrolüm var bu ilacı kullanan oldu mu
canım hayırlı olsun tedavin menogon ben kullandım daha önce gonal-f gibi o da yumurta büyütmek için

Hülyacım tebrik ederim canım Allah sağlık versin size maşallah barekallah :) biz cinsiyeti göremedik 12. haftada bakalım üç hafta var diğer kontrole erkek bebişler erken belli oluyo galiba :KK66:
Canim doktorun ultrasonu 4 boyutluydu o yuzden goruldu sanirim:) ama diger kontrole kadar beklemedeyim yuzde seksen dedi doktor ama yinede emin olalim diger kontrolde

S Sece44 G gipsyy L lavantacicegi duyduk duymadık demeyinnn cumartesi saat 11 de transferim olacak:halay::halay::halay: ne olur dua edin sağlıkla çözünsün buz bebişlerim sağlıkla tutunsunlar bu sefer :dua:
Canimmmmm canimmm hadi hayırlı olsun insalllahhhhhh Rabbim cokk cokk yardım etsin sana ve hepimize insalllahhhhhh:KK200::KK200::KK200: dualarimda hep varsinnn

Canim doktorun ultrasonu 4 boyutluydu o yuzden goruldu sanirim:) ama diger kontrole kadar beklemedeyim yuzde seksen dedi doktor ama yinede emin olalim diger kontrolde
Ay ne güzel ya dört boyutlu ultrasonda herşey görünüyordur dimi maşallah maşallah :KK200:
Ya cinsiyet illa merak ediliyor da dr sağlıklı her şey normal diyor ya gerisi boş aslında dimi :) çok şükür bin şükür

Canım yumurtalar toplanmadan belli olmaz zayıf mı iyi mi sen iyi düşün sağlıklı beslen sigara kullanıyorsan mutlaka bırak ne zaman toplanacak yumoşlar
Toplama kısmı cuma belli olur sanırım çünkü dün başladım iğneye cuma kontrol var malesef sigara içiyorum :( iğneyi akşam 8 de vurduruyorum akşam 6 dan sonra içmiyorum sigara yoksa stres oluyorum

Ay ne güzel ya dört boyutlu ultrasonda herşey görünüyordur dimi maşallah maşallah :KK200:
Ya cinsiyet illa merak ediliyor da dr sağlıklı her şey normal diyor ya gerisi boş aslında dimi :) çok şükür bin şükür
Oyl cnm gerisi muhim degil iyi olsunda.. İlk cocuk zaten ikiside yok sonucta ;)) ben sadece birseyler fln almak istiyorum o yuzden merak ediyorum hevesleniyorum:)

İyiyiz kuzum gün sayıyoruz senin gibi :) senin ikiz miydi yanlış mı hatırlıyorum kaçıncı haftadasın az daha sabret bulantılar geçecek inşallah serin ferah şeyler tüket canının istediği bişey varsa onu ye bazen işe yarıyor
9. Haftadayiz ikiz canim mide bulantilari gecerse tadini cikartcam.insAllah senin.nasil.gidiyo biraz uzak.kaldim topikten:)

Back
X