2016 mayıs tüp bebek

Bende defalarca kan testi yaptırdım.kanı verip gelince sonucu alıncaya kadar ciddi anlamda sakin olamıyorum.o yüzden idrar yapıyorum öncesinden olumsuz olacaksada alıştıra alıştıra göreyim istiyorum galiba.

Benimkide 3. Gun ekbriyosu 9. Gun sabah idrarda cikmisti.. Ama bu herkeste farkli olabiliyor kizlar. erken yapip negatif sonuc alip normal gununde pozitif sonuc alanlarda oluyor. Kendinizi hazir hissettiginiz de yapin o zaman bence

Öyle deme olacak inşallah yine diyorum Rabbim den gelene hamdolsun inşallah kavusuruz bebeklerimize şansım okadar riskli ki 1 tanecik
Canim benim bir bebek için bir yumurtanın döllenmesi ve rahme koyulduktan sonra tutunması önemli olan ve bunun icin Rabbim yeterki ol desin sen dua et Rabbim yardimcimiz olsun insallah..

Canm sana birsey soracagim en sonki komtrolund bebegin kac cm gozukuyordu? benm bebek biraz iri galiba yaa ilerde sknti olusturabilecek birseymidur bu yoksa tup bebek oldugu icin mi haftasindan buyuk cikiyor
Dondurulmuşsa eğer büyük olabiliyormuş diye duymuştum.aman maşallah tosuncuğa.

Canım E="gipsyy, post: 47372407, member: 172465"]@dnzderya transferin oldumu? nasıl geçti?
Canim evet aldim iki bebis geldim artik 4 kisilik kocaman bi aileyiz☺sanirim 8. Gun kan veririm evde test hic denemedim ömrümde ☺[/QUOTE]
Hayirlisi ile aldin bebisleri artik teknik olarak annesin insallah tutunsunlar Canim annesine;)) hic birakmasinlar

7+5 bugun canım :) ne yalan soyleyeyim ben de sen niye yazmıyosun diye merak ediyodum bayadır kalp kalbe karsıymıs :) senin ne kadar oldu bu arada cinsiyet belli oldu mu
Tatile çıktık Canım baya bi gezdik :))) ilginçtir hiçbir yerde kontrol yaptırmadan ankaraya dönebildim. Oysa ki eşim çok ısrar etti bi gitsek mi diye hayır dedim hep :) tatil bayram derken bir de esram a çok üzüldüm elamiray jelibon derken çok moralim bozuldu kaçtım sanırım :( bebeğim iyi tatlım 11+3 olduk :) salı günü 2 li tarama var o Zaman cinsiyeti söylerim Dedi Dr :) bulantılar bitti bu arada keyfim yerinde ama zayıflıyorum :))) deli gibi de besleniyorum aslında ama felaket su içiyorum :) 5 günde bir damacanadaki yek başıma bitiriyorum :) yürüyüş filan derken iyi gidiyor şimdilik :) senin de baya olmuş kuzum. Bulantıların Nasıl çok rahatsız etmiyordur umarım. Bebişinin sağlığı da herşeyiyle çöl çok iyidir inşallah Can'ım :)

Mrb canım, iyi gidiyir şükür mide bulantilari benim yeni başladı:) senin nasıl gidiyor?
Çok şükür iyi gidiyor cnm. Bulantı değil de koku hassasiyeti çok kötü yaptı beni. Meyve su meyve su arada taze meyve suyu :))))) ama arık iyiyim geçti çok şükür darısı sizlere olsun kuzum :)

5.gun en erken ne zaman kanda çıkar kızlar?
Canım Yumurtalar toplamanın olduğu günden yani dollenmenin gerçekleştiği günden itibaren 14 gün sonrasına test tarihi veriliyor. Memorialde. Fizyolojik olarak da oyle. İlişkiden 14 gün sonra ogrenebiliyorsun hamileliğini. 3 denemede de 5.gun embriyosunda 9 gün sonrası test tarihimdi

Canm sana birsey soracagim en sonki komtrolund bebegin kac cm gozukuyordu? benm bebek biraz iri galiba yaa ilerde sknti olusturabilecek birseymidur bu yoksa tup bebek oldugu icin mi haftasindan buyuk cikiyor
Canım bana kaç cm olduğunı söylemedi doktor fakat günümden fazla söyledi. Şu an doktora göre 12+4 günlüğüm. Bende anlamadım valla nasıl oluyor. Fazla gelişmiş oluyor yani

Canım bana kaç cm olduğunı söylemedi doktor fakat günümden fazla söyledi. Şu an doktora göre 12+4 günlüğüm. Bende anlamadım valla nasıl oluyor. Fazla gelişmiş oluyor yani
Ultrason kagidinda yaziyor olmasi lazim canm benmki yaziyor ama.. Sanirim tup oldugu icin boyle ya bende anlamadim.

Back
X