walla canm ben pek belirti aramıorum bulcak olursam çok bulurum psikolojk olark gibi sankiZUZU benimde 5. gün belirti varmı sende ya gerçi olmuyor diyorlar ama.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla canm ben pek belirti aramıorum bulcak olursam çok bulurum psikolojk olark gibi sankiZUZU benimde 5. gün belirti varmı sende ya gerçi olmuyor diyorlar ama.
Hadii insallahh senin de guzel haberlerin gelsinn aminn.herkese moral olsun umut olsunkızlaaar 6.gündeyimmm heycan dorukta![]()
Aminnallahım emeklerimizi boşa çıkarma
Merak ediyorum tabiki ama olmadığını biliyorum her ay oldugum gibiyimCanimm ay 1 haftaa nasill dayanacaksinn. tatlim zaten bu 1 hafta boyunca kafan rahat olacak mi sence eger olacaksa yapma bekle tabi ki ama icin icini yiyecekk meraktan
oturduğum yere yakın 2 tane özel klinik var ikisi de böyle geç veriyo.bir de 45 tl alıyolar.Yuksek cikacak Allahin izniylee.canim nerde yapion ya sonucun cok gec cikioo
Bn 1.5saate aliom en gecc.4 saat bekletseler okadar cok test yapamazdim![]()
çok heycanlı 6.günden sonra daha da günler geçmez olur...kızlaaar 6.gündeyimmm heycan dorukta![]()
Ayy azicik seye cok para istiolar.bnm burda hastane 20lira aliyor .ucuz diye de cok cazipoturduğum yere yakın 2 tane özel klinik var ikisi de böyle geç veriyo.bir de 45 tl alıyolar.tüp bebek merkezi de uzakta gitmedim.zaten çarşamba orda bakılcak.bana da fenalık geldi.
Aminn tatlimm insallahh senin sevincini de gorucez
Hayirli olsun canim....Rabbim tamamini erdirsn insAllahkızlar 8.gün:172
11.gün:628 olmuş değerim çok şükür.
çok sağol canım.hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş.Hayirli olsun canim....Rabbim tamamini erdirsn insAllah
Aminn canimmmmm :)çok sağol canım.hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Hamd olsun canimm ilaclar disinda hersey cok guzell,hap yutmakta zorlaniyorum icincede midem bulaniyor ne kadan nazli ciktm yaaa :) senin nasil gdyo beklemdemsn dahaCANIM kıymetlimiz nasıl gidyor.
Bende hissetmemistm hatta test yaptrmaya gidecektik adet olacakmisim gbi hisedyrdm esime bosuna yaptrmaylm.adet olcam dedim olsun dedi yaptrdik sonuc pozitif cikti:) insAllah sende guz3l sonucu alirsnevet csnım bugün beşinci gün işte 5. gün embriyosu bekliyorum herhangi bişey hissetmiyom aklıma takılıyor.
Amin canimmm,her namazimda buyun.isteyenlere ediyrm.canim Rabbim.kimseyi bu duygudan.mahrum etmesin saglikli hayirli evlat versin hepimize :)inş canım dua edin hamilelerin duası kabul olur.sende sağ salim alırsın inş bebişlerini.