2016 mayıs tüp bebek

Canimm ay 1 haftaa nasill dayanacaksinn. tatlim zaten bu 1 hafta boyunca kafan rahat olacak mi sence eger olacaksa yapma bekle tabi ki ama icin icini yiyecekk meraktan
Merak ediyorum tabiki ama olmadığını biliyorum her ay oldugum gibiyim

Yuksek cikacak Allahin izniylee.canim nerde yapion ya sonucun cok gec cikioo
Bn 1.5saate aliom en gecc.4 saat bekletseler okadar cok test yapamazdim:KK66:
oturduğum yere yakın 2 tane özel klinik var ikisi de böyle geç veriyo.bir de 45 tl alıyolar.:oha:tüp bebek merkezi de uzakta gitmedim.zaten çarşamba orda bakılcak.bana da fenalık geldi.

oturduğum yere yakın 2 tane özel klinik var ikisi de böyle geç veriyo.bir de 45 tl alıyolar.:oha:tüp bebek merkezi de uzakta gitmedim.zaten çarşamba orda bakılcak.bana da fenalık geldi.
Ayy azicik seye cok para istiolar.bnm burda hastane 20lira aliyor .ucuz diye de cok cazip;)

evet csnım bugün beşinci gün işte 5. gün embriyosu bekliyorum herhangi bişey hissetmiyom aklıma takılıyor.

evet csnım bugün beşinci gün işte 5. gün embriyosu bekliyorum herhangi bişey hissetmiyom aklıma takılıyor.
Bende hissetmemistm hatta test yaptrmaya gidecektik adet olacakmisim gbi hisedyrdm esime bosuna yaptrmaylm.adet olcam dedim olsun dedi yaptrdik sonuc pozitif cikti:) insAllah sende guz3l sonucu alirsn

inş canım dua edin hamilelerin duası kabul olur.sende sağ salim alırsın inş bebişlerini.

Back
X