Bir daha test yapılcak mı yoksa keseyi görmeyi mi bekliceksinizDr onemli degil dedi cok sukur zaten kucuk kucuk arada parcalar geliodu jelin etkisi diyolardi arkdaslarda.ama bu birazcik buyuktu.Rabbim yardim etsin hepimize insallah amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir daha test yapılcak mı yoksa keseyi görmeyi mi bekliceksinizDr onemli degil dedi cok sukur zaten kucuk kucuk arada parcalar geliodu jelin etkisi diyolardi arkdaslarda.ama bu birazcik buyuktu.Rabbim yardim etsin hepimize insallah amin
Artik test yapmayin dediler kese icin pzrtesiyi verdi hayirlisiylaBir daha test yapılcak mı yoksa keseyi görmeyi mi bekliceksiniz
Amin tatlimİyi bak çok şükür olağan bi durum ki doktorun önemli değil demiş canım.rabbim hepinizinkini korusun
Yarın keseyi görünce inş rahatlarsın sanırım hamilelik böyle bişey hep endişe ve korku ama yine de mutlulukArtik test yapmayin dediler kese icin pzrtesiyi verdi hayirlisiyla
Canim pazartesi haftaya amaYarın keseyi görünce inş rahatlarsın sanırım hamilelik böyle bişey hep endişe ve korku ama yine de mutluluk
Ahhh canım benim.Rabbim kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.
Sizin klinikte gebelik takibi de yapıyorlar mı?Canim pazartesi haftaya ama) zaten namidigermavi yi de 1 hafta sonrasna cagirmisti ayni dr bizim. L lavantacicegi 16 temmuzdu bnm transfer 23.gunum oluyor sanirim
Canimm benimm bugün biliyordum yapacağını ama erken daha belli mi olur 3 gün sonra guzel haberler verirsin insalllahhhhhh amin amin amin umudunu yitirme lütfen Rabbim yuzunu güldursun tez vakitte daha çok dua edeceğiz inşallah
Ewet canım umarım sağlıkla o günleri gorurum aminSizin klinikte gebelik takibi de yapıyorlar mı?
İnş canım benim.benimkinde gebelik takibi yapılmıyor.keseyi görene kadar heralde bakıyorlar sonra naş naş.Ewet canım umarım sağlıkla o günleri gorurum amin
Amin inşallh canım nediyim alıştım artık negatiflere 2 tane daha dondurulmuşum var önümüzdeki ay onları da koydururum sonra da kapatırım bu defteri çok yoruldum artıkdnzderya cook üzüldüm canım yaa rabbim tedavisiz.nasip etsin insalllaaaahhhh ennn.kisaa zamanda
İnşallah umduğun gibidirtedaviden sonra hamile kalan çok ben de öyle kalmıştım bi test yapsanaHayirli aksamlar kizlar biliyosunuz gecen ay tüp bebek tedavim negatif sonuclanmisti bu ay da iğnelerin etkisi devam ediyor diye calistik adetimin 36.günündeyim hala adet olmadim acaba hamilee olmam mumkunmu ki pkolu olduğum icin gecikmelerim olur boyle ama umutlanmiyor da değilim
Canım benimki de 5 gün geçikmişti.ilaçlardan dolayı gecikebiliyormuş.ama inş hamişsindir inşallahhhjHayirli aksamlar kizlar biliyosunuz gecen ay tüp bebek tedavim negatif sonuclanmisti bu ay da iğnelerin etkisi devam ediyor diye calistik adetimin 36.günündeyim hala adet olmadim acaba hamilee olmam mumkunmu ki pkolu olduğum icin gecikmelerim olur boyle ama umutlanmiyor da değilim