2016 mayıs tüp bebek

Dr onemli degil dedi cok sukur zaten kucuk kucuk arada parcalar geliodu jelin etkisi diyolardi arkdaslarda.ama bu birazcik buyuktu.Rabbim yardim etsin hepimize insallah amin
Bir daha test yapılcak mı yoksa keseyi görmeyi mi bekliceksiniz

S Sece44 L lavantacicegi G gipsyy ben bugün kan verdim maalesef negatif 4. Denememde de sizler kadar şanslı olamadım bugün 8. Günüm ve 3. Gün embriyosu 3 gün sonra bi kez daha kan veririm ama formalite icabı umudum kalmadı artık Rabbim sizlere hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin :dua:

S Sece44 L lavantacicegi G gipsyy ben bugün kan verdim maalesef negatif 4. Denememde de sizler kadar şanslı olamadım bugün 8. Günüm ve 3. Gün embriyosu 3 gün sonra bi kez daha kan veririm ama formalite icabı umudum kalmadı artık Rabbim sizlere hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin :dua:
Ahhh canım benim.Rabbim kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

dnzderya dnzderya canim hemen ümitsizliğe kapılma.rabbimden ümit kesilmez.daha 8.gun.bn forumlarda okumuştum 10 11 inci gün negatif çıkıp 12.gun pozitifi bulan.eger olmasa bile mücadeleye devam et inanıyorum Rabbim en kısa zamanda senin yuzunu guldurecek.Dualarim seninle.

Canimm benimm bugün biliyordum yapacağını ama erken daha belli mi olur 3 gün sonra guzel haberler verirsin insalllahhhhhh amin amin amin umudunu yitirme lütfen Rabbim yuzunu güldursun tez vakitte daha çok dua edeceğiz inşallah

Hayirli aksamlar kizlar biliyosunuz gecen ay tüp bebek tedavim negatif sonuclanmisti bu ay da iğnelerin etkisi devam ediyor diye calistik adetimin 36.günündeyim hala adet olmadim acaba hamilee olmam mumkunmu ki pkolu olduğum icin gecikmelerim olur boyle ama umutlanmiyor da değilim

Hayirli aksamlar kizlar biliyosunuz gecen ay tüp bebek tedavim negatif sonuclanmisti bu ay da iğnelerin etkisi devam ediyor diye calistik adetimin 36.günündeyim hala adet olmadim acaba hamilee olmam mumkunmu ki pkolu olduğum icin gecikmelerim olur boyle ama umutlanmiyor da değilim
İnşallah umduğun gibidirtedaviden sonra hamile kalan çok ben de öyle kalmıştım bi test yapsana

Canım benimki de 5 gün geçikmişti.ilaçlardan dolayı gecikebiliyormuş.ama inş hamişsindir inşallahhhj

Back
X