Şimdiden hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda olur ve bebeğin hemen tutunur .Rabbim yüzünü güldürür inşallahkizlar yarin saat 11.30 transferim var. dualariniza ihtiyacim var.
amin canim ins yuzumu bu sefer guldurur mevlam buna çok ihtiyacim var.Şimdiden hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda olur ve bebeğin hemen tutunur .Rabbim yüzünü güldürür inşallah
Oyyy maşalahhh paşa geliyor paşa.Kızlar ben bugün cinsiyetini öğrendim bebeğimin. 12+4 bugün. Bir oğlum olacak. İkili taramada gördük.
aramızda var mı bilmiyorum ama 2 kat artışı olmayan ikiz bile var.inş bir sonraki testte toparlarMerhaba bayanlar. bende temmuzda tüp bebek yaptirdim. 2tane 1.kalite 5. gün embriyosu taze transfer.
10. gün pozitifi gördük ama 54 çıktı
3gün sonra 107 çıktı. artış biraz az. böyle benim gibi olaniniz oldu mu?
Canim bugun dayanamadim test yaptim 445 cikti ama cmrtrso 234du cok canim sıkildi hic buraya girmedim.hatta yine yazmayacaktim ama beni mi hissettin arkadasim acaba bna seslenmissin cevap vermeden gecemedim.Rabbim umarim hayirlisiyla gebeligimi saglikli hayirli yapar amin.dayanamadim ne biliyim icim rahat etmedi test yapma demislerdi ama dinlemedim.tedirginlikten korkudan oluyor iste bu merakim
Aaa gercekten mi? cok sagolun. morale ihtiyacim var böyle güzel örnekler iyi geliyoraramızda var mı bilmiyorum ama 2 kat artışı olmayan ikiz bile var.inş bir sonraki testte toparlar
Bugün hiç sesin çıkmadı merak ettim bende.farklı labaratuvarlarda yapılan testler farklı sonuşlar verebiliyomuş.dr la görüştünmü.lekelenme devam ediyomu.şimdi akşam namazından sonra dua edicem canım senin için.rabbim herşeyi yoluna koyar inş.kıyamam sana inş herşey yolundadır.Canim bugun dayanamadim test yaptim 445 cikti ama cmrtrso 234du cok canim sıkildi hic buraya girmedim.hatta yine yazmayacaktim ama beni mi hissettin arkadasim acaba bna seslenmissin cevap vermeden gecemedim.Rabbim umarim hayirlisiyla gebeligimi saglikli hayirli yapar amin.dayanamadim ne biliyim icim rahat etmedi test yapma demislerdi ama dinlemedim.tedirginlikten korkudan oluyor iste bu merakim
merhabalar. benim de cumartesiden bugüne degerim yeterince artmamis ama sabahtan beri arastiriyorum böyle dalgalanmalar olabiliyormus. az da olsa böyle olup sonra normal gebelik yasayanlar varmis. insallah bi mucize olur bizimkilerde normale döner. ama moral cok önemliCanim bugun dayanamadim test yaptim 445 cikti ama cmrtrso 234du cok canim sıkildi hic buraya girmedim.hatta yine yazmayacaktim ama beni mi hissettin arkadasim acaba bna seslenmissin cevap vermeden gecemedim.Rabbim umarim hayirlisiyla gebeligimi saglikli hayirli yapar amin.dayanamadim ne biliyim icim rahat etmedi test yapma demislerdi ama dinlemedim.tedirginlikten korkudan oluyor iste bu merakim
Canım Progestan kullanıyorsun degil mi? Degerlerde bazen boyle olabiliyor. Yeterince artmamis. En güzeli doktoruna sorman ve biraz rahat olmaya çalış. Rabbim inşallah hamileligini hayirla saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin. Rabbimden diliyorum inşallah bu hamileligini hayırlı sağlikli bir evlatla taçlandirir. Ama ne olursa olsun bilki hakkinda hayırlı olandir.Canim bugun dayanamadim test yaptim 445 cikti ama cmrtrso 234du cok canim sıkildi hic buraya girmedim.hatta yine yazmayacaktim ama beni mi hissettin arkadasim acaba bna seslenmissin cevap vermeden gecemedim.Rabbim umarim hayirlisiyla gebeligimi saglikli hayirli yapar amin.dayanamadim ne biliyim icim rahat etmedi test yapma demislerdi ama dinlemedim.tedirginlikten korkudan oluyor iste bu merakim
Amin canim insallah.yok hayir olmadi lekelnme.zaten o hafif seyin oldugu gun 234tu.yine tabi bsya yukselmis cok sukur ama bugun daha farkli sonuc hayal etmistim.Allah razi olsun tatlimBugün hiç sesin çıkmadı merak ettim bende.farklı labaratuvarlarda yapılan testler farklı sonuşlar verebiliyomuş.dr la görüştünmü.lekelenme devam ediyomu.şimdi akşam namazından sonra dua edicem canım senin için.rabbim herşeyi yoluna koyar inş.kıyamam sana inş herşey yolundadır.
Amin canimm.jel kullaniorum ewet ya merkezim bir daha test yapma demisti.blki 2gun sonra tekrar bakarim.ona gore soylerim .cunku 2 kat deil de %60alt sinir diye okudum bircok yerdeCanım Progestan kullanıyorsun degil mi? Degerlerde bazen boyle olabiliyor. Yeterince artmamis. En güzeli doktoruna sorman ve biraz rahat olmaya çalış. Rabbim inşallah hamileligini hayirla saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin. Rabbimden diliyorum inşallah bu hamileligini hayırlı sağlikli bir evlatla taçlandirir. Ama ne olursa olsun bilki hakkinda hayırlı olandir.
Amin canim insallah duzelirr ikimizindemerhabalar. benim de cumartesiden bugüne degerim yeterince artmamis ama sabahtan beri arastiriyorum böyle dalgalanmalar olabiliyormus. az da olsa böyle olup sonra normal gebelik yasayanlar varmis. insallah bi mucize olur bizimkilerde normale döner. ama moral cok önemli
Canım benim bence test yapma. Mustafa bahcecinin bir ropartajini okumustum. Test gunu beta hcg baktiririm. Pozitifse direk kese görmeye çağırırım diyordu. Tekrar tekrar test yaptirmam. Degerdeki katlanmalar her zaman düzenli olmayabiliyor. Bu sefer kafa karışıklığı stres oluyor. Zaten progestan kullaniliyor. Gerekli tüm tedbirler alınıyor. Icini ferah tut. Allaha tevekkül et ve Rabbim yavrunu sana bağışlasın can-ı gönülden diliyorum. Ama lutfen rahat ol. Sebeplere takilma. Veren Rabbim.Amin canimm.jel kullaniorum ewet ya merkezim bir daha test yapma demisti.blki 2gun sonra tekrar bakarim.ona gore soylerim .cunku 2 kat deil de %60alt sinir diye okudum bircok yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?