2016 mayıs tüp bebek

Merhaba bayanlar. bende temmuzda tüp bebek yaptirdim. 2tane 1.kalite 5. gün embriyosu taze transfer.

10. gün pozitifi gördük ama 54 çıktı
3gün sonra 107 çıktı. artış biraz az. böyle benim gibi olaniniz oldu mu?

aramızda var mı bilmiyorum ama 2 kat artışı olmayan ikiz bile var.inş bir sonraki testte toparlar

S Sece44 nasılsın canım.herşey yolundadır inş.
Canim bugun dayanamadim test yaptim 445 cikti ama cmrtrso 234du cok canim sıkildi hic buraya girmedim.hatta yine yazmayacaktim ama beni mi hissettin arkadasim acaba bna seslenmissin cevap vermeden gecemedim.Rabbim umarim hayirlisiyla gebeligimi saglikli hayirli yapar amin.dayanamadim ne biliyim icim rahat etmedi test yapma demislerdi ama dinlemedim.tedirginlikten korkudan oluyor iste bu merakim

Bugün hiç sesin çıkmadı merak ettim bende.farklı labaratuvarlarda yapılan testler farklı sonuşlar verebiliyomuş.dr la görüştünmü.lekelenme devam ediyomu.şimdi akşam namazından sonra dua edicem canım senin için.rabbim herşeyi yoluna koyar inş.kıyamam sana inş herşey yolundadır.

merhabalar. benim de cumartesiden bugüne degerim yeterince artmamis ama sabahtan beri arastiriyorum böyle dalgalanmalar olabiliyormus. az da olsa böyle olup sonra normal gebelik yasayanlar varmis. insallah bi mucize olur bizimkilerde normale döner. ama moral cok önemli

Canım Progestan kullanıyorsun degil mi? Degerlerde bazen boyle olabiliyor. Yeterince artmamis. En güzeli doktoruna sorman ve biraz rahat olmaya çalış. Rabbim inşallah hamileligini hayirla saglikla kolaylıkla tamamına erdirsin. Rabbimden diliyorum inşallah bu hamileligini hayırlı sağlikli bir evlatla taçlandirir. Ama ne olursa olsun bilki hakkinda hayırlı olandir.

Amin canim insallah.yok hayir olmadi lekelnme.zaten o hafif seyin oldugu gun 234tu.yine tabi bsya yukselmis cok sukur ama bugun daha farkli sonuc hayal etmistim.Allah razi olsun tatlim

Amin canimm.jel kullaniorum ewet ya merkezim bir daha test yapma demisti.blki 2gun sonra tekrar bakarim.ona gore soylerim .cunku 2 kat deil de %60alt sinir diye okudum bircok yerde

Amin canim insallah duzelirr ikimizinde

Amin canimm.jel kullaniorum ewet ya merkezim bir daha test yapma demisti.blki 2gun sonra tekrar bakarim.ona gore soylerim .cunku 2 kat deil de %60alt sinir diye okudum bircok yerde
Canım benim bence test yapma. Mustafa bahcecinin bir ropartajini okumustum. Test gunu beta hcg baktiririm. Pozitifse direk kese görmeye çağırırım diyordu. Tekrar tekrar test yaptirmam. Degerdeki katlanmalar her zaman düzenli olmayabiliyor. Bu sefer kafa karışıklığı stres oluyor. Zaten progestan kullaniliyor. Gerekli tüm tedbirler alınıyor. Icini ferah tut. Allaha tevekkül et ve Rabbim yavrunu sana bağışlasın can-ı gönülden diliyorum. Ama lutfen rahat ol. Sebeplere takilma. Veren Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…