2016 mayıs tüp bebek

bebek_dostuu 8.günüm canım cumada test günüm bakalm.rabbim hayırlısını versin
Kaçıncı gün embriyosu? Canim yumurtanin toplandigi dollendigi gunden 14 gun sonrais en erken diye tespit diye düşün. Erken tutunanlarda, çoğul gebeliklerde hcg yuksek oldugu icin erken tespit edilebilir.ama bu hep boyle olmaz. Dollenme sonrais 14.gun en uygun test tarihi. Idrarda negatif görüp de kanda pozitif olan bir sürü insan var.

dnzderya canim ne yaptin? Test tarihin ne zaman. Merakla bekliyorum seni. Dualarim seninle. İnşallah hayirli saglikli güzel bir haber verirsin bize

5.gün embrriosu canım inşallah öledir walla ne yalan söylyim canm skldı ama çokda takılmadım aslnda içimde hisler iyi inşallah iyiye işarettir

dnzderya canim ne yaptin? Test tarihin ne zaman. Merakla bekliyorum seni. Dualarim seninle. İnşallah hayirli saglikli güzel bir haber verirsin bize
canım sen kaçırdın sanırım ben 8. gün kanda baktırdım maalesef negatif sonuç netleşsin diye bugün (11.gün) bi kan daha verecem ama hiç umudum yok. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah

Kizlar hibor kullananlarinizz igneleri hep gobekten mi vuruyorsunuz? Benm karnim gerilmeye basladi iyice koldan ya da bacaktan vursam oluyor mu?

amin canım amin seninle aramızda bişey yok canım transfer gününde mi sayıyosun ben gecen perşembe oldum.

5.gün embrriosu canım inşallah öledir walla ne yalan söylyim canm skldı ama çokda takılmadım aslnda içimde hisler iyi inşallah iyiye işarettir
Canm 5. Gun embriyosu 8. Gun kanda kesin cikar.. Idrar testleri yaniltici olabiliyor bence madem idrar yaptin git kan ver kan testinide ywptir.. Benm 3. Gun embriyosu 9. Gun kan da cikmisti. Seninki de cikar bence kan kesin sonuc

Ayyysss canm sen vitamin takviyesi disinda birsey kullaniyor musun demir ya da magnezyum fln.. Benm bu hafta karnim sanki cok buyudu belim fln agriyor surekli yorgun hissediyorum kendimi. Ama bana en son gittigimde vermemisti ekstra birsey

Kizlar hibor kullananlarinizz igneleri hep gobekten mi vuruyorsunuz? Benm karnim gerilmeye basladi iyice koldan ya da bacaktan vursam oluyor mu?
Canım pıhtılaşma sonucunda hangi mutasyonlar çıkmıştı.bir doktor iğne kullan öbürü kullanma diyor.kafam karıştı.mthfr 1298 heterozigot ve mthfr 677 heterojigot var bende

Canım pıhtılaşma sonucunda hangi mutasyonlar çıkmıştı.bir doktor iğne kullan öbürü kullanma diyor.kafam karıştı.mthfr 1298 heterozigot ve mthfr 677 heterojigot var bende
bu ikisinin yaninda bende factor v homozigot cikmisti.. Doktor homozigot olanin uzerinde duruyor hep digerleri cok onemli degol diyor

Canm 5. Gun embriyosu 8. Gun kanda kesin cikar.. Idrar testleri yaniltici olabiliyor bence madem idrar yaptin git kan ver kan testinide ywptir.. Benm 3. Gun embriyosu 9. Gun kan da cikmisti. Seninki de cikar bence kan kesin sonuc
Benmde yapasım war da canm cuma test günüm eşim bekleyelm dio bakalm hayırlısı

canım sen kaçırdın sanırım ben 8. gün kanda baktırdım maalesef negatif sonuç netleşsin diye bugün (11.gün) bi kan daha verecem ama hiç umudum yok. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah
biliyorum canim 8.gunde kan testini. Rabbim sana da bizlere de nasip etsin inşallah. Sonucunu büyük bir heyecanla bekliyorum. Erken testlere güvenmiyorum. Insallah hayirla saglikla pozitifff sonucunu görürüz

Tecrübeli arkadaşlar bugün transferin 13.günü hcg 1380 çıktı.son adet tarihine göre gebelik haftası 4+4.dr iki gün sonra keseye bakalım dedi.bu kadar erken görünür mü yoksa hcg yüksek olduğu için çağırmış olabilir mi bilgisi olan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…