5+1 de keseyi gormustum ben 6+0 dada kalp atisiTecrübeli arkadaşlar bugün transferin 13.günü hcg 1380 çıktı.son adet tarihine göre gebelik haftası 4+4.dr iki gün sonra keseye bakalım dedi.bu kadar erken görünür mü yoksa hcg yüksek olduğu için çağırmış olabilir mi bilgisi olan var mı.
5+1 de keseyi gormustum ben 6+0 dada kalp atisi
Canim beta dan dolayidir diye dusunuyorum Rabbim yolunu acik etsinn aminTecrübeli arkadaşlar bugün transferin 13.günü hcg 1380 çıktı.son adet tarihine göre gebelik haftası 4+4.dr iki gün sonra keseye bakalım dedi.bu kadar erken görünür mü yoksa hcg yüksek olduğu için çağırmış olabilir mi bilgisi olan var mı.
Evet Vajinal bakarız dedi.belki görünür o zaman 4+6 olcak seninkinden 2 gün önce.hayırlısı artık.Vajinal bakar ama ben kalp atisina gittigimdede vajinal bakilmisti 9. Haftada gittigimde ustten bakildi
Sağol canım inş hepimizin gebelikleri sorunsuz geçsin kavuşalım bebeklerimize inş.Canim beta dan dolayidir diye dusunuyorum Rabbim yolunu acik etsinn amin
AminSağol canım inş hepimizin gebelikleri sorunsuz geçsin kavuşalım bebeklerimize inş.
Canım sadece vitamin kullanıyorum omega yazdı. Başka bir ilaç kullanmıyorum. Aynı şikayetler bendede var. Sürekli yorgun halsiz uykuluyum malesefAyyysss canm sen vitamin takviyesi disinda birsey kullaniyor musun demir ya da magnezyum fln.. Benm bu hafta karnim sanki cok buyudu belim fln agriyor surekli yorgun hissediyorum kendimi. Ama bana en son gittigimde vermemisti ekstra birsey
Ben decavit kullaniyorum sadeve ekstra birsey vermedi demire fln ne zaman baslicazki.. Geceleri bacaklarima kramp giriyor uyandiriyor gunduz cok halsizim sureklii magnezyum takviyesi almak gerekiyomus galiba sormadan almayim dedim bendeCanım sadece vitamin kullanıyorum omega yazdı. Başka bir ilaç kullanmıyorum. Aynı şikayetler bendede var. Sürekli yorgun halsiz uykuluyum malesef
Yok canim gorusmedim.pzrtesi cagirmisti kese icin insallah nasip olurr amin
Canım benimde burnum aşırı derecede tıkanıyor gece gündüz nefesim darlanıyor hiç rahat değilim uyuyamıyorum burundan. Bende bacak krampı hiç olmadı. Sadece halsizlik var buna ek. Birde benim decavit değişeli çok olmuştu. İmom omega diye bir vitamin kullanıyorum. Neden sana yazmadıki acaba. İyi bir ilaç çünkiBen decavit kullaniyorum sadeve ekstra birsey vermedi demire fln ne zaman baslicazki.. Geceleri bacaklarima kramp giriyor uyandiriyor gunduz cok halsizim sureklii magnezyum takviyesi almak gerekiyomus galiba sormadan almayim dedim bende
Yook canim yaptrmadim.kotu bir rakamla karsilasirim Allah korusun, hazir degilim buna
Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah canım benim sonucum maalesef negatif. ümitsizliğe düşmek değil de artık şansıma küstümdnzderya canim baktirdin mi? Sonuc ne olursa olsun bilki bugünler gececek ve Rabbim bu güzelliği sana da yaşatacak. Sakın ümitsizliğe düşme canim. Rabbim kolaylikla seni yormadan inşallah mucizeni sana gönderir. Buna inanıyorum. Pozitif düşünüyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?