2016 mayıs tüp bebek

5+1 de keseyi gormustum ben 6+0 dada kalp atisi

Vajinal bakar ama ben kalp atisina gittigimdede vajinal bakilmisti 9. Haftada gittigimde ustten bakildi

Canim beta dan dolayidir diye dusunuyorum Rabbim yolunu acik etsinn amin

dnzderya canim baktirdin mi? Sonuc ne olursa olsun bilki bugünler gececek ve Rabbim bu güzelliği sana da yaşatacak. Sakın ümitsizliğe düşme canim. Rabbim kolaylikla seni yormadan inşallah mucizeni sana gönderir. Buna inanıyorum. Pozitif düşünüyorum senin için

Ayyysss canm sen vitamin takviyesi disinda birsey kullaniyor musun demir ya da magnezyum fln.. Benm bu hafta karnim sanki cok buyudu belim fln agriyor surekli yorgun hissediyorum kendimi. Ama bana en son gittigimde vermemisti ekstra birsey
Canım sadece vitamin kullanıyorum omega yazdı. Başka bir ilaç kullanmıyorum. Aynı şikayetler bendede var. Sürekli yorgun halsiz uykuluyum malesef

Canım sadece vitamin kullanıyorum omega yazdı. Başka bir ilaç kullanmıyorum. Aynı şikayetler bendede var. Sürekli yorgun halsiz uykuluyum malesef
Ben decavit kullaniyorum sadeve ekstra birsey vermedi demire fln ne zaman baslicazki.. Geceleri bacaklarima kramp giriyor uyandiriyor gunduz cok halsizim sureklii magnezyum takviyesi almak gerekiyomus galiba sormadan almayim dedim bende

Ben decavit kullaniyorum sadeve ekstra birsey vermedi demire fln ne zaman baslicazki.. Geceleri bacaklarima kramp giriyor uyandiriyor gunduz cok halsizim sureklii magnezyum takviyesi almak gerekiyomus galiba sormadan almayim dedim bende
Canım benimde burnum aşırı derecede tıkanıyor gece gündüz nefesim darlanıyor hiç rahat değilim uyuyamıyorum burundan. Bende bacak krampı hiç olmadı. Sadece halsizlik var buna ek. Birde benim decavit değişeli çok olmuştu. İmom omega diye bir vitamin kullanıyorum. Neden sana yazmadıki acaba. İyi bir ilaç çünki

Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah canım benim sonucum maalesef negatif. ümitsizliğe düşmek değil de artık şansıma küstüm

S Sece44 canım değerim negatif maalesef inşallah sizin güzel haberlerinizle mutlu olacağım artık her zaman dualarımdasınız.

G gipsyy kese beta 1500 ün üstüne çıktığında görülüyor senin de iki gün sonra 2600 lerde olur ki sağlıkla hayırlı haberler alır mercimeğini görürsün inşallah

cAnlar günaydın gecen perşembe olmuştum transfer 5. gün embriyosu en erken ne zaman yaparsam çıkabilir. beklemek çok zor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…