2016 mayıs tüp bebek

kızlar günaydın benim de düm opum yapıldı 10 yumurta toplandı bakalım kaç tanesi 5. güne gidecek. benim transferim sonra olacak dondurulacak embriyolar

Kizlaar a 101 den geliyorum simdi nar suyu haftasonu gelecekmiss

[OTE="bsbirkin, post: 46557862, member: 174513"]Kizlaar a 101 den geliyorum simdi nar suyu haftasonu gelecekmiss[/QUOTE]
Aa bende bugün gidip almayı düşünüyordum.saol cnm artık haftasonu giderim ins

[OTE="bsbirkin, post: 46557862, member: 174513"]Kizlaar a 101 den geliyorum simdi nar suyu haftasonu gelecekmiss
Aa bende bugün gidip almayı düşünüyordum.saol cnm artık haftasonu giderim ins[/QUOTE]
Gitme cnm haftasonuymus yiyecek türü şeyler

Siz bana bakmayin gununuzu de beklemeyin ama :KK9:bekle bekle nereyeee kadar :)))
10 gun olmadan yapmam canm yok beklerim zaten az kaldi bugun 6 :)) dun aksam ilk defa kasiklarima birsey batti boyle ilk defa bir sey hissettim bu iyi bisey mi tabi bilmiyorum ama

Canim kusura bakma karistirdim da sen hangi asamadaydin su anda
Canım benim dondurulmuş transferi olacak. Geçen ay başlayacaktı e2 düşük çıktı yasmin verdi dr um. Bugün yasmin im son günü lucrin iğnem başlıo. 22 si gibi adet 3.günü kontrolüm var. Şimdilik bu aşamadayım :işsiz:

Canım benim dondurulmuş transferi olacak. Geçen ay başlayacaktı e2 düşük çıktı yasmin verdi dr um. Bugün yasmin im son günü lucrin iğnem başlıo. 22 si gibi adet 3.günü kontrolüm var. Şimdilik bu aşamadayım :işsiz:
Hah tamam cnm hatirladim okuyorum hepte karistiriyorum bazen hadi hakkinfa hayirlisi insallah bebisin seninle olur bu ay

Back
X