2016 mayıs tüp bebek

Hosbulduk tesekkur ederim :) sizinde bebeğiniz hayirli olsun. Allah bize de nasip eder insallah. 6. Gun baya iyimis :) ben 12. Gunde yaptirmayi dusunyorum. Hangi bahcecide yaptirdiniz acaba ?

Test sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina :anne:
Çok sevindim Allah
:nazar::nazar::nazar: tup bebek kardeşliğini

Mlkelf
: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis :dua:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis :dua:

Vrgn88:
28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis :dua:
Hulya90
: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis :dua:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda. :KK69:

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37:

:nazar::nazar::nazar: tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

jelibon3434:
Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Mlkelf
: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis :dua:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis :dua:

Vrgn88:
28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis :dua:

Hulya90
: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis :dua:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs :dua:

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

pink_love_lady: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda. :KK69:

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
:KK37::halay:
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar: tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

jelibon3434:
Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Mlkelf

Vrgn88:
Hulya90

dolunayk84 : Bruksel tup bebek merkezi, 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi (5 embriyo donduruldu), test 27 Mayıs :dua:

Benide eklermisiniz lütfen liste harika olmuş :) hepimiz güzel haberi verelim inşallah yaşım 35 ilk tüp denemem 12mayıs opu 17mayıs transfer 5.gün blast 2 embriyo bursa acıbadem dondurulmuş yok test 30mayıs sebepsiz inft

D dolunayk84 ay canim bizde de sorun morfoloji insallah benim de dondurulmuslarim olur ya :dua: kac yumurta toplanmisti canim senden?
Bebişim 11 yumurta toplandı hepsi döllendi fakat 5. Güne gelen 6 taneydi 1 tane transfer .... kızlar dr söylemedi ama ben nerdeyse 1 aydır dvit3 kullanıyorum faydasu olduğunu düşünüyorum:eek:

Benide eklermisiniz lütfen liste harika olmuş :) hepimiz güzel haberi verelim inşallah yaşım 35 ilk tüp denemem 12mayıs opu 17mayıs transfer 5.gün blast 2 embriyo bursa acıbadem dondurulmuş yok test 30mayıs sebepsiz inft
ekledim canim usteki listeye cok sagol :) insallah guzel haberlerini alicaz :)

Bebişim 11 yumurta toplandı hepsi döllendi fakat 5. Güne gelen 6 taneydi 1 tane transfer .... kızlar dr söylemedi ama ben nerdeyse 1 aydır dvit3 kullanıyorum faydasu olduğunu düşünüyorum:eek:
canim kesinlikle benim doktorum bana gunluk 2000 iu D vitamininiu tavsiye etti. Ayrica CoQ10 de yumurta ve sperm kalitesinde etkili. Esiniz de sorun varsa mutlaka E vitamini alsin.

ben de D vitamini, folik asit, B12 ve demir kullaniyorum. Bir de benim tiroudim 3.72 cikmisti onun icin tiroid hapi kullaniyorum doktor TSH/in 2.5 un altinda olmasi gerektigini soyledi. Tiroidinize bakilmadiysa mutlaka baktirin kizlar

Kızlar ben de destek tedavi için günde;
2 toz poşet İNOFOLİC
20 damla DEVİT3
1 tane PREVİT POSİTİVE (Vitamin)
1 tane FERRUM kullanıyorum.
Bir de tedavi öncesi doktorum KOENZİMQ vermişti. 1 kutu onu içmiştim.
Tabii ben de 2 ay öncesine kadar ciddi bir kansızlık vardı. Ferrum ve Devitin asıl sebebi bu. Hâlâ da kullanıyorum.
Siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?

Benide eklermisiniz hayirli olsun
YAS 26. KAYSERİ MEMORİAL 2.DENEME (İLKİ KİMYASAL GEBELİK) SORUN PKO,YUMURTA TAKİBİNDEYİM

RABBİM EN KİSA ZAMANDA BİZLEREDE ANNE OLMAYİ NASİP ETSİN AMİNN

Benide eklermisiniz hayirli olsun
YAS 26. KAYSERİ MEMORİAL 2.DENEME (İLKİ KİMYASAL GEBELİK) SORUN PKO,YUMURTA TAKİBİNDEYİM

RABBİM EN KİSA ZAMANDA BİZLEREDE ANNE OLMAYİ NASİP ETSİN AMİNN
Yumurta geliştirici ilaçlarının kaçıncısındasın canım? Yani ortalama olarak OPU'na ne kadar var?

Back
X