2016 mayıs tüp bebek

Bir senedir 2.cocuk icin ugrasiyoruz ama malesef olmuyor 3 kez klomen kullandim 3.sunde yumurta gelismedi gelismedigi gibi birde 4.5 cmlik kist birakti bana drum bu ay kist tedavisi yapıcaz dedi 2 ay yasmin kullanacakmışım sonra asilama.yapalim dedi igne tedavisiyle beraber ama ben aşılama degil direk tüp bebekmi yaptirsam diyorum ama pek bilgim yok bu konuda iyi bir tüp bebek.merkezi var burda iki ay sonra mi gideyim oraya kist tedavisi bitince yoksa simdimi gitmeliyim fiyatlar nasil birde 4 bin filanmi tutar
Canım bence hiç aşılamayla uğraşma. Direk tüp yap. Her defasında ilaç kullanıyorsun ve yumurta stoklarını azaltıyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2.denememde bir çocuk sahibi oldum. 2. Cocuk icin simdi deniyorum. Kasimda Negatif sonucu aldım. Mayısta tekrar deneyeceğiz Allah nasip ederse. Çok zor süreçler. 3 tedavimi de Şişli Memorialde denedim. 4.de orada deneyeceğim ama beni iyice bunalttılar. Nur hanım vardı gitmiş. Aylin pelin cilde muayene olmuştum. Ameliyat önerdiler. Ameliyat oldum. Tedavi için arıyorum başka doktora dosyami vermişler. Doktorumuz ordan ayrılmışlar. Sormasam hiç söylemiyorlar. Şimdi ortada kalmış hissediyorum kendimi. Ne yapacağım diye. Nasıl karar vereceğim. Şehir dışından gidiyorum zaten. Bayan doktor istiyoruz. Ve 2 bayan da hiç tecrübeli durmuyor. Şişli Memorialde tedavi gören var mı aranizda
Neden bayan Dr canım Dr da cinsiyete bakmasaydınız keşke çünkü erkek olanları daha bilgili görüyorum bende hep tevafuk bayan Dr a denk geldim ama farketmez sonuçta sağlık

Eğer rapor varsa ve hastanede rapor geçiosa o kadar tutmaz ama rapor yoksa rapor geçmio sa epey paralar gidio biz 1 tedaviye ilaçlarla beraber 8000 harcadık yol parası falan orada kalmalar hergün yenen ananas Kıvır zıvır ceviz falan bir sürü şeyi de saymadım daha çünkü epey tutuo onlarda canım
Off 8 binmiiii cokmus yaa :(

Canım bence hiç aşılamayla uğraşma. Direk tüp yap. Her defasında ilaç kullanıyorsun ve yumurta stoklarını azaltıyor.
Asilamayi bende düşünmüyorum haklisin direk tüp bebek daha mantıklı bu hafta ici tup bebek.merkezine gidip bir görüşeyim bakalim

Off 8 binmiiii cokmus yaa :KK43:
Valla canım gidio yaa hastaneye ve işlemlere göre de değişio. Bazısında ameliyat gerekio benim bi arkadaşım ameliyat falan da olmuştu 20 000 tuttu dedi ve sonuç negatif. Bu işler kısmet işi ama maddi manevi malesef bitirio canım

dekort bana vermedi dr. Puragon iğne kullanıyorum şuan sadece bi de folik trio. Yarın kontrole gidicem 4 gün kullandıktan sonra iğneyi yumurtalara bakılıyormuş. Sen ne zaman gideceksin? Bizimki sebepsiz infertilite şuanki tahlillere göre tabi.
Benim de eşimin spermlerinde sıkıntı var.iğneyi 5 gün kullandıktan sonra yani pazartesi sabah kontrole gideceğim.Bir an önce zaman geçsin de gideyim istiyorum.Çünkü hangisi yaptı bilemiyorum ama baş ağrısı ve sersemlik var ben de :(

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2.denememde bir çocuk sahibi oldum. 2. Cocuk icin simdi deniyorum. Kasimda Negatif sonucu aldım. Mayısta tekrar deneyeceğiz Allah nasip ederse. Çok zor süreçler. 3 tedavimi de Şişli Memorialde denedim. 4.de orada deneyeceğim ama beni iyice bunalttılar. Nur hanım vardı gitmiş. Aylin pelin cilde muayene olmuştum. Ameliyat önerdiler. Ameliyat oldum. Tedavi için arıyorum başka doktora dosyami vermişler. Doktorumuz ordan ayrılmışlar. Sormasam hiç söylemiyorlar. Şimdi ortada kalmış hissediyorum kendimi. Ne yapacağım diye. Nasıl karar vereceğim. Şehir dışından gidiyorum zaten. Bayan doktor istiyoruz. Ve 2 bayan da hiç tecrübeli durmuyor. Şişli Memorialde tedavi gören var mı aranizda
İstanbul tüp bebek merkezinde suzan hanım var.bilginiz olsun.

Benim 4 canım ilk defa dondurulmuş olcak ama diğerleri hep normal yumurta büyüt topla döllefalan öyle bu kez direkt vücudu hazırla ve transfer ☺☺ ananas iyiymiş günde 3 dilim veriolar bize. Tutunmayı sağlıomuş destek yani. Bu arada malatya da yaptırıyorum canım bize en yakın orası var belki yaza bizde bursa da oluruz tayin durumuna göre ondan sordum burda tutmazsa (ki inşallah tutar ) sizin hastane nasıl diye sorarım size diye sordum canım
İnşallah hayırlısı ile tutar canım Allah yardımcın olsun. Ben de Balıkesir'den gidiyorum Bursa'ya. Çok araştırdım araştırdıkça kafam karıştı. Herkesi memnun etmek zor her merkez için farklı birşey söyleyen oluyor. Ama elinden geleni yapıp tevekkül etmek en güzeli. Bakalım ben şimdiye kadar memnunum hastaneden. Hakımızda hayırlısı. Ananası ben de yiyeyim bari şifa olur :kk77:

Valla canım gidio yaa hastaneye ve işlemlere göre de değişio. Bazısında ameliyat gerekio benim bi arkadaşım ameliyat falan da olmuştu 20 000 tuttu dedi ve sonuç negatif. Bu işler kısmet işi ama maddi manevi malesef bitirio canım
Hadi ya cok üzüldüm arkadasinin adina :(
Hep diyorum rabbim.önce hic olmayanlara versin ins benim.rabbime binlerce kez şükürler olsunki oglum var tek derdim ona bir kardes verebilmek rabbim nasip ederse olacak ben.elimden geleni yapayim gerisi rabbimin bilecegi is

İnşallah hayırlısı ile tutar canım Allah yardımcın olsun. Ben de Balıkesir'den gidiyorum Bursa'ya. Çok araştırdım araştırdıkça kafam karıştı. Herkesi memnun etmek zor her merkez için farklı birşey söyleyen oluyor. Ama elinden geleni yapıp tevekkül etmek en güzeli. Bakalım ben şimdiye kadar memnunum hastaneden. Hakımızda hayırlısı. Ananası ben de yiyeyim bari şifa olur :kk77:[/QUOTEafiyet şifa olsun ama sizde 3 dilim falan yiyin fazlası da iyi değil diye biliyorum. Eşime nar arattırıyorum şimdi bulursan iyisini al dedim nar da endometrium u kalınlaştırıyor ama transferden sonra nar yememek lazım. Bi avuç kabak çekirdeği ve günde 3-4 kuru kayısı siyah çekirdekli kuru üzüm. Bunlar iyi geliomuş tedavide

Neden bayan Dr canım Dr da cinsiyete bakmasaydınız keşke çünkü erkek olanları daha bilgili görüyorum bende hep tevafuk bayan Dr a denk geldim ama farketmez sonuçta sağlık
Eşim erkek istemiyor. Ben de pek rahat edeceğimi sanmıyorum. Ama iyi isimler hep erkek. Çok kararsızım. Biran önce başlamalıyım. Zaman kaybediyorum. Yaşım 38.

Benim de eşimin spermlerinde sıkıntı var.iğneyi 5 gün kullandıktan sonra yani pazartesi sabah kontrole gideceğim.Bir an önce zaman geçsin de gideyim istiyorum.Çünkü hangisi yaptı bilemiyorum ama baş ağrısı ve sersemlik var ben de :KK43:
Allah dağına göre kar verir derler canım sabredeceğiz güzel günler yakındır inşallah.

Hadi ya cok üzüldüm arkadasinin adina :KK43:
Hep diyorum rabbim.önce hic olmayanlara versin ins benim.rabbime binlerce kez şükürler olsunki oglum var tek derdim ona bir kardes verebilmek rabbim nasip ederse olacak ben.elimden geleni yapayim gerisi rabbimin bilecegi is
Haklısınız bende önce o arkadaşıma dua ediyorum benim de bebeğim yok ama o daha çok çekti ameliyatlar falan ondan dua ederken bende önce ona nasip et Allahım diye dua ediyorum Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin inşallahhhhhhh

Evet ben de daha önce aşılama nar suyu içmiştim biliyorum faydasını hatta öncesinde inceydi rahim duvarım çok şükür şifa buldum nar suyundan. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için me duyarsan az az yapmaya çalışıyorum fazlası zarar tabi :)

Eşim erkek istemiyor. Ben de pek rahat edeceğimi sanmıyorum. Ama iyi isimler hep erkek. Çok kararsızım. Biran önce başlamalıyım. Zaman kaybediyorum. Yaşım 38.
Evet ve mustafa Acet i duydum bende face ten de takip ediyorum ben mesaj atmıştım ama yaşım daha 31 diye sanırım çok ilgilenmedi o daha çok zor hastalara bakıo. Şimdi 32 yim olmazsa ilerde bi daha yazarım belki ilgilenir o zaman. Ama onun da randevusu çokMuş sanırım zor işler yaa hastanesi ayrı Dr u ayrı her biri bi dert haklısınız. Ama benim eşimde başta bayan Dr diye tutturdu ama rahim filmime yeni mezun bi erkek Dr girince bişey de diyemedi. Söz konusu sağlık olunca napalım en iyisi kimse o olsun diyoruz çünkü bu kadar emek bu kadar para harcıyoruz.

Evet ben de daha önce aşılama nar suyu içmiştim biliyorum faydasını hatta öncesinde inceydi rahim duvarım çok şükür şifa buldum nar suyundan. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için me duyarsan az az yapmaya çalışıyorum fazlası zarar tabi :)
Her duyduğunu da yapma lütfen iyice bi araştır hatta Dr una sor. Her dr farklı şeyler verio ben ilk hastanede hiç özel şeyler söylenmedi beslenme konusunda bu gittiğim hastanede de diyeti ayrı çerezi ayrı içeceği ayrı herşey liste liste öğün öğün

Haklısınız bende önce o arkadaşıma dua ediyorum benim de bebeğim yok ama o daha çok çekti ameliyatlar falan ondan dua ederken bende önce ona nasip et Allahım diye dua ediyorum Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin inşallahhhhhhh
Amin.insallaahhhhh

Herkesin derdi türlü türlü Allahım yardımcımız olsun
Her duyduğunu da yapma lütfen iyice bi araştır hatta Dr una sor. Her dr farklı şeyler verio ben ilk hastanede hiç özel şeyler söylenmedi beslenme konusunda bu gittiğim hastanede de diyeti ayrı çerezi ayrı içeceği ayrı herşey liste liste öğün öğün
tabiki araştırıyorum zaten çok uçuk şeyleri yapmam yapım gereği tereddüt ederim hatta be genel şeyleri de illa araştırır millet iki yapıyorsa ben bir yaparım. Ama hastanen çok ilgili ya ne güzel. Ben yemeye fırsat da bulamıyorum ya sıra gelmiyor valla bazen n

Herkesin derdi türlü türlü Allahım yardımcımız olsun

tabiki araştırıyorum zaten çok uçuk şeyleri yapmam yapım gereği tereddüt ederim hatta be genel şeyleri de illa araştırır millet iki yapıyorsa ben bir yaparım. Ama hastanen çok ilgili ya ne güzel. Ben yemeye fırsat da bulamıyorum ya sıra gelmiyor valla bazen n
Haklısın zaten nasibimizde varsa hiçbişey yapmasak da tutar yaa ama nasip te yoksa ne yaparsak yapalım boş malesef

Haklısın zaten nasibimizde varsa hiçbişey yapmasak da tutar yaa ama nasip te yoksa ne yaparsak yapalım boş malesef
kesinlikle öyle biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın. İnsan konuşmak istiyor ama yoksa ben içimden konuşuyorum. Bu forum iyi geliyor bana bazen kafamı karıştırsa da :)

Back
X