2016 mayıs tüp bebek

Cidden buna mo bozuldu moralin? Yahu bunun yarısını bulamayanlar var canım maşallah ne güzel ilerlio kalitesi. Benim yumurtalar 3.güne ulaşmıodu hemde 2 si yani öyle 8-10 tane de değil. İlk defa 5.güne ulaşan 5 embriyom oldu onların 2si transfer edildi 3ü donduruldu transferim tutmadı ama dondurulmuş 3 embriyom ne kadar mutlu etti beni. Yani üzülmeni anlamadım kusura bakma canım.
Esram haklı bence sükretmelisin gayet guzel sonuçların )

Kızlar moralim bozuldu yaa.embriyolog biraz önce aradı.3.gunde 16 tane iyi gelişen embriyolar vardı.5.güne kadar takibe dewam dedi.Bugün 5.gün.8 tanesi 5.gune ulasmis.3.tane 5.gün embriyoyu donduruyorlar.5 taneyide takip edip 6.günde donduracaklarmis. Herşey guzel gidiyor dedi ama moralim bozuldu.
Moralini bizcak birsey yok gayet guzl canim 8 tane cok cok iyi bir rakam yani .. Benim ucuncu gunu iki embriyom gelebildi sadece ve kaliteli dedi embriyolog baska sansim yok uzulcek ne vqr bunda

Cidden buna mo bozuldu moralin? Yahu bunun yarısını bulamayanlar var canım maşallah ne güzel ilerlio kalitesi. Benim yumurtalar 3.güne ulaşmıodu hemde 2 si yani öyle 8-10 tane de değil. İlk defa 5.güne ulaşan 5 embriyom oldu onların 2si transfer edildi 3ü donduruldu transferim tutmadı ama dondurulmuş 3 embriyom ne kadar mutlu etti beni. Yani üzülmeni anlamadım kusura bakma canım.
Esra embriyo sayımız aynı benim de 10 yumurtadan 5 sağlam kalmıştı ve ben de şükrettim şuan üç tane dondurulmuşum var ve şimdi negatif olsa bile biraz olsun içim rahat buna da şükür yani :dua:

Moralini bizcak birsey yok gayet guzl canim 8 tane cok cok iyi bir rakam yani .. Benim ucuncu gunu iki embriyom gelebildi sadece ve kaliteli dedi embriyolog baska sansim yok uzulcek ne vqr bunda
Hülya Nasıl gidiyor günlerr sana cevap yazdım ama çok gerilerde kalmış :) ben kabuslar görmeye başladım ya :KK53:

Hülya Nasıl gidiyor günlerr sana cevap yazdım ama çok gerilerde kalmış :) ben kabuslar görmeye başladım ya :KK53:
Iyi gidiyorr canimm guzel hisler barindiriyorum icimde :)) heyecanliyimm nasil test yapcam bilmiyorumm :(( icimdede guzel bir his var ama kendimi o hisse kaptirmakta istemiyorum. Doldurulmusumun olmamasi beni biraz dusunduruyor acikcasi negatif olursa napacam dye ama kismet bu isler yani hangisinin hayirli oldugunu bilemeyiz.

Haklisiniz aslında.tabikide şükürler olsun rabbime.27 yumurtanın bu kadar eksilmesi hayal kırıklığına uğrattı beni.demekki olması gereken süreç buymus.böyle olacağını tahmin etmiyordum

Haklisiniz aslında.tabikide şükürler olsun rabbime.27 yumurtanın bu kadar eksilmesi hayal kırıklığına uğrattı beni.demekki olması gereken süreç buymus.böyle olacağını tahmin etmiyordum
Canım ama hep böyle yani yumurtaların hepsi süper olmuyor maalesef ama kesinlikle elinde iyi bir sayı var bu bir gerçek hiç bozma moralini

Iyi gidiyorr canimm guzel hisler barindiriyorum icimde :)) heyecanliyimm nasil test yapcam bilmiyorumm :KK43:( icimdede guzel bir his var ama kendimi o hisse kaptirmakta istemiyorum. Doldurulmusumun olmamasi beni biraz dusunduruyor acikcasi negatif olursa napacam dye ama kismet bu isler yani hangisinin hayirli oldugunu bilemeyiz.
Kesinlikle neyin hayırlı olduğunu bilmiyoruz zaten ben illaki olsun demedim hiç bi Zaman hep hayırlısı ile olsun diye dua ettim burada hepimiz de hayırlısını istiyoruz hep ama insanız işte kadınız duygularımız tavan bazen bazen dip bize belli olmaz Allah gayret versin :)

Asla isyan etmem her zaman sukretmesini bilirim.Benim ilk denemem neyin iyi neyin kötü olduğunu deneyimlerimiz sayesinde öğreniriz.inş hepimiz icin hayırlı sonuclar olsun.
Evet canım insan yaşayarak öğreniyor bu süreçte ve çok da hassas oluyor seni anlıyorum ufacıkbişeyle Mutlu olup ufacık bişeyle dünyamız yıkılıyo Allah yardımcımız olsun

Kızlar moralim bozuldu yaa.embriyolog biraz önce aradı.3.gunde 16 tane iyi gelişen embriyolar vardı.5.güne kadar takibe dewam dedi.Bugün 5.gün.8 tanesi 5.gune ulasmis.3.tane 5.gün embriyoyu donduruyorlar.5 taneyide takip edip 6.günde donduracaklarmis. Herşey guzel gidiyor dedi ama moralim bozuldu.
Güzel bişey bu niye üzüldün demekki çok kaliteli yumurtaların...50 tanede toplasalar genelde kalan 5-6 adet kaliteli yumurta kalıyor

Son düzenleme:
Ben kan testi sonuclarina gore hamileyim, ama hala hamile gibi hissetmiyorum :))
Maşallah ya sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin Allah darısı iteyen herkese ve bana
Aynen bende oyleyim
ayni korkulari yasiyoruz :KK43:
Canim ayni gün transferimiz olmuş benim de 14 mayis 12.30 da oldu ve bende hic hamile gibi hissetmiyorum her hangi bir belirti de yok
Ya inşallah tutar birbirimizden haberimiz olsun senin de mi 5. Gün transferi peki

Maşallah ya sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin Allah darısı iteyen herkese ve bana

Ya inşallah tutar birbirimizden haberimiz olsun senin de mi 5. Gün transferi peki
Evet canim besinci gün dondurulmus 2 embriyo transfer edildi ya senin

Back
X