2016 mayıs tüp bebek

5.gün 2 embriyo transferi tutar mı acaba çok heyecanliyim
Bu islerin garantisi yok elbet ama ümit ediyoruz ki tutacak benim ilk denemede 5. Gün 1. Kalite tek embriyo konuldu olmadi bu ikinci denememiz inşallah Rabbim hepimize tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin

Bu islerin garantisi yok elbet ama ümit ediyoruz ki tutacak benim ilk denemede 5. Gün 1. Kalite tek embriyo konuldu olmadi bu ikinci denememiz inşallah Rabbim hepimize tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin
Nasip işte umarım ilk denememde tutar çünkü çok yorucu bir süreç bir sürü hormon iğne ve ilaç bir de umutlar.. siz kaç yasindasiniz

Evet ya eşime soyledim. Gayet güzel moralini bozman için bir sebep yok dedi.dediginiz gibi bu tedavi sürecinde çok hassaslastim.Durup dururken agladigim zamanlar bile olmuştu.

Canim allah nadip
5.gün 2 embriyo transferi tutar mı acaba çok heyecanliyim
En saglikli yumurta sayisi 10-12 taneymis benim merkezim oyle demisti 5.gunede gitmisler insallah tutacak :))

Benimde pazartesi oldu transferim...neler hissediyorsun peki
vallahi şuan icin bişey hissetmiyorum canım ama iğneler çok canımı yakıyo bugün sağ kasığım biraz ağrıyo o kadar sende varmı ağrı falan canım

kizlar selam
simdi eve geldik 16 yumurtam toplanti islem korktugum gibi degilmis hemsire bana bisiler soruyordu gerisini hatirlamiyorum
uyandigimda odadaydim yanimda esim vardi agri basladi hemen dayanilmaz oldu sonra hemsire kalcadan agri kesici yapti o etki edinceye kadar cok kivrandim simdi yine parol aldim hafif sgrim var tansiyonum cok dusuk ayakta duramiyorum esimle annem koluma girdiler zor geldim eve
allah hepimize kolaylik versin hicbirimizi yari yolda birakmasin
simdi istirahat zamanim
hepinize sevgiler

kizlar selam
simdi eve geldik 16 yumurtam toplanti islem korktugum gibi degilmis hemsire bana bisiler soruyordu gerisini hatirlamiyorum
uyandigimda odadaydim yanimda esim vardi agri basladi hemen dayanilmaz oldu sonra hemsire kalcadan agri kesici yapti o etki edinceye kadar cok kivrandim simdi yine parol aldim hafif sgrim var tansiyonum cok dusuk ayakta duramiyorum esimle annem koluma girdiler zor geldim eve
allah hepimize kolaylik versin hicbirimizi yari yolda birakmasin
simdi istirahat zamanim
hepinize sevgiler
Benim sonrasında hiç ağrım olmamisti şaşırdım geçmiş olsun hemen duzelirsin umarım

Kızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı kahvaltı yapıp gitmiştim narkoz alamazsin dediler mecbur kaldım çok kötüydü suan iyiyim inşallah sonu güzel olur

Kızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı kahvaltı yapıp gitmiştim narkoz alamazsin dediler mecbur kaldım çok kötüydü suan iyiyim inşallah sonu güzel olur
Yaaa bravo sana nasıl narkozsuz dayandın sana doktorun demedi mi 4 saat aç kalacaksın diye benimde 12 yumurtam toplandı 3. Tane 1. Kalite yumurtam olmuş

84 doğumluyum 31 yaşındayım 3 yildir bir sorununuz yok dediler 7-8 ay regl günlerimde baya bir azalma oldu iki gune kadar düştü Dr Ahmet Bostancıya gittim.yumurta rezervlerinde azalma var deyince ben tüp bebek yaptırmaya karar verdim senin durumun ne peki
Sebepsiz infertil bizimde hic bir sorun yok tabi hamile kalmam için benim sorunum gebelikten sonra basliyor çünkü yarim rahimliyim ve erken doğum yapiyorum bi tane oğlum var çok şükür biz onun asiri kardeş isteği üzerine tüp bebeğe girdik bakalim kismetse olur

Sebepsiz infertil bizimde hic bir sorun yok tabi hamile kalmam için benim sorunum gebelikten sonra basliyor çünkü yarim rahimliyim ve erken doğum yapiyorum bi tane oğlum var çok şükür biz onun asiri kardeş isteği üzerine tüp bebeğe girdik bakalim kismetse olur
Allah nasip etsin insaAllah

canim gecmis olsun. Doktorlar, hemsireler soylememis miydi sana ac karnina gitmen lazim diye. Benim gittigim klinikte en az 8 saat hicbirsey yenilip icilmicek deniliyor. Ama masallah dayanmissin.

Mecburdum dayanmaya çok zor oldu öldüm dirildim hemşirenin suçu bana aç gel demedi ağlayarak girdim gözlerim şiş çıktım suan iyiyim

Back
X