2016 mayıs tüp bebek

Mecburdum dayanmaya çok zor oldu öldüm dirildim hemşirenin suçu bana aç gel demedi ağlayarak girdim gözlerim şiş çıktım suan iyiyim
canim nerde yaptiriyorsun tedavini? Cidden yaptiklari cok sacma. Mutlaka doktorunla konus bu konuyu cunku bu durum da kesinlikle hakli degiller dava acsan kazanirsin o derece yani! cok gecmis olsun insallah embriyo raporlarin iyi gelir. Ama cidden hastane yonetimine falan belirt durumu kesinlikle boyle sacmalik olmaz!

Evet bnde şaşırdım ya ihmalkâr lık resmen.Öyle şey mi olur anestezi olmadan yapılır mı bu işlem. geçmiş olsun cnm.inş sonu güzel olsun.

Mecburdum dayanmaya çok zor oldu öldüm dirildim hemşirenin suçu bana aç gel demedi ağlayarak girdim gözlerim şiş çıktım suan iyiyim
Canım belki de çektiğin bu acılar hikmetine verecek Rabbim. Olan olmuş artık ama cidden saçmalık koskoca tüp bebek merkezi bu ayrıntıyı atlayamaz. Hangi hastane bu Saçmalığı yapan canım? İşlem çok zor çünkü ben narkoz sonrası bile hafif bi ağrı çektim ama dünya sırtımda gibiydi bi de narkozsuz düşünemiyorum yani. Valla acı eşiğine hayran kaldım canım maşallah ben muayene ederlerken bile mahfoluyorum inan.

Transferden sonra neler yaptınız valla be
vallahi şuan icin bişey hissetmiyorum canım ama iğneler çok canımı yakıyo bugün sağ kasığım biraz ağrıyo o kadar sende varmı ağrı falan canım
yok bendede bişey..göğüslerim tedavi başından beri acıyor o kadar...sürekli yatmıyorum..hatta bugün biraz dışarı çıktım ama hava soğuktu geri geldim..allah nasip edecek hayırlısyla

Dondurulmuş embriyo transferi olanlara bi sorum var
Transferden sonra estroferm yada bant kullanmaya devam ediyormusunuz
Ben sadece Progestan alıyorum

canım seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum ve aynı düşünceleri yaşadım.yumurta toplamada histoda öğleden sonra işe geldim kimse birşey anlamasın diye.benim merkezim işyerime yakın kontrolere gidip gelmeden koştur koştur hallediyorum..ve en sonuna geldik transfer..son ana kadar neyapsam soruları eşimle düşün taşın ki son üç gün kdv beyannameleri onaylanacak.en sonunda geceden gidip rapor aldım üç gün.isterse dedim beni işten çıkarsın inan üzülmem bebeğim için bunu yapmak zorundayım ..sende lütfen stres yapmamaya çalış,bu zamanlarını idare et ama transfer zamanı kesinlikle hiç birşey düşünme ve rapor al dinlen derim.
Haklısin canım yoksa düşun düşun kafayı yiycez negatif olursa allah korusun acaba dinlenmedik diye mi olmadı sorusu olmaz aklimizda en azından

Selam canım iyiyim bak yine buradayım vakit geçirmeye geldim :KK49: vallahi sabah çok kötüydüm buraya yazdım çünkü rüyamda hamile olmadığımı ve tekrar dr a gittiğimi gördüm o kadar etkilenmişim ki başım ağrıyordu hala ağrıyor ama takmıyorum gün geçtikçe stresim arttı iyi etmiyorum ama elimde değil:KK53:
Ben de rüyamda negatif sonuc aldigımi gordum cnm yaaa hep bu stress

Dondurulmuş embriyo transferi olanlara bi sorum var
Transferden sonra estroferm yada bant kullanmaya devam ediyormusunuz
Ben sadece Progestan alıyorum

Evet cnm ben bant kullanmistim transferden sonra.once kullandiklarim test gunune kadar devamdi

Buraya girmek daha uzun iş ya ondan demiştim bi fikirdi sadece canım :KK16:
Evet doğru diyorsun canım ama ben hiç kapatmıyorum üyeliği de beni hatırla yapıp kaydettim bi de telde sayfayı kaydettim tık basıyorum bizim forum açılıyo :KK66: napim uğraşacak şey lazım :)))
Gitmeyin face ye mace ye :)))

Evet doğru diyorsun canım ama ben hiç kapatmıyorum üyeliği de beni hatırla yapıp kaydettim bi de telde sayfayı kaydettim tık basıyorum bizim forum açılıyo :KK66: napim uğraşacak şey lazım :)))
Gitmeyin face ye mace ye :)))
Face hep açık bizde de buraya girmek bi dert yazmak ayrı çile gibi :KK69: bana da face daha kolay gelio :KK71: neyse napak burdan idare eder :KK39:

Face hep açık bizde de buraya girmek bi dert yazmak ayrı çile gibi :KK69: bana da face daha kolay gelio :KK71: neyse napak burdan idare eder :KK39:
Ay şaka yapıyom gitmeyin bi yere diye yoksa tabi face pratik ama ben iki sene oluyo kapattım öyle esti bi gün:)

Hanimlar napiyosunuz nasilsiniz.Bugun ignemin 5.gunu yumoslarin en buyugu 12.5 digerleri 12 10 9 8 diye gidiyor iki taraftada 15i bulur yumurta olusmus.bu gece cetrodite baslicam cumartesi kontrol.var sonrada belli olcak ne zaman opu olcagi lutfen dua edin bana Allah banada.nasip etsin evladimi cok zor bi surec

Hanimlar napiyosunuz nasilsiniz.Bugun ignemin 5.gunu yumoslarin en buyugu 12.5 digerleri 12 10 9 8 diye gidiyor iki taraftada 15i bulur yumurta olusmus.bu gece cetrodite baslicam cumartesi kontrol.var sonrada belli olcak ne zaman opu olcagi lutfen dua edin bana Allah banada.nasip etsin evladimi cok zor bi surec
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Back
X