- 11 Nisan 2014
- 456
- 371
- 53
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Allah razi olsun canimm insallah hepimiz kucagimiza aliriz en kisa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Nasıl alıntı canın?o mesaja gelip cevapla diyince böyle çıkıo.Kızlar alıntı nasıl yyapılıyor?
Bu sekilNasıl alıntı canın?o mesaja gelip cevapla diyince böyle çıkıo.
Cvpla deyince yazi yazdığım yerde farklı yazılar çıkıyor.olmuyor
Offf çok değişik duygular yaa Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Her isteyene evlat duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah canım duygu fırtınası yaşamışsın resmenBugun kontrol icin beklerken bi bayan geldi yanimiza 7 aylik hamile oldugunu daha 1 hafa once ogrenmis.aylardir karni sisiyormus doktorlar gaz var hamile degilsin demisler ultrasyon kan rontgen bile cekinmis acillerde gezmis yok belli olmamis haretle dinledim Rabbim koruyacaksa koruyor iste supriz supriz diye dolandi durdular kaynanasi ile sonra yandaki poliklinikten hungur hungur aglama sesi geldi baska bi hamile hasta bebeginin kalbinin durdugunu ogrenmis hastane inledi esiyle beraber agladilar cok uzuldum.Rabbim ornek gibi gosterdi gozume acisinida tatlisinida Allah hayirlisini versin hakkimizda
Bnmki seninkinden de.cok vat :) 3 tane doğum kontrol hapim var o bitecek adet olunacak 3.gun dra gidilecek.iğneler opu...vs vs :)) sonu bebis olsunda insallah her isteyen.icin hayirla sağlıklaKan veren varmi aranizda transverin kacinci gundesiniz degerleriz ne.bide biz o asamaya gelseydik daha igne kullaniyorum opu var transver var beta hcg var :)) varda var
Amin canım inşallahhhhhhh çok zor bir durum yaa Rabbim kimseye yaşatmasınHic tanimadan bu kadar etkilendim onlar neler hissediyor kim bilir.Allah sabrini versin bebeim bebeim diye agladi hersey bizim icin bende ciktim muayneden yumurtalar buyumus sevinemedim bile Rabbim sonsuz mutluluk nasip etsin hepimize.
Canim yumislerinin buyumesi iyi gidiyor 10. Gun catlatma ignesi yaparsin buyuk ihtimalle gbi geliyor banaa az kalmis :) benim bugun 5. Gunumdu transferden sonra .. İnan bu asama cok zor geciyormus igneler opu transfer o asamalar su gbi gecmis. Trasnferdenxsonra anlican ne demek istedimiiKan veren varmi aranizda transverin kacinci gundesiniz degerleriz ne.bide biz o asamaya gelseydik daha igne kullaniyorum opu var transver var beta hcg var :)) varda var
Insallah canim.Hanimlar napiyosunuz nasilsiniz.Bugun ignemin 5.gunu yumoslarin en buyugu 12.5 digerleri 12 10 9 8 diye gidiyor iki taraftada 15i bulur yumurta olusmus.bu gece cetrodite baslicam cumartesi kontrol.var sonrada belli olcak ne zaman opu olcagi lutfen dua edin bana Allah banada.nasip etsin evladimi cok zor bi surec
Bnmki seninkinden de.cok vat :) 3 tane doğum kontrol hapim var o bitecek adet olunacak 3.
Bnmki seninkinden de.cok vat :) 3 tane doğum kontrol hapim var o bitecek adet olunacak 3.gun dra gidilecek.iğneler opu...vs vs :)) sonu bebis olsunda insallah her isteyen.icin hayirla sağlıkla
Ayy insallah canim sonumiz guzel olsun nerde yaptircagina karar verdin mi
Bu kalp atisi benide tedirgin ediyorHic tanimadan bu kadar etkilendim onlar neler hissediyor kim bilir.Allah sabrini versin bebeim bebeim diye agladi hersey bizim icin bende ciktim muayneden yumurtalar buyumus sevinemedim bile Rabbim sonsuz mutluluk nasip etsin hepimize.
Canim yumislerinin buyumesi iyi gidiyor 10. Gun catlatma ignesi yaparsin buyuk ihtimalle gbi geliyor banaa az kalmis :) benim bugun 5. Gunumdu transferden sonra .. İnan bu asama cok zor geciyormus igneler opu transfer o asamalar su gbi gecmis. Trasnferdenxsonra anlican ne demek istedimii
İnsallah canim insallah iki tame minik kuzum var ikisinide istiyorum birakmasinlar beni insallah.. Kimyasal gebelik nasil oluyor canim ? Pozitifi gorsek bile rahat olamicaz heralde bu gidisle surekli yeni bisi duyuyorumİnsallah bize mujdeyi verirsin canimm Rabbim meleini sana bagislasin bizde uzaktanda olsa sevinelimm :) bu ikinci denemem ilki kimyasal oldu tekrar deniyorum Allah buyuktur olur insallah hepimizinde minik kuzularimiz
Bu kalp atisi benide tedirgin ediyor(zor surec allah yardimcimiz olsun.