test yapmak zor vallahi bende stres basladiii nasil yapcam bilmiyommE
evet canım öğretmenim işte bugün geldim artık sonra da lazım olur izin rapor harcamayayım dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yapmak zor vallahi bende stres basladiii nasil yapcam bilmiyommE
evet canım öğretmenim işte bugün geldim artık sonra da lazım olur izin rapor harcamayayım dedim
O zaman ben fazla fazla hesap yapmışım. Hala aklımdaki soru su canim ya diyelimki tuttu ben testte pozitifi gordukten ne.kdr sonra yola cikmam uygun olur baska bi sehire gitmem de sknti olurmu ki testte pozitifi gordukten sonra tup bbek merkeziyle isim olacakmi yola gitmek sakincalimi ay aklimda deli sorular kafayı yicem :))İlaclara vucudunun verecegi tepkiye bagli canm. Ben 2. Gun basladim 8 gun igne kullanfim 9. Gun catlatma sonra opu 3. Gun transfer suan transferin 7. Gunundeyim ve adetimin uzerinden uc hafta gecti yani yeni adet dongum olmadan sonuc alcam bir ay surmuyor bile.. Ayrica dogum kontrol hapini birakinca ucuncu gun hasta oluyorsun canm bir hafta surmez
J jelibon3434 @Ankanase kizlar benim kasiklarim vok agriyo yaa bacagima doru vuruyor sanki agrisi korkmaya basladim( kanama fln olcak diye korkuyorum surekli yaa .. Sizde bole seyler oluyo muu
Yolculik yapmaya engel bir durum olmaz heralde canm cunku sehr disindan gelip de ertesi gun yolculuk yapan cok oluyo.. Yani hamil kaldiktan sonra tup bebekle normal gebelik arasinda bir fark oldugunu sanmiyorum uzmanlarda bu sekilde soyluyor. Sadece ikiz olmasi durumu ekstra riskleri barindarabilirO zaman ben fazla fazla hesap yapmışım. Hala aklımdaki soru su canim ya diyelimki tuttu ben testte pozitifi gordukten ne.kdr sonra yola cikmam uygun olur baska bi sehire gitmem de sknti olurmu ki testte pozitifi gordukten sonra tup bbek merkeziyle isim olacakmi yola gitmek sakincalimi ay aklimda deli sorular kafayı yicem :))
Ayy ciddenn mii umutlanmayaa basladimm vallahaa :)))Benimde bacagima cok vurdu :))
Ay canim ya c9k teşekkür ederim cevaplarin icin simdi kafamda oturdu biseyler yani hamile kaldiktan sonra kalp atislari icin gittiğim yerdede dra gidebilirimYolculik yapmaya engel bir durum olmaz heralde canm cunku sehr disindan gelip de ertesi gun yolculuk yapan cok oluyo.. Yani hamil kaldiktan sonra tup bebekle normal gebelik arasinda bir fark oldugunu sanmiyorum uzmanlarda bu sekilde soyluyor. Sadece ikiz olmasi durumu ekstra riskleri barindarabilir
Ayy ciddenn mii umutlanmayaa basladimm vallahaa :)))
Yarın ben yapıyorum kızlarTest yapan yok muuuuuuu ???? :)))))))
İnsallah guzel sonuç alirsin cnmYarın ben yapıyorum kızlar![]()
meraklibekleyis canim kac yumurtan toplandi? OHSS riski icin burda sporcu icecegi ve hindistan cevizi suyu icmeyi oneriyorlar. Bir de tuzlu yiyecekler ve protein agirlikli beslenme. Insallah rahat atlatirsin canim
Gozunaydin canımbugun oglen hemsire aradi 8 yumurtam dollenmiscok mutlu olduk pazartesi sabah transfer icin anlastik
ohss icin tekrar konustum siskinlik ve gaz bugun dune gore cok azaldi sanirim cabuk atlaticam allaha sukur hersey guzel gidiyor paylasmak istedim![]()
Amin inşallah canim hepimiz inşallahİnsallah guzel sonuç alirsin cnm
gozun aydin canim kac yumurta toplanmisti? Hadi insallah bolunmeleri de guzel olur 5. gune giderler hatta dondurulmusun da olur :)bugun oglen hemsire aradi 8 yumurtam dollenmiscok mutlu olduk pazartesi sabah transfer icin anlastik
ohss icin tekrar konustum siskinlik ve gaz bugun dune gore cok azaldi sanirim cabuk atlaticam allaha sukur hersey guzel gidiyor paylasmak istedim![]()
gozun aydin canim kac yumurta toplanmisti? Hadi insallah bolunmeleri de guzel olur 5. gune giderler hatta dondurulmusun da olur :)
aynen oyle canim hersey guzel gidiyor masallah insallah sonucu da guzel olucak :)benden 16 yumurta toplandi yeterli olgunlukta olan 11 yumurtam varmis 11 taneden de 8 tanesinin dollendigini iyi durumda olduklarini soylediler ben olumlu dusunmek istiyorum ama yarisi 5. gune ulassa 4 yapar 2si transfer olsa geriye 2 kalir :) hepsi saglikli olsa daha guzel olur tabi :)
İnşallah Esracım Allah gönlüne göre versin meslektaşız demekDarısı başıma canım bende matematik özürlü bir beden eğitimi mezunuyum![]()