2016 mayıs tüp bebek

İlaclara vucudunun verecegi tepkiye bagli canm. Ben 2. Gun basladim 8 gun igne kullanfim 9. Gun catlatma sonra opu 3. Gun transfer suan transferin 7. Gunundeyim ve adetimin uzerinden uc hafta gecti yani yeni adet dongum olmadan sonuc alcam bir ay surmuyor bile.. Ayrica dogum kontrol hapini birakinca ucuncu gun hasta oluyorsun canm bir hafta surmez
O zaman ben fazla fazla hesap yapmışım. Hala aklımdaki soru su canim ya diyelimki tuttu ben testte pozitifi gordukten ne.kdr sonra yola cikmam uygun olur baska bi sehire gitmem de sknti olurmu ki testte pozitifi gordukten sonra tup bbek merkeziyle isim olacakmi yola gitmek sakincalimi ay aklimda deli sorular kafayı yicem :))

O zaman ben fazla fazla hesap yapmışım. Hala aklımdaki soru su canim ya diyelimki tuttu ben testte pozitifi gordukten ne.kdr sonra yola cikmam uygun olur baska bi sehire gitmem de sknti olurmu ki testte pozitifi gordukten sonra tup bbek merkeziyle isim olacakmi yola gitmek sakincalimi ay aklimda deli sorular kafayı yicem :))
Yolculik yapmaya engel bir durum olmaz heralde canm cunku sehr disindan gelip de ertesi gun yolculuk yapan cok oluyo.. Yani hamil kaldiktan sonra tup bebekle normal gebelik arasinda bir fark oldugunu sanmiyorum uzmanlarda bu sekilde soyluyor. Sadece ikiz olmasi durumu ekstra riskleri barindarabilir

Yolculik yapmaya engel bir durum olmaz heralde canm cunku sehr disindan gelip de ertesi gun yolculuk yapan cok oluyo.. Yani hamil kaldiktan sonra tup bebekle normal gebelik arasinda bir fark oldugunu sanmiyorum uzmanlarda bu sekilde soyluyor. Sadece ikiz olmasi durumu ekstra riskleri barindarabilir
Ay canim ya c9k teşekkür ederim cevaplarin icin simdi kafamda oturdu biseyler yani hamile kaldiktan sonra kalp atislari icin gittiğim yerdede dra gidebilirim

:nazar::nazar::nazar: tup bebek kardeşliği :nazar::nazar::nazar:

jelibon3434:
Bahceci tup bebek merkezi, sperm hareketsizligi, 5. gun blast 2 embriyo transferi yapildi, 14. gun test sonucu 1049, Hamiiisss :anneadayı::anne::nazar:

Mlkelf
: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis :dua:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapild, test 22 Mayis :dua:

Vrgn88:
28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis :dua:

Hulya90
: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis :dua:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

gbbc: 32, Istanbul tup bebek merkezi, ilk deneme, 3. gun tek embriyo transferi yapildi, test 28 Mayis :dua:

Afratafra: 35, bursa acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 5.gün blast 2 embriyo transferi yapildi, test 30mayıs :dua:

seymoss:
23, Konya selçuklu hastanesi, 3. deneme, 12 yumurta toplandi, transferi bekliyor :dua:

meraklibekleyis:
32, ankara hrs hastanesi , sepebsiz infertilite, yumuratalar toplandi, transferi bekliyor :dua:

edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

duacicegi: 26, Kayseri Memorial, 2. deneme, pko, yumurta takibi :KK69:

pink_love_lady
: 25, ilk deneme, tuplerden biri tikali, transfer Haziranda. :KK69:

bebek_dostuu: 38, Sisli memorial, 4. deneme, tup tikali, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin 2. haftasi :KK69:

EsrRam: 32, Malatya Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi , 4.deneme , dondurulmuş 5.gün embriyosu, transfer haziran
:KK37::halay:
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37:

meraklibekleyis meraklibekleyis canim kac yumurtan toplandi? OHSS riski icin burda sporcu icecegi ve hindistan cevizi suyu icmeyi oneriyorlar. Bir de tuzlu yiyecekler ve protein agirlikli beslenme. Insallah rahat atlatirsin canim

meraklibekleyis meraklibekleyis canim kac yumurtan toplandi? OHSS riski icin burda sporcu icecegi ve hindistan cevizi suyu icmeyi oneriyorlar. Bir de tuzlu yiyecekler ve protein agirlikli beslenme. Insallah rahat atlatirsin canim

bugun oglen hemsire aradi 8 yumurtam dollenmis:KK52: cok mutlu olduk pazartesi sabah transfer icin anlastik
ohss icin tekrar konustum siskinlik ve gaz bugun dune gore cok azaldi sanirim cabuk atlaticam allaha sukur hersey guzel gidiyor paylasmak istedim:dua:

bugun oglen hemsire aradi 8 yumurtam dollenmis:KK52: cok mutlu olduk pazartesi sabah transfer icin anlastik
ohss icin tekrar konustum siskinlik ve gaz bugun dune gore cok azaldi sanirim cabuk atlaticam allaha sukur hersey guzel gidiyor paylasmak istedim:dua:
Gozunaydin canım

gozun aydin canim kac yumurta toplanmisti? Hadi insallah bolunmeleri de guzel olur 5. gune giderler hatta dondurulmusun da olur :)

gozun aydin canim kac yumurta toplanmisti? Hadi insallah bolunmeleri de guzel olur 5. gune giderler hatta dondurulmusun da olur :)

benden 16 yumurta toplandi yeterli olgunlukta olan 11 yumurtam varmis 11 taneden de 8 tanesinin dollendigini iyi durumda olduklarini soylediler ben olumlu dusunmek istiyorum ama yarisi 5. gune ulassa 4 yapar 2si transfer olsa geriye 2 kalir :) hepsi saglikli olsa daha guzel olur tabi :)

benden 16 yumurta toplandi yeterli olgunlukta olan 11 yumurtam varmis 11 taneden de 8 tanesinin dollendigini iyi durumda olduklarini soylediler ben olumlu dusunmek istiyorum ama yarisi 5. gune ulassa 4 yapar 2si transfer olsa geriye 2 kalir :) hepsi saglikli olsa daha guzel olur tabi :)
aynen oyle canim hersey guzel gidiyor masallah insallah sonucu da guzel olucak :)

Darısı başıma canım bende matematik özürlü bir beden eğitimi mezunuyum :dua::KK70:
İnşallah Esracım Allah gönlüne göre versin meslektaşız demek ;) çok severim beden eğitimi öğretmenlerini :KK19: benim branş da İngilizce
Bu arada test yapmamamın huzuruyla doluyum :KK48::KK48:

Back
X