2016 mayıs tüp bebek

Canım ya bölgeden bölgeye değişiyordur. Ya da o şubede yoktur. Ya da görevliler bilmiyordur. Bilmem ki! Benim gittiğimde de sadece 3 şişe vardı. Onlar da bozulmasın diye bazı içeceklerin olduğu buzdolabında duruyordu. İstersen başka bir A101 şubesine de sor.
Bilmiyorumki ordakiler oyle dedi görünürdede yoktu once kendim baktim baya bi goremeyince yiyecej icecek türü haftasonu geliyo dedi bana bakalim yrn bulabilecek miyim

Bilmiyorumki ordakiler oyle dedi görünürdede yoktu once kendim baktim baya bi goremeyince yiyecej icecek türü haftasonu geliyo dedi bana bakalim yrn bulabilecek miyim

kizlar ben cityfarm marka aldim organik nar suyu onu iciyorum ankarada realden aldik ama eminim baska yerlerde de vardir

Teşekkür ederim canım. Benim gittiğim A101'de vardı Esracgm. Buzdolabında duruyordu. Sordum ilk reyon görevlisi bilemedi. Mağaza müdürü olan arkadaşa sorunca o gösterdi. Cam şişede. 1 şişede 4 narın suyu varmış. Her neyse nar suyu günde 1 bardak yeterli mi sence yoksa fazla mal göz çıkarmaz deyip içiversek mi? Ne dersin?:KK50:
Canım ben 2 bardak içiyorum. Ama rahim kalınlığın iyiyse 1 bardak da işe yarar. Bende kirik meyve suyu gibi olanlardan var bazen 3 tane bile içiyorum :halay::halay:

Yarın ben yapıyorum kızlar :nazar::KK46::anneadayı:
Canım insallah yarın hayırla pozitif haberlerini bekliyoruz. İnşallah güzel bir bayram hediyesi olur.
Ay

hadi inşallah pozitif olur hayırlısıyla canım benim de pazar :skandal:
Ankanase senin de inşallah canım pazar günü sen de müjde verirsin. Heyecanla sizden pozitif haberleri bekliyoruz. Bize de umut olursunuz

Kizlar transverden sonra bebek tutunsun diye ne yiyip ne ictiniz bende biseyler yapmak istiyorum dogal yonden nar suyuna ananasa ne zaman baslaniyor

Back
X