2016 mayıs tüp bebek

Bende 28 mayısta öğrenicem sonucumu 2. Denemem benim zor bir bekleyiş süresi Bu süreçte beyaz su gibi akıntı yaşayan oldu mu?

Ayyy canim vallahi ben sok kesin cikmz ama yapayim dye bir tane testim vardi yaptim yarin kan vermeden once kendimi hazirlamis olurum diye.. cizgi giderek belirginlesti inanamiyom.. catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecti etkisi devam etmez dye dusunuyom ama tecrubeli arkadaslarn fikirlerine ihtiyacim varr
Canımın içi seni umutlandrmak istemem ama ben catlatma ignesi oldugumda on gun sonra etkisi gecmisti kocaman bi negatifti yani onbes gunse coktan gecmistir ve sen hamilesinnnnnnnn insallah :)))

H Hulya90 canim bende bugün 8. Günüm evde test yaptim önce silik göründü fakat daha sonra bekleyince baya baya belirginleşti şuan bende çok heyecanliyim ve kafamda deli sorular acaba umitlenmelimiyim inşallah gerçeklik payi vardır testlerimizin
Hamilesiniz kızlar inşallah, hamile olmasanız hiç birşey çıkmazdı cunku

Canımın içi seni umutlandrmak istemem ama ben catlatma ignesi oldugumda on gun sonra etkisi gecmisti kocaman bi negatifti yani onbes gunse coktan gecmistir ve sen hamilesinnnnnnnn insallah :)))
İnsallah canimm insallahh bende asilamamdan sonra yaotigim halde hic gorememistim boyle canm.. Su kanamamafa insallah bir daha olmaz iki gundur uzaniyorum yatiyorum

Bende 28 mayısta öğrenicem sonucumu 2. Denemem benim zor bir bekleyiş süresi Bu süreçte beyaz su gibi akıntı yaşayan oldu mu?
Hoş geldin canım. Hayırlı olsun inşaallah tedavin. Ben henüz o aşamaya gelemedim ama olumlu bir belirtidir inşaallah...

kızlar doktorum bana progestan vermedi neden acaba diğer normal ilaç tedavilerinde hep veriyorlardı ama

Ben daha gidemedim kızlar kan vermeye çok heyecanlıyım bi umutluyum bi umutsuz hiç yaşamadığım duygular içindeyim lachelnnihan lachelnnihan

Seni tebrik ederim kuzum inşallah hamilesin H Hulya90
İnsallahh kuzumm meraklaa bekliyorumm sonucunuu hadii yaptir artikk bak eabahtan beri sen aklimdasin insallah guzel sonuclar verecez pes pese

Kizlar birsey soracam progestan filili yumurta toplamindan sonra gunde uc defa kullandim dunde transferim yapildi dorte cikardilar sizde oyle mi kullandiiz

Back
X