- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bende birazdan işimi bitirip başka bi arkadaşın transferi için meryem, Yasin ve fetih sürelerini okuyacaktım tabii regl başlamazsa seni de katayım duama diye sordum canım. Hadi al bebişlerini gel kuzum sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhhhh
İnşallahhhhhhh canım inşallahhhhhhhallah kabul etsin insallah guzel gecer sonrasi da guzel olur![]()
Canım senin kadar iyi yapamasak da biz de güncelleriz elimizden geldiğince listemizi. Duaya da devam hiç dua biter mi edacımkizlar listemizin uguru devam ediyor hamis haberlerimiz artiyor. malum ben kanadadayim ya haliyle 7 saat fark oluyor bazen yetisemiyorum mesajlara. bi bakiyorum 10 sayfa yazi olmus
@AnkanaseEsrRam ya da kizlar sizden gonullu listeyi devam ettirmek isteyen cikarsa super olur. Ben gene yaparim da malum 7 saat fark olunca cok geriden geliyorum. Ben tam yazacak oluyorum o zaman da siz uyumus oluyorsunuz :)
Ay hadi listemizin uguru devam etsin. Insallah hepimizin guzel haberlerini alicaz.
Hamisler bizler icin dua etmeyi unutmasin malum hamilelerin duasi kabul olur :) Insallah hepimiz bu baslikta bebislerimizi de konusuruz :)
Hadi bakalım kap gel bebişlerini bebişler dedim ama kaç tane olacak canım heyecanlı bekleyiş başlıyor desenegunaydin gunaydin
hic okuyamadim yazilanlari
bi transfere girip gelicem
@Ankanase seni gordum cok sevindim hepimizin mutluluk haberleri doldursun burayi insallahh
Hadi bakalım kap gel bebişlerini bebişler dedim ama kaç tane olacak canım heyecanlı bekleyiş başlıyor desene![]()
canımm gözün aydın rabbim kucagına almayı nasip etsin çok sevindim hemde çok darısı başımıza inşalahh hamiş anne :)Canlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Canım neden o kadar çok test yapıosun ki kan testin ne zaman olacak? İnşallahhhhhhh pozitifi göreceksin sende diğer kızlar gibi. Ama böyle daha çok strese girersin. Benim fikrim iğnenin etkisi geçmiştir. Ama sen yine de test gününü bekle. İnşallah güzel haberlerini alırız senin degünaydın kızlar bugün transferin 7. günü çatlatma iğnesininde 11. günü ama benim testler hala pozitif
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin diyorum inşallah hepberaber tamamına erdiririz bu güzel maratonucanımm gözün aydın rabbim kucagına almayı nasip etsin çok sevindim hemde çok darısı başımıza inşalahh hamiş anne :)
Vuhuuu maşallah şuan teknik olarak hamilesin kuzum Allah tamamına erdirsin. kendine bebişlere iyi bak annesitam 3 embriyo aldim geldim cok degilmi dedim sen bana guven dedi doktorum valla nolcak bakicaz 3 hazirana geri sayim basladiiiiii
Teşekkür ederim canım genelde ya 3. gün ya da 5. gün olunca endişe ettim :s4.gun embriyosu nda sıkıntı yok canım. Stres olmana gerek yok. 4.gun gayet iyi embriyolar
Maşallah canım bu senin değerin mi? Çok güzel değerin ikizler yolda desene :)))
4 yıldır tedavilerim boyunca hep böyle yapıyorum canım test günü negatifi görmektense böyle bi kaç gün önceden öğrenmek daha iyi oluyo gerçi alıştım artık ama bakalım hayırlısı yinedeCanım neden o kadar çok test yapıosun ki kan testin ne zaman olacak? İnşallahhhhhhh pozitifi göreceksin sende diğer kızlar gibi. Ama böyle daha çok strese girersin. Benim fikrim iğnenin etkisi geçmiştir. Ama sen yine de test gününü bekle. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de
Canım çok sevindim, tebrik ederim.Canlarım ben geldim pozitif haberle 244 çıktı değerim bugün 12. Gündü 3. Gün embriyosu iki taneydi. Şimdilik pozitif Rabbim tamamına erdirsin cümlemizle birlikte. Ve inşallah duaya devam nerede çocuk özlemi çeken varsa Allahım duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. Belirtilere gelince hiç bir belirtim olmadı bu sabaha kadar. Bu sabah çok az midem bulandı ama heyecandan da olabilir şuan o da yok.
Canım çok sevindim, tebrik ederim, allahdevamını sağlasın inşallah... Tek embriyo mu çift embriyo muydu canımKizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
Beklemek en iyisi ama benim de 4.tedavim olacak ne kadar alışalım desek de pek mümkün değil canım bu süreçleri geçerken alınan negatiflere alışmak. Her test günü eve gelip bağıra çağıra ağlamak. . . Alışılmıyor işte. Evde negatifi görsen de hastanede sonuç kağıdına bakarken düğüm düğüm olan cümleler , hastanede ağlama dur herkes sana bakacak diye kendimizi alıştırıyoruz belki çok beceremesek de. Ama negatif e alışalım diye bişey yok kuzum. İnşallah bu kez pozitifi ni görürsün bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim hepimizin dualarımızı kabul etsin inşallah4 yıldır tedavilerim boyunca hep böyle yapıyorum canım test günü negatifi görmektense böyle bi kaç gün önceden öğrenmek daha iyi oluyo gerçi alıştım artık ama bakalım hayırlısı yinede